"Iako se radi o hi-tech proizvodu, DuoBell je potpuno mehanički uređaj" - ovo nije high tech proizvod. Namijenjen je high tech proizvodima (slusalicama). I krpa je namijenjana OLED ekranima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
eh, ti bi htio da homo sapiens vulgaris stavi nekakve društvene obzire ispred svog komfora te Neotuđivog Prava Da Mu Se Jebe Živo Za Sve Ostale ?
Apropos, znam visokoobrazovanu žensku koja je pred 20-ak godina vozila auto s onim žičnim slušalicama ukopčanim u auto-radio - pitam ju: gdje ti je pamet ?!? - Ma tak mi ništa ne ometa uživanje u glazbi !
moš' mislit' audiofilske nirvane na jeftikaner sluškama u malom gradskom autu (milsim da je vozila Fiat Punto)....
Zakonom, od aktivinh sudionika u pormetu zapravo samo pješaci smiju imati obje slušalice (Zakon o sigurnosti prometa na cestama, Članak 196, Uvjeti za upravljanje vozilima).
Smiju. Ali, pametno im nije.
Meni su zapravo gori krkani s malim pimpekima u Q8-icama, Cayenne-ima, X7-icama i sl.... Koji uz blagodati svojih tenkova od 200k eura još uvijek nisu otkrili bežično povezivanje mobitela sa autom, nego eto mora biti na uhu, da oni svima pokažu da su pošteni biznismeni. 
osobito oni koji mob drže prek face, ono, lijeva ruka, mob na desnom uhu...
i svi upravo u tom trenu razglabaju o fluktuacijama na tržištu, trendovima te makroekonomskim prilikama...
ili mi se ipak čini - koliko janet'ne da im se ostavi u omiljenoj prčvarnici uz cestu ?!?
Doživio i da na magistrali po mraku vidim mladost u crnoj odjeći na biciklu bez svjetla ali s mobitelom svijetli cestu i to vidjeh i doživih nekoliko puta 🙄
Roditelji pa kupite djetetu svjetlo za bicikl , 5-10 eura a može mu život spasiti jebemu m.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS