Šest stvari koje treba znati o novim varijantama C

poruka: 41
|
čitano: 7.764
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Šest stvari koje treba znati o novim varijantama C".
17 godina

Dok god je rat u Ukrajini ne moramo strahovati od "opakih" varijanti i pripadajućih covid mjera...

scientia est potentia

14 2 hvala 8
17 godina
Re: Šest stvari koje treba znati o novim varijanta
alien kaže...

Dok god je rat u Ukrajini ne moramo strahovati od "opakih" varijanti i pripadajućih covid mjera...

pandemijska mašinerija budno prati i samo čeka svoju priliku...

13 godina
"Bez obzira na naziv, pravila ostaju ista: cijepljenja i booster doze"

Baš me zanima da li i autor prati ova pravila?

6 1 hvala 2
16 godina

Bmk iskreno

Intel 80286
Moj PC  
4 0 hvala 0
7 godina
Great Scott! kaže...

Lažeš. Uopće te to ne zanima.

Onaj koga to zaista zanima, ionako već zna odgovor na pitanje je li liječnik koji radi na odjelu gdje se liječe životno ugroženi pedijatrijski pacijenti cijepljen i boosteriran ili nije.

Ovako samo pokazuješ da si neinformirani, primitivni trol.

Ili jesmo, ili nismo! Ili ono treće...
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2025 9:57 (Doc Berecki).
9 godina
Doc Berecki kaže...

Onaj koga to zaista zanima, ionako već zna odgovor na pitanje je li liječnik koji radi na odjelu gdje se liječe životno ugroženi pedijatrijski pacijenti cijepljen i boosteriran ili nije.

Opa' 

Mada nekada treba dati konkretan odgovor, ovo pokazuje da Zdravko cuci u svima nama. 

Jerbo Joca Amsterdam mater itd. 

I nije to losa stvar. Centrirati stvari kao Ante Pavlovic. 

9 godina
"Cjepiva i dalje učinkovito sprječavaju teške oblike bolesti"

šteta što nekad ta ista cjepiva očito nisu štitila cijepljene od necijepljenih, pa smo maltretirali necijepljene da se cijepe...

9 2 hvala 1
17 mjeseci

Sljedeća 2 desetljeća su kritična!

127.0.0.1
Moj PC  
10 0 hvala 1
11 godina
protjeran

@Gebirgs

Ti si provokator, kaj provocira doktora medicine. Onak skrivečki iz anonimnosti, a Doc svojim imenom i prezimenom, stoji iza svojeg rada.

ZM je nebitan u ovoj priči. al vidio bi tebe kada se za nešto boriš, pa ti dođe novinar provokator, kaj se prodao za 50 eura, pa te provocira.

Stalno i konstantno. E, kada ZM, pita tog novinara provokatora kakav mu je privatni život, onda ovaj novinar poludi.

Zkj?

-------------

Vrlo dobar članak. Ako vam obiteljski liječnik, preporuči cijepljenje, učinite to.

Cijepiva su dokazani borci kontra teških bolesti.

Mac
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2025 13:39 (PzKpfw).
13 godina
Ne, uistinu me zanimalo i pohvaljujem dosljednost! Nek' ih bude sto vise 👌

Isprike ako je zvucalo kao trolanje. Nije bila namjera, ne volim trolove i ideoloski zatucane, recimo one koji tvrde da je atentat na Trumpa bio organiziran s njegove strane.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2025 14:25 (Great Scott!).
12 mjeseci
Ovo "dobro provjetravanje prostorija" se može i drugačije shvatiti, recimo nakon dva tanjura graha 💨

Nije šala korona, nekima su se zubi rasklimali, nekima je virus pamet oštetio a neki su dobili posljedice na plućima. Svih troje nabrojanih jako dobro poznam i ne nisu bili niti stari , niti ugrožena skupina.
Dok neki srećkovići su tri puta kihnuli i sad se sere po zdravstvu radi toga. Ja kažem sreća da smo većina nas tako prošli.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
8 0 hvala 1
12 godina
Mislim da sam ju vec pokupio s familijom. Svi navedeni simptomi kod djeteta, meni samo nadraženo grlo i suhi kašalj.
Nadglednik dina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Doc Berecki kaže...
Great Scott! kaže...

Kakve su sada ove izjave?

Gdje su ti "bed side manners"?

Nazalost moram prinjetiti da  dalje nisi odgovorio koliko si boostera primio.

Evo i mene zanima

Dakle doktore, koliko sii boostera primio, s obzirom da nam ih i dalje preporucujes.

Povedi nas primjerom.

Mozes se javiti i na PM,

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.
7 godina
syncmaster245b kaže...

• Primjerene kontekstu.

• On the bedside, where they belong.

Evo i mene zanima

• Jebe mi se što tebe zanima.

Dakle doktore, koliko sii boostera primio, s obzirom da nam ih i dalje preporucujes.

• Koliko i protiv gripe: dovoljno da ostanem zdrav i aktivan unatoč čestom kontaktu s virusom.

Mozes se javiti i na PM,

• Možeš i ti - u PM.

Ili jesmo, ili nismo! Ili ono treće...
16 godina
Doc Berecki kaže...
syncmaster245b kaže...

• Primjerene kontekstu.

• On the bedside, where they belong.

Evo i mene zanima

• Jebe mi se što tebe zanima.

• Koliko i protiv gripe: dovoljno da ostanem zdrav i aktivan unatoč čestom kontaktu s virusom.

Mozes se javiti i na PM,

• Možeš i ti - u PM.

"I rest my case".

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.
14 godina

Kako stoje nove varijante i vjetrovi, da li se i dalje prenose istim? Štite li dvoje gaće bolje nego jedne? Ima li preporuka koje gaće je najbolje nositi i koliko cesto mijenjati? Da li je propisan razmak od osobe koja ima simptome vjetrova?

1 0 hvala 0
17 godina
syncmaster245b kaže...

evo, bez da trolam, i mene zanima, a vjerujemo i jos mnoge na ovom forumu koji prate ovaj topic. Vecina ljudi koje ja poznajem je odustala nakon 2. bustera. Po nekom vremenskom pravilu 2 na godinu, doc je vjerojatno primio 6-8 bustera... sto mi je prilicno nevjerojatno

14 godina
Aldo kaže...

... doc je vjerojatno primio 6-8 bustera... sto mi je prilicno nevjerojatno

Onako, zanima me što ti je točno nevjerojatno?

17 godina
Yuda kaže...
Aldo kaže...

... doc je vjerojatno primio 6-8 bustera... sto mi je prilicno nevjerojatno

Onako, zanima me što ti je točno nevjerojatno?

7-9x se pikati i unositi u tijelo cjepivo koje niti sprecava daljnje sirenje niti pomaze da se ne zarazis jer ima hrpa sojeva i varijanti i podvarijanti koje kruze i bez problema zaobilaze kratkotrajni efekt zastite dobiven cjepivom... a cini se da se i rizici od komplikacija povecavaju sa svakim boosterom... sorry, ali malo mi je nevjerojatno da bi si to itko radio... osim ako je smrtno bolestan/prepun komorbiditeta

14 godina
Aldo kaže...

... sorry, ali malo mi je nevjerojatno da bi si to itko radio... osim ako je smrtno bolestan/prepun komorbiditeta

Egocentrizam na najjače.  

Ili ako je zbog profesije u stalnom i neposrednom kontaktu sa imunokompromitiranim, smrtno bolesnim/prepunim komorbiditeta?

4 godine

Okupili se antivakser sljedbenici na jednoj temi 

Primio sam dva cjepiva i boost cjepivo, (nakon preboljele korone sam primio sva ta cjepiva i poslije nisam bio zaražen) bude li trebalo idem po još.

Evo letim, trčim, nije mi ništa, nema posljedica od tog zlog cjepiva.

合気道 五段 Me, myself and I ...Radoslaw Sikorski
Moj PC  
3 2 hvala 2
17 godina
Yuda kaže...
Aldo kaže...

... sorry, ali malo mi je nevjerojatno da bi si to itko radio... osim ako je smrtno bolestan/prepun komorbiditeta

Egocentrizam na najjače.  

Ili ako je zbog profesije u stalnom i neposrednom kontaktu sa imunokompromitiranim, smrtno bolesnim/prepunim komorbiditeta?

ne čitaš s razumijevanjem... mislim da smo davno utvrdili da ovo cjepivo ne štititi od prenošenja virusa...

17 godina
Zaporožac kaže...

Primio sam dva cjepiva i boost cjepivo, (nakon preboljele korone sam primio sva ta cjepiva i poslije nisam bio zaražen) bude li trebalo idem po još.

a okupili se jbga i retardi koji jedva čekaju da ljudima zalijepe etikete 

4 godine
Aldo kaže...
a okupili se jbga i retardi koji jedva čekaju da ljudima zalijepe etikete 

Meni su učeni ljudi rekli da su antivakseri retardirani  

14 godina
Aldo kaže...

ne čitaš s razumijevanjem... mislim da smo davno utvrdili da ovo cjepivo ne štititi od prenošenja virusa...

Naravno, ono služi za stjecanje profita. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2025 12:52 (Yuda).
11 godina
protjeran

Doc vam je lijepo odgovorio (-pročitajte gornje postove) na pitanje vezano za broj primljenih cijepiva.

Zkj mene nitko ne pita koliko sam ja puta primio? Kada pišem ovaj primio, mislim na cijepivo kontra C-19?

Sada uskoro ide i cijepivo kontra sezonske gripe, pa evo prilike opet se cijepiti. 

E, da primio sam 4 puta. Bio sam među prvi koji se išao cijepiti Pfizeferom. Naime, što je dobro za Izrael, dobro je i za mene. Svi se neuki čude zkj sam se toliko puta cijepio, al' ne slušam njih. Neg' doktor medicine. 

Mene bi zanimalo koliko ste vi knjiga pročitali u životu?? Mislim, na vas kaj vodite tuđe brige i evidencije, koliko se puta tko cijepio?

Mac
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2025 13:41 (PzKpfw).
Moj PC  
2 2 hvala 1
16 godina
Po simptomima, rekao bi da sam jučer prebolio Stratusta, a danas bilježim promuklost. Međutim, simptomi ne navode povraćanje, tako da je to vjerojatno bilo nešto drugo

0 0 hvala 0
9 godina
PzKpfw kaže...

@Gebirgs

Ti si provokator, kaj provocira doktora medicine. Onak skrivečki iz anonimnosti, a Doc svojim imenom i prezimenom, stoji iza svojeg rada.

Cuj njega. Da su pravila igre takva da moram postati imenom i prezimenom tako bi i komentirao. Covjek je kolumnist i odabrao je da je na forumu prisutan u istom formatu. 

Takodjer, bio fasader ili doktor medicine, na forumu komentiras. Smatrao moj komentar provokativnim ili ne, a osobno ne vidim provokaciju, tvoje pravo. 

14 godina
Zaporožac kaže...

Kako misliš okupili se antivakseri? Pa obzirom da nisi ažuriran niti si pratio preporuke isto si nažalost obican antivakser...doduše malo je čudno što su svi generalno odustali nakon koje doze suprotno preporukama znanosti. Odjednom parole, cjepi se, misli na druge više ne pale? Možda tebi nije ništa, ali ugrožavaš potencijalno sve oko sebe.

Negoli, kako stojimo s antivakserima u zdravstvenom sustavu?
HZJH preporuka je da se zdravstveni djelatnici, trudnice, stariji od 65 itd. cijepe ukoliko nisu ažurirani ili preboljeli covid unutar 6 mjeseci. Koliko imamo samo antivaksera u zdravstvenom sustavu, koliko među trudnicama... ? :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2025 8:10 (Fallen87).
4 godine

U zdravstvenom sustavu ima i alkoholičara, pušača, ovisnika o psihofarmacima, lijekovima protiv bolova, svega ima, kao i među ostalom populacijom.

I zdravstveni djelatnici su ljudi..

Moj PC  
2 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice