Škoda Elroq električni je kompaktni SUV pristojne

poruka: 4
|
čitano: 2.314
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Škoda Elroq električni je kompaktni SUV pristojne ".
16 godina

Stavis farbu, felge i par sitnica da auto nije defaultni drek i kosta vise nego Tesla Y koji je za Skodu svemirski brod plus Tesla Y je konkurent Enyaqu, klasu vecem autu.

Za 36k se dobije BYD Seal U koji je klasa vise po svemu. Da nema leasinga nebi prodali jedan jedini auto.

4 4 hvala 0
15 godina

-gdje je nestalo slovo Š ili 'kvačica'.. ? :)

zapravo još više iznenađuje gubitak rebara maske, nešto što se ne radi, kao bmw-ovi bubrezi.. to je zaštitni znak, ne samo logo (koji je također nestao).. sve postaje generičko, .. bljutavo?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

2 0 hvala 0
11 godina
Re: Škoda Elroq električni je kompaktni SUV pristo
NEW_MAN kaže...

Stavis farbu, felge i par sitnica da auto nije defaultni drek i kosta vise nego Tesla Y koji je za Skodu svemirski brod plus Tesla Y je konkurent Enyaqu, klasu vecem autu.

Za 36k se dobije BYD Seal U koji je klasa vise po svemu. Da nema leasinga nebi prodali jedan jedini auto.

Delivery of the new BYD SEAL U in European markets will start in February 2024. The line-up consists of two trim levels – Comfort and Design, both with their own drivetrain configuration – six vibrant body colours and two colour theme's for the interior. BYD aims for a competitive starting price of 42,000 euros.

Takve su i cijene koliko vidim po europi, tako da su se držali toga. Dakle cijene su komparativne. Drugo, aj ti meni reci koliko ono ima službenih servisa BYD-a u hrvatskoj? U europi? Točno su prisutni na 2 lokacije u Europi  - Mađarska, Nizozemska + UK. Gledati samo cijenu automobila je jednodimenzionalno i nema nikakvog smisla za prosječnog kupca.

Ne brini se ti za prodaju. Škode se prodaju ko vrući keksi, jer su dokazano pouzdani auti, servisna mreža je ogromna i tradicija je duga. Jel možeš reći isto za Kineske automobile?

p.s. Objasni zašto je BYD klasa više? Jel iz čistog fanboyizma ili imaš neke konkretne podatke?

Nadglednik dina
16 godina
Re: Škoda Elroq električni je kompaktni SUV pristo
Entry Point kaže...
NEW_MAN kaže...

Delivery of the new BYD SEAL U in European markets will start in February 2024. The line-up consists of two trim levels – Comfort and Design, both with their own drivetrain configuration – six vibrant body colours and two colour theme's for the interior. BYD aims for a competitive starting price of 42,000 euros.

Takve su i cijene koliko vidim po europi, tako da su se držali toga. Dakle cijene su komparativne. Drugo, aj ti meni reci koliko ono ima službenih servisa BYD-a u hrvatskoj? U europi? Točno su prisutni na 2 lokacije u Europi  - Mađarska, Nizozemska + UK. Gledati samo cijenu automobila je jednodimenzionalno i nema nikakvog smisla za prosječnog kupca.

Ne brini se ti za prodaju. Škode se prodaju ko vrući keksi, jer su dokazano pouzdani auti, servisna mreža je ogromna i tradicija je duga. Jel možeš reći isto za Kineske automobile?

p.s. Objasni zašto je BYD klasa više? Jel iz čistog fanboyizma ili imaš neke konkretne podatke?

Ima 32 lokacije u Austriji gdi se prodaje BYD i ima ih na cesti svih vrsta i dimenzija.

Klasa vise po dimenzijama. Seal U je veci od Enyaqa tak da je onda veci i od ovog auteka.

Fanboyizam kod mene ne postoji. Mene zanima koliko cega dobijem za svoje novce. Do sad smo imali njemacke, talijanske, francuske i ceske aute, citaj Skoda. Do proslog ponedjeljka sam vozil novu novcatu Oktaviju. Auto ne mirisi niti ne smrdi. Ne opterecujem se s markama i nisam misljenja da je Skoda nekaj posebno jer nije. Vozil sam ID.3 i Enyaqa u vise navrata te nisam nesto pretjerano fasciniran za razliku od Tesle gdi sam tek videl kaj znaci voziti dobar EV.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2024 8:41 (NEW_MAN).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice