Šok u Las Vegasu - Djelići milimetra presudili McL

poruka: 9
|
čitano: 5.175
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Šok u Las Vegasu - Djelići milimetra presudili McL".
16 godina

Nema više boda za najbrži krug..

Namještaljka, samo da malo "začine" prvenstvo..

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
Moj PC  
0 6 hvala 0
13 godina
Re: Šok u Las Vegasu - Djelići milimetra presudili
kratos091 kaže...

Kako je točno namještaljka ako mjerenju prisustvuju i predstavnici McLarena?

I kako je točno namještaljka ako su priznali svoju grešku, objasnivši da je bolid previše poskakivao na utrci, što nisu primijetili na treningu i kvalfikacijama? Kroz cijelu utrku moglo se vidjeti neusporedivo više iskri ispod McLarena tokom vožnje. Pogledaj samo pretjecanja Piastrija, ispod bolida božićni vatromet. I još su Norrisu rekli zadnjih nekoliko krugova da uspori kad su skužili što se događa, pa je imao 3-4 sekunde lošije vrijeme po krugu. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
15 godina
kratos091 kaže...

Kolega....

Taj narativ ostavi Lando fangirlsicama.

Ovakav DSQ je bez presedana. Ne moramo ići predaleko u povijest, u Kini su oba Ferrarija zbog toga momentalno DSQ-ani.

McLaren je ovo sve započeo zbog problema u FP3 kad su imali fuck-up s dijagnostikom bolida.

U kvalama nisu mogli ništa napraviti i nisu mogli "znati". Sve dok Lando nije po prvi put otišao na out-lap uopći utrke, senzori su već tad podivljali.

McLaren je ovo jaaaako jaaako zayebo, al me uopće ne iznenađuje s obzirom koliko su kenjkavi.

Da stvar bude još bizarnija, Oscaru nisu ništa rekli.

VER5TAPPEN incoming! 

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
17 godina
sudy_freak kaže...
kratos091 kaže...

Kolega....

Ovakav DSQ je bez presedana. Ne moramo ići predaleko u povijest, u Kini su oba Ferrarija zbog toga momentalno DSQ-ani.

McLaren je ovo sve započeo zbog problema u FP3 kad su imali fuck-up s dijagnostikom bolida.

U kvalama nisu mogli ništa napraviti i nisu mogli "znati". Sve dok Lando nije po prvi put otišao na out-lap uopći utrke, senzori su već tad podivljali.

McLaren je ovo jaaaako jaaako zayebo, al me uopće ne iznenađuje s obzirom koliko su kenjkavi.

VER5TAPPEN incoming! 

Biće da na Oscara više niš' ne računaju, da im je samo Lando bitan.

15 godina
Gnjavator kaže...
sudy_freak kaže...
kratos091 kaže...

Kolega....

VER5TAPPEN incoming! 

Biće da na Oscara više niš' ne računaju, da im je samo Lando bitan.

Nisu ni računali.

Papaya rules - Monza 2025. Sam Piastri je rekao da je to bila prekretnica u njegovom performansu.

Dečko je ipak pokazao da je i on od krvi i mesa i premlad za ovakav title fight.

Nakon toga je sve krenulo nizbrdo za njega. Već u idućoj utrci u Bakuu je imao meltdown koji ga je koštao svaku utrku nakon.

Nemoguće da 15 utrka čovjek bude dominantniji vozač i vodi prvenstvo i "odjednom" zaboravi voziti.

Na kraju krajeva, tu je i izjava Zak Browna koji je rekao, parafraziram "radije ću da Max osvoji WDC nego da biramo između svoja dva vozača".
Drugim riječima - ako nije Lando prvak, radije ću da Max dobije.
Koji bi to TP rekao.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2025 11:00 (sudy_freak).
16 godina

Ma nisam fan McLarena niti ikog posebno. Ako bi se baš morao opredijeliti, onda bi to bio RB i Verstappen.

Samo mi nije jasno, da likovi mogu toliko zajebati nezajebivo, samo trebaju biti tu negdje a oni se izbace iz utrke.

Nekako mi je lakše provjerovati da im ovaj put suci nisu progledali kroz prste (za nešto što su im dozvoljavali veći dio sezone).

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2025 11:23 (kratos091).
4 godine

Svima dati identične automobile da prestanu ova sranja.

Tek će se tada vidjeti donosi li najbolji vozač prednost svojoj momčadi.

合気道 五段 Me, myself and I

1 2 hvala 0
15 godina

Ako se ne varam Tsunoda i Verstapen bi trebali imati isti bolid...a svi smo vidjeli rezultate ove sezone! Po meni je realno Verstapen jedan od najboljih vozača u zadnje vrijeme, iako mi nije simpatičan...

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Zaporožac kaže...

Svima dati identične automobile da prestanu ova sranja.

Tek će se tada vidjeti donosi li najbolji vozač prednost svojoj momčadi.

A ništa ti ne znači što Max bez pomoći drugogo vozača drži Red Bull u vrhu, i još voza u slobodno vrijeme neke druge drugačije trke i tu bilježi vrhunske rezultate dok ostali kukaju da im i F1 ima previše trka u sezoni.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice