A dobro, par puta, vidio je unaprijed da nema rupa u cesti.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To je sad kao vijest, a ovi kaj voze slalom izmedu auti o njima niko. Bar 20 auti mi se s desne strane pogurnulo dok sam isao na more. A ja "budala" drzim razmak zbog sigurnosti.
ajde ajde svima nam je to zelja napraviti al se bojimo :D
Čovjek je pokazao da nije pijan, ni napušen.
Jer ne znam sto bi trebao raditi drugacije, usporiti po desnoj zbog takvih ili se isto ubaciti u lijevu i voziti se u vlakicu tako?
Jer ne znam sto bi trebao raditi drugacije, usporiti po desnoj zbog takvih ili se isto ubaciti u lijevu i voziti se u vlakicu tako?
ne znaš što je gore.. i onda na kraju se trake obrnu - u lijevoj se vozi polako u koloni, a ovi kroz desnu prestižu
Ne nego drzim razmak od auta ispred sebe i nije mi jasno zasto nitko na autocesti ne drzi razmak. I onda vidim takve ko ti kaj voze slalom izmedu auta i sve mi je jasno.
ne znaš što je gore.. i onda na kraju se trake obrnu - u lijevoj se vozi polako u koloni, a ovi kroz desnu prestižu
Ne obrnu se trake jer su kamioni na desnoj strani. Ne prestizu kroz desnu nego voze slalom. Kaj bi bilo da svi tak pocnu vozit? Samo bi preticali jedni druge dok neko sranje ne napravi.
Ali da, ima budala koji svakako voze, to stoji.
Ali da, ima budala koji svakako voze, to stoji.
Ne kuzis ti kaj ja govorim. Znaci kolona je na autocesti, ja vozim po lijevoj strani 140 km/h i drzim odstojanje od vozila ispred a pametnjakovici lijepo koriste taj prostor ispred mene da bi vozili slalom. Znaci ja se moram nabit ovome ispred u guzicu da me ne mogu s desne strane prestignut.