Jeste vi zaboravili u kojoj ste godini? 90D modeli su od prije 2 godine a 90C od prije čak tri. Prošlogodišnji je 90F
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma hajde, 2109 € za 65" s Woled panelom
Za 1650 € se kupi LG G5 65"
Šokantno. Prošlogodišnji model je jeftiniji od ovogodišnjeg modela.
Ja uboo S90D 65 s qdoled panelom, sad je woled, naravno i skuplji.
Nekad je tehnologija isla naprijed, sad unazad i po sve vecoj cijeni:
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Yup. Jeftiniji i losiji panel. Ne znam sto ovo samsungu zapravo treba, ali ide u korist lg-a. Ako nastave stancati televizore na woledu, ne znam cemu uopce razmatrati kupovinu novijih samsunga, jedino, ako budu jeftiniji, a to im do sada nije bila praksa.
covjek bi pomislio da ce 65" oledi padati u cijeni s vremenom, a oni idu sve vise gore
covjek bi pomislio da ce 65" oledi padati u cijeni s vremenom, a oni idu sve vise gore
Sve trenutno ide gore sa cijenom. Novac je totalno obezvredjen. Jos samo da i place prate taj put...
Te smo narednih godina gledali kako pomalo cijena OLED-u zapravo pada, do nedavno!
Te smo narednih godina gledali kako pomalo cijena OLED-u zapravo pada, do nedavno!
Mene je 55CX3 koštao 8 200 kn, sada je 55C5 manje od toga. Tako da, koliko ja vidim cijena nije išla gore u tom konkretnom slučaju
Mene je 55CX3 koštao 8 200 kn, sada je 55C5 manje od toga. Tako da, koliko ja vidim cijena nije išla gore u tom konkretnom slučaju
Ti si kupio svoj model vjerojatno dok je bio novi i usporedjujes ga sa proslogodisnjim modelom koji obicno zavrsava na rasprodaji i cijena mu padne zbog toga. Usporedi ga sa novijom lg c6 serijom. Ili da ti pomognem, gotovo x2 skuplji od tvoga.
Ti si kupio svoj model vjerojatno dok je bio novi i usporedjujes ga sa proslogodisnjim modelom koji obicno zavrsava na rasprodaji i cijena mu padne zbog toga. Usporedi ga sa novijom lg c6 serijom. Ili da ti pomognem, gotovo x2 skuplji od tvoga.
Onaj je bio na akciji kao i ovaj koji sada imam, ne sjećam se postotka akcije ali poanta je da sam noviji 5 godina kupio po nižoj cijeni. C6 ne mogu usporediti jer je nema kod nas još a mogu uspoređivati samo cijene kod nas s obzirom da je tu kupljen i jedan i drugi.
https://www.harveynorman.hr/catalogsearch/result/?q=lg%20c5%2055
A kad usporedim punu cijenu CX (12000kn) ispada da je oko 40% jeftiniji. Ako ćeš gledati punu cijenu C5 bez akcija onda je cijena opet jeftinija nego što je bio CX.
Prilično nevjerojatno za današnje vrijeme beskonačnih inflacija!
Sve trenutno ide gore sa cijenom. Novac je totalno obezvredjen. Jos samo da i place prate taj put...
mislio sam u smislu da 27" oled monitori su pali na 350e, 32" su oko 500e dok su pred godinu dana bile samo opcije koje su duplo skuplje
ovi 55"-65" televizori kao da drze tu cijenu zacementiranu neovisno u inflaciji
ja sam svojim c3 65" prezadovoljan i nadam se da ce dugo trajati
Evo, našao sam neke prednosti novog woled panela u Sasmsungu
Novi S90H donosi fantastičnu Glare-Free tehnologiju protiv odsjaja (matirani premaz koji je preuzet s najskupljih modela) i jači NQ4 AI Gen3 procesor.
Ako televizor kupujete za dnevni boravak s puno prozora i svjetla, S90H će puno bolje upijati refleksije, a crna boja na ekranu neće izgledati sivkasto kao na nekim starijim QD-OLED modelima kada u njih izravno tuče svjetlo.
Ahaaa, znači nije baš crna crna na qedoledi tiviju 
Zezam se, no cijenom neće oduševiti nikoga pored puno bolje LG G serije pa i poboljšanog woleda na C seriji.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Svašta, idi bre u crkvu ispovedi se.