Slalom među čunjevima – na autocesti

poruka: 10
|
čitano: 8.462
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Slalom među čunjevima – na autocesti".
12 godina

A dobro, par puta, vidio je unaprijed da nema rupa u cesti.

0 0 hvala 0
11 godina

To je sad kao vijest, a ovi kaj voze slalom izmedu auti o njima niko. Bar 20 auti mi se s desne strane pogurnulo dok sam isao na more. A ja "budala" drzim razmak zbog sigurnosti.

2 0 hvala 0
13 godina

ajde ajde svima nam je to zelja napraviti al se bojimo :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
3 godine

Čovjek je pokazao da nije pijan, ni napušen.

合氣道

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Slalom među čunjevima – na autocesti
Napravio to iz zaj.....ije, vidio da nema prepreka u drugoj traci, s dovoljnim razmakom čunjeva i zapravo nije pokušao preteći druge (što bi prvenstveno radili kod nas). A možda mu je zakonita prigovorila da se vuče cestom?🤔🤗
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ti si sigurno jedan od onih koji se kilometar prije kamiona ubaci u lijevu stranu i tako se vozi. I onda se ja cudim kada vozim na tempomatu i krenem prestizati takve "vozace" po desnoj strani.
Jer ne znam sto bi trebao raditi drugacije, usporiti po desnoj zbog takvih ili se isto ubaciti u lijevu i voziti se u vlakicu tako?
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
14 godina
Pero Dinamit kaže...
Ti si sigurno jedan od onih koji se kilometar prije kamiona ubaci u lijevu stranu i tako se vozi. I onda se ja cudim kada vozim na tempomatu i krenem prestizati takve "vozace" po desnoj strani.
Jer ne znam sto bi trebao raditi drugacije, usporiti po desnoj zbog takvih ili se isto ubaciti u lijevu i voziti se u vlakicu tako?

ne znaš što je gore.. i onda na kraju se trake obrnu - u lijevoj se vozi polako u koloni, a ovi kroz desnu prestižu

11 godina
Pero Dinamit kaže...

Ne nego drzim razmak od auta ispred sebe i nije mi jasno zasto nitko na autocesti ne drzi razmak. I onda vidim takve ko ti kaj voze slalom izmedu auta i sve mi je jasno.

ministar kaže...
Pero Dinamit kaže...

ne znaš što je gore.. i onda na kraju se trake obrnu - u lijevoj se vozi polako u koloni, a ovi kroz desnu prestižu

Ne obrnu se trake jer su kamioni na desnoj strani. Ne prestizu kroz desnu nego voze slalom. Kaj bi bilo da svi tak pocnu vozit? Samo bi preticali jedni druge dok neko sranje ne napravi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2024 12:42 (steelman).
16 godina
Drzim i ja razmak i prestizem samo kada se priblizim vozilu, a ne odmah kada s udaljenosti od 1km vidim npr kamion. Mene nikada nitko nije prestigao po desnoj. Ako netko ide brze od mene, ili ubrzam da nitko ne koci, ili jednostavno usporim i pustim ga da me prestigne i onda idem u prestizanje.
Ali da, ima budala koji svakako voze, to stoji.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
11 godina
Pero Dinamit kaže...
Drzim i ja razmak i prestizem samo kada se priblizim vozilu, a ne odmah kada s udaljenosti od 1km vidim npr kamion. Mene nikada nitko nije prestigao po desnoj. Ako netko ide brze od mene, ili ubrzam da nitko ne koci, ili jednostavno usporim i pustim ga da me prestigne i onda idem u prestizanje.
Ali da, ima budala koji svakako voze, to stoji.

Ne kuzis ti kaj ja govorim. Znaci kolona je na autocesti, ja vozim po lijevoj strani 140 km/h i drzim odstojanje od vozila ispred a pametnjakovici lijepo koriste taj prostor ispred mene da bi vozili slalom. Znaci ja se moram nabit ovome ispred u guzicu da me ne mogu s desne strane prestignut.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice