Školske fotografije predviđaju koliko ćete dugo ži

poruka: 20
|
čitano: 3.796
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Školske fotografije predviđaju koliko ćete dugo ži".
6 godina

Ovaj jadničak na slici iz članka nije imao nikakve šanse :(

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Školske fotografije predviđaju koliko ćete dug
encoding kaže...

Ovaj jadničak na slici iz članka nije imao nikakve šanse :(

.. dok je ovaj ljepotan povuko do 104 bez pardona.

12 godina

Neprivlačni ljudi (osobito žene) teže nalaze dobar posao. Loš posao znaći manju plaću. Manja plaća znaći gora medicinska usluga. Lošija medicinska usluga znači kraći život.

Jednostavno. Osobito ako se to dešava u SAD.

42
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2024 16:19 (markoBT).

5 0 hvala 1
11 godina
Definitivno sam fulao zanimanje.

Zakljucak studije ,na koju su potrosili tko zna koliko tax payers para i vremena - ruzni zive CAK godinu krace. 😀😀😀
Znaci nesretni nece umrijeti sa 80 godina nego sa 79 . E sta ste sve mogli napraviti u tih godinu i sa tek 79 na plecima , samo da ste bili ljepsi

0 0 hvala 0
9 godina
eto pa ti budi ružan :D
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
digitall kaže...
eto pa ti budi ružan :D

tako je. nek se žale ćaći i materi-

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
16 godina

A što studija kaže ako se proljepša s godinama, ko naš Neven i Mačak?

1 0 hvala 0
9 godina

Reezultat istraživanja nije neočekivan. Privlačnost, posebice spolna, ima svoju biološku (evolucijsku) svrhu. Potomstvo s lijepom (privlačnom) osobom daje zdravo potomstvo. Zašto bi inače neke ljude percipirali kao lijepe, a druge kao ružne? Ne govori li se u narodu o jedrim, šesnim djevojkama? 

3 0 hvala 1
5 godina

Ljepota je u oku promatrača, a i svaki lonac ima svoj poklopac. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
danen kaže...

Reezultat istraživanja nije neočekivan. Privlačnost, posebice spolna, ima svoju biološku (evolucijsku) svrhu. Potomstvo s lijepom (privlačnom) osobom daje zdravo potomstvo. Zašto bi inače neke ljude percipirali kao lijepe, a druge kao ružne? Ne govori li se u narodu o jedrim, šesnim djevojkama? 

čitao sam davno neki članak o tome da lijepi ljudi imaju bolje gene općenito, da je to evolucijska stvar

ima smisla  

15 godina

correlation does not imply causation

0 0 hvala 0
16 godina
Ges kaže...

A što studija kaže ako se proljepša s godinama, ko naš Neven i Mačak?

Kaže da im prijeti trovanje plastikom

16 godina
Chayy kaže...

To je utjeha ružnih ljudi koja jednostavno nije točna. Zna se kako izgledaju muškarci i žene koji mogu birati, a kako izgledaju oni koji to ne mogu. Moš misliti, lik ima 40 godina, 140 kila, nizak je i čalav s piskutvim glasom, ali svako malu mu se neka nabacuje jer - ljepota je u oku promatrača. 

16 godina
rjakopec kaže...
Chayy kaže...

To je utjeha ružnih ljudi koja jednostavno nije točna. Zna se kako izgledaju muškarci i žene koji mogu birati, a kako izgledaju oni koji to ne mogu. Moš misliti, lik ima 40 godina, 140 kila, nizak je i čalav s piskutvim glasom, ali svako malu mu se neka nabacuje jer - ljepota je u oku promatrača. 

neće mu se nabacivat eventualno ako nema dobru mandibulu a ne zbog ostalog što si opisao

5 godina

Baš neki dan na plaži vidim mlađi par prolazi, tip neki prosječan onako ok izgleda vitak, a ona ko trokrilni ormar, neugodno debela. Drže se za ruke.

Moji susjedi pak, on niži proćelav sa škembom, a ona visoka vitka zgodna. Troje djece imaju.

Masa je primjera gdje je jedno "šrek", a drugo lijepo. Ljude ne privlaći isključivo fizički izgled. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina
Chayy kaže...

Ljepota je u oku promatrača

ako si lijep, onda puno promatrača to misli

isto ako si ružan 

konjRR kaže...

correlation does not imply causation

nisu umrli jer su ružni... nego jer su imali manje prilika u životu (djelomično jer su gadniji za vidjet), manje novaca, manje prijatelja, teže uvjete, lošiji život => prije umru

13 godina

Je se i vama čini da su tu namjerno deformirane slike lica, položaj očiju , ili je u nešto bilo jako loše u tom kraju kamo su živjeli...

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
opetzajebancija kaže...

Je se i vama čini da su tu namjerno deformirane slike lica, položaj očiju , ili je u nešto bilo jako loše u tom kraju kamo su živjeli...

Jednom kada sam počeo primjećivati da većina ljui ima oči koje nisu simetrične kako sam uvijek mislio ne mogu to ne vidjeti

12 godina
Ja svojim starcima kad skužim da ću živjet kraće:

3 0 hvala 0
13 godina
love2ml86 kaže...
opetzajebancija kaže...

Jednom kada sam počeo primjećivati da većina ljui ima oči koje nisu simetrične kako sam uvijek mislio ne mogu to ne vidjeti

Rijetko tko ima  simetriju lica,

Eto kod mene je lijeva strana lica deblja od desne strane, i još nos imam veći od standarda

Ali ovo na slika iz teksta je jako izmjenjeno, dovoljno da se israži u kakvim uslovima su živjeli...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2024 17:49 (opetzajebancija).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice