Samsungov šef ljutit je zbog toga što mobilni odje

poruka: 7
|
čitano: 3.091
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsungov šef ljutit je zbog toga što mobilni odje".
16 godina

Sad je to postalo problem, a to rade od 2010.

11 0 hvala 0
13 godina
Re: Samsungov šef ljutit je zbog toga što mobilni
Marko kaže...

Sad je to postalo problem, a to rade od 2010.

a sto je najsmjesnije, samo prave reklame appleu.

samsung i u svojim reklamama stalno proziva apple, a ovi ih ne sljive ni dva posto. a evo i sad, i ovo je opet dobra reklama za apple.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
14 godina

Zanimljivo, ljuti se sada, kad su uređaji predstavljeni javnosti. Zašto se nije ljutio kad su krenuli u R&D-u dizajnirati ove uređaje, prije godinu i više dana ?

Sve mi se čini da je on zreo za poduzimanje "neimenovanih radnji".

sig

0 0 hvala 0
8 godina

Zato ja kupujem original i basta.

Ja rekoh
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Nepo baby se naljutio. Ajoj 

Ovo sa budsima mi je skroz nejasno i glupo. Pa samsungovi buds, osim boljeg zvuka, bas su mi i bili dragi jer nemaju stapice koji vire iz usiju... Mozda bi im bilo pametnije da su dodali jos koji napredniji codec osim svoga da udovolje hifistima nego svjetlosne efekte 

"Obicni" budsi degradirani u odnosu na proslu veriju. Zasto?

Sat bolje ni ne komentirati. Konkurencija napravi nesto ruzno pa ides kopirati? Kopiraj kada naprave nesto lijepo....

0 0 hvala 1
14 godina
konjRR kaže...

Ovo sa budsima mi je skroz nejasno i glupo. Pa samsungovi buds, osim boljeg zvuka, bas su mi i bili dragi jer nemaju stapice koji vire iz usiju... Mozda bi im bilo pametnije da su dodali jos koji napredniji codec osim svoga da udovolje hifistima nego svjetlosne efekte 

Sat bolje ni ne komentirati. Konkurencija napravi nesto ruzno pa ides kopirati? Kopiraj kada naprave nesto lijepo....

svi ste se uhvatili tog sata, a nemate pojma.. samo Apple postoji.. ajde malo proguglati Samsung Gear Sport (iz 2017.), pa onda prokomentirati.. također, i Panerai

15 godina
ministar kaže...
konjRR kaže...

svi ste se uhvatili tog sata, a nemate pojma.. samo Apple postoji.. ajde malo proguglati Samsung Gear Sport (iz 2017.), pa onda prokomentirati.. također, i Panerai

Uhvatio se sata? Sat spomenio eto da se spomene... Jesi procitao post? U kojem smislu spominjem sat? Za mene apple ne postoji osim kada treba nekome preporuka pa znam da je upitnik bas za apple, nekad se naljute 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice