Samsung S90H stiže s klasičnim OLED panelom, visok

poruka: 17
|
čitano: 3.703
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung S90H stiže s klasičnim OLED panelom, visok".
4 godine

Jeste vi zaboravili u kojoj ste godini? 90D modeli su od prije 2 godine a 90C od prije čak tri. Prošlogodišnji je 90F

0 0 hvala 0
4 godine

Ma hajde, 2109 € za 65" s Woled panelom

Za 1650 € se kupi LG G5 65"

合気道 五段

3 0 hvala 1
18 godina
Re: Samsung S90H stiže s klasičnim OLED panelom, v

Šokantno. Prošlogodišnji model je jeftiniji od ovogodišnjeg modela.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
4 godine
Nevjerojatno da sto god kupis sad budi siguran da ces ubuduce kupiti skuplje i nekvalitetnije.

Ja uboo S90D 65 s qdoled panelom, sad je woled, naravno i skuplji.

Nekad je tehnologija isla naprijed, sad unazad i po sve vecoj cijeni:

2 0 hvala 0
19 mjeseci
Ne spominje se no to je zapravo LG panel?
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Sirotanovic kaže...
Ne spominje se no to je zapravo LG panel?

Yup. Jeftiniji i losiji panel. Ne znam sto ovo samsungu zapravo treba, ali ide u korist lg-a. Ako nastave stancati televizore na woledu, ne znam cemu uopce razmatrati kupovinu novijih samsunga, jedino, ako budu jeftiniji, a to im do sada nije bila praksa.

18 godina

covjek bi pomislio da ce 65" oledi padati u cijeni s vremenom, a oni idu sve vise gore

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Gemmy kaže...

covjek bi pomislio da ce 65" oledi padati u cijeni s vremenom, a oni idu sve vise gore

Sve trenutno ide gore sa cijenom. Novac je totalno obezvredjen. Jos samo da i place prate taj put...

19 mjeseci
Ide gore , inflacija, cijene lete ali i mnogi trgovci iskorištavaju trenutak, no samo da se zna 2020. sam na akciji kupio LG 55" C1 za 10 000 kn., a prava cijena je bila 12 000kn.! Zatim je opet cijena skočila na 12 000 do izlaska C2.
Te smo narednih godina gledali kako pomalo cijena OLED-u zapravo pada, do nedavno!
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2026 21:28 (Sirotanovic).
19 mjeseci
Sirotanovic kaže...
Ide gore , inflacija, cijene lete ali i mnogi trgovci iskorištavaju trenutak, no samo da se zna 2020. sam na akciji kupio LG 55" C1 za 10 000 kn., a prava cijena je bila 12 000kn.! Zatim je opet cijena skočila na 12 000 do izlaska C2.
Te smo narednih godina gledali kako pomalo cijena OLED-u zapravo pada, do nedavno!

Mene je 55CX3 koštao 8 200 kn, sada je 55C5 manje od toga. Tako da, koliko ja vidim cijena nije išla gore u tom konkretnom slučaju

7 godina
Novice kaže...
Sirotanovic kaže...

Mene je 55CX3 koštao 8 200 kn, sada je 55C5 manje od toga. Tako da, koliko ja vidim cijena nije išla gore u tom konkretnom slučaju

Ti si kupio svoj model vjerojatno dok je bio novi i usporedjujes ga sa proslogodisnjim modelom koji obicno zavrsava na rasprodaji i cijena mu padne zbog toga. Usporedi ga sa novijom lg c6 serijom. Ili da ti pomognem, gotovo x2 skuplji od tvoga. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2026 0:32 (SamoPitam3).
19 mjeseci
SamoPitam3 kaže...
Novice kaže...
Sirotanovic kaže...

Ti si kupio svoj model vjerojatno dok je bio novi i usporedjujes ga sa proslogodisnjim modelom koji obicno zavrsava na rasprodaji i cijena mu padne zbog toga. Usporedi ga sa novijom lg c6 serijom. Ili da ti pomognem, gotovo x2 skuplji od tvoga. 

Onaj je bio na akciji kao i ovaj koji sada imam, ne sjećam se postotka akcije ali poanta je da sam noviji 5 godina kupio po nižoj cijeni. C6 ne mogu usporediti jer je nema kod nas još a mogu uspoređivati samo cijene kod nas s obzirom da je tu kupljen i jedan i drugi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2026 0:43 (Novice).
19 mjeseci
Evo išao random i nađe se LG C5 od 55" koji je trenutno najnoviji nasljednik u prodaji iz C linije , čak za 1000 eura , to je skoro 30% jeftinije nego koliko sam dao za iste dimenzije Cx,
https://www.harveynorman.hr/catalogsearch/result/?q=lg%20c5%2055

A kad usporedim punu cijenu CX (12000kn) ispada da je oko 40% jeftiniji. Ako ćeš gledati punu cijenu C5 bez akcija onda je cijena opet jeftinija nego što je bio CX.

Prilično nevjerojatno za današnje vrijeme beskonačnih inflacija!
18 godina
SamoPitam3 kaže...
Gemmy kaže...

Sve trenutno ide gore sa cijenom. Novac je totalno obezvredjen. Jos samo da i place prate taj put...

mislio sam u smislu da 27" oled monitori su pali na 350e, 32" su oko 500e dok su pred godinu dana bile samo opcije koje su duplo skuplje

ovi 55"-65" televizori kao da drze tu cijenu zacementiranu neovisno u inflaciji

ja sam svojim c3 65" prezadovoljan i nadam se da ce dugo trajati

4 godine

Evo, našao sam neke prednosti novog woled panela u Sasmsungu

Novi S90H donosi fantastičnu Glare-Free tehnologiju protiv odsjaja (matirani premaz koji je preuzet s najskupljih modela) i jači NQ4 AI Gen3 procesor.

Ako televizor kupujete za dnevni boravak s puno prozora i svjetla, S90H će puno bolje upijati refleksije, a crna boja na ekranu neće izgledati sivkasto kao na nekim starijim QD-OLED modelima kada u njih izravno tuče svjetlo.

Ahaaa, znači nije baš crna crna na qedoledi tiviju 

Zezam se, no cijenom neće oduševiti nikoga pored puno bolje LG G serije pa i poboljšanog woleda na C seriji.

合気道 五段
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2026 10:07 (Zaporožac).

0 0 hvala 1
18 godina
Niti je G serija "puno bolja" niti jeftinija, a nije ni ista klasa. Ne trolaj.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
4 godine

Svašta, idi bre u crkvu ispovedi se.

合気道 五段

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice