Ruska kazna Googleu premašila kvintilijune dolara zaključana tema

poruka: 48
|
čitano: 7.758
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ruska kazna Googleu premašila kvintilijune dolara ".
15 godina
Re: Ruska kazna Googleu premašila kvintilijune dol
dery kaže...

Ovi šta daju td imaju dvostruke standarde licemjerstva. Šta servira amer i židov to je zakon.Ako oni tuže to je u redu, drugi nemaju pravo. Ako oni teroriziraju svaka im čast nek udaraju njihovi su razlozi neupitni. Šta prozapadni mediji propagiraju to je istina nema propitkivanja sve drugo je laž. 

Nema brige. Shvatiti će takvi kad-tad, a kako je krenulo, gledajući razne događaje po svijetu u zadnje 4 godine, vrlo brzo će doći otriježnjenje.

13 godina
Rusko cetnicka posla

2 3 hvala 0
15 godina

Kakva rusko-četnička posla isprani mozgu!? Trkeljaš gluposti. Slično kao naš "veleum" Grlić-Radman. Stvari nisu crno-bijele. Nisu 0 ili 1. Sve ima svoju pozadinu. I pluseve i minuse. Kako države, narodi, tako i politika koja se vodi.

EDIT: Ne može se sve trpati u isti koš. To što Zapad dominira u svijetu i drži primat u tehnološkom pogledu i ima mahom odlične proizvode, ne znači da je bez mana. A i ta sloboda koju imamo i kojom se diči Zapadni svijet je privid. Rusi su vrlo grezi, stvari rješavaju bez puno uvijanja i umotavanja, dok Amerikanci i Englezi su skloni kalkulacijama i hladnom pristupu. Nama Slavenima taj hladni pristup nije u "krvi".

EDIT 2: Još nešto, a već sam to bio napisao jednom prilikom... U "svjetlu" rata u Ukrajini, nemojte misliti da je Amerikancima i bilo kojoj europskoj velesili stalo do Ukrajine tj. Ukrajinaca. Dakle, takvim njihovim (izrabljivačkim!) politikama nije stalo do nikoga od koga nemaju korist. Ukrajina je tu i njezin narod, topovsko meso Zapadne politike i to vam je okrutna činjenica. To je alat da oslabe svog dugogodišnjeg (vojnog i političkog) rivala na svjetskoj sceni. Rusima je taj rat pitanje opstanka na političkoj sceni svijeta. Bila bi im sramota kada bi jedna velesila (što jesu još uvijek) izgubila rat protiv svoje susjedne države i zato će se boriti do kraja. S tim da je to samo moja pretpostavka. Jer ako je Amerikancima Ukrajina toliko bitna, a tisućama km je udaljena od njih, pa nemojmo se onda praviti blesavi i misliti da Rusima je nebitna. A susjedna im je zemlja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2024 21:24 (Izzy).
13 godina
Ja kod diktatorskog kepeca rusa ne vidim nista dobro, a nevidim ni u srbima jer vecina podrzava agresiju rusa skupa sa pickoustim. Zato da se ispravim rusko srpsko cetnicka posla.
15 godina

Rusi i Srbi su, sve se meni čini, "braća" na papiru. Nije nam za vjerovati Srbima (politici njihovoj ponajprije), to da. Ali nemoj gutati gluposti da su Rusi i Srbi isti. To je jedan strahovito glup narativ koji se servira nama u medijima i u javnosti od strane naših političara (sluga Zapadnoj alijansi u biti). I nije Domovinski rat usporediv sa ovim u Ukrajini. Kažem ti, Ukrajina je od strateškog značaja NATO savezu, a i Rusima. I zbog toga se ratuje. I iz tog razloga je razvidno da NATO ratuje preko leđa Ukrajine. Opskrbljuje Ukrajinu oružjem i streljivom da bi se iscrpila Rusija. Ne pomažu Ukrajincima iz razloga jer ih simpatiziraju, pomažu im jer im služe kao sredstvo slabljenja Rusije.

9 godina
Izzy kaže...

Rusi i Srbi su, sve se meni čini, "braća" na papiru. Nije nam za vjerovati Srbima (politici njihovoj ponajprije), to da. Ali nemoj gutati gluposti da su Rusi i Srbi isti. To je jedan strahovito glup narativ koji se servira nama u medijima i u javnosti od strane naših političara (sluga Zapadnoj alijansi u biti). I nije Domovinski rat usporediv sa ovim u Ukrajini. Kažem ti, Ukrajina je od strateškog značaja NATO savezu, a i Rusima. I zbog toga se ratuje. I iz tog razloga je razvidno da NATO ratuje preko leđa Ukrajine. Opskrbljuje Ukrajinu oružjem i streljivom da bi se iscrpila Rusija. Ne pomažu Ukrajincima iz razloga jer ih simpatiziraju, pomažu im jer im služe kao sredstvo slabljenja Rusije.

Reci nam nekaj novog. Zbog cega smo mi u zabludi ? Zvucis ko da si se rodil sa ovim profilom

Imas 2 strane. Zna se na kojoj smo mi strani. Kraj price.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
15 godina

To jednostavno nije tako. Inzistira se na ratu, umjesto na pregovorima. Ukrajina jednostavno nema sreće. Između "2 vatre" su. Žrtva su, da. Samo što su žrtva Rusa i Amerikanaca - dva ovna. Jednog dana kada završi rat, otplaćivati će im generacije tu svu pomoć (vojnu i financijsku) koju su dobili. Trebali su postupiti pametnije, a ne se dati uvući u rat. A i Rusi su se uvukli u ogromne probleme, jasno da jesu. Samo što Ukrajina to plaća visokom cijenom (ma i Rusija, realno) - velikim ljudskim žrtvama.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2024 21:48 (Izzy).
10 godina
Ruska kazna Googleu premašila kvintilijune dolara

ajte vi lagano krenite na istok izraziti svoje mišljenje (barem možete pokušati jednom), i zaraditi eure... sretno!

povijest je pokazala da je bolje da te amer bombandira nego rus oslobodi...

keyboard ratnici žive u zapadnom sistemu, voze zapadne aute, koriste zapadnu tehnologiju i sve oko sebe, po zapadu seru na portalima i društvenim mrežama, rade što hoće kad hoće, zarađuju plaću koja je san snova za istok gdje bi živjeli u špiljama da nije zapada i njihove tehnologije

treba vas malo poslati tamo da uživate... imam rodbine tamo, mogu vam sredit...

Moj PC  
17 2 hvala 0
6 godina
digitall kaže...

ajte vi lagano krenite na istok izraziti svoje mišljenje (barem možete pokušati jednom), i zaraditi eure... sretno!

keyboard ratnici žive u zapadnom sistemu, voze zapadne aute, koriste zapadnu tehnologiju i sve oko sebe, po zapadu seru na portalima i društvenim mrežama, rade što hoće kad hoće, zarađuju plaću koja je san snova za istok gdje bi živjeli u špiljama da nije zapada i njihove tehnologije

niti će oni u rusiju, niti ovi drugi u ukrajinu, budimo realni.

9 godina
Izzy kaže...

To jednostavno nije tako. Inzistira se na ratu, umjesto na pregovorima. Ukrajina jednostavno nema sreće. Između "2 vatre" su. Žrtva su, da. Samo što su žrtva Rusa i Amerikanaca - dva ovna. Jednog dana kada završi rat, otplaćivati će im generacije tu svu pomoć (vojnu i financijsku) koju su dobili. Trebali su postupiti pametnije, a ne se dati uvući u rat. A i Rusi su se uvukli u ogromne probleme, jasno da jesu. Samo što Ukrajina to plaća visokom cijenom (ma i Rusija, realno) - velikim ljudskim žrtvama.

Da trebali su odma nakon 2014. godine kad im je oduzet teritorij pripremat se za ovo kaj se danas događa.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
15 godina
digitall kaže...

S obzirom na razvoj situacije i u kojem smjeru to sve ide, bojim se da ćete svi vi koji (kako bi naši lijevo orijentirani mediji znali reći u jednom drugom kontekstu) - urlate "Slava Ukrajini" i vi koji ujedno onima koji se ne slažu sa politikom Zapada pripisujete nekakvu rusofiliju i optužbe da su ruski igrači, e upravo vi ćete imati priliku, a možda neki i obvezu ići u Ukrajinu. Ako se sukob proširi, a sve upućuje na to. E, pa - sretno vam bilo ratovati za tuđe interese.

Ovce, eto to ste. Skupa sa našom političkom vrhuškom. Koji, usput budi rečeno, ako se sve ozbiljno zakuha, zasigurno neće ići ratovati, a niti će dozvoliti da njihovi bližnji idu.

Pregovori, pregovori su ključ, ali ne - ide se na to da Ukrajina vojno porazi Rusiju (čitaj, izbaci je sa svog teritorija), što sama sa svojim snagama ne može. To nije moguće ili je skoro nemoguće. Treba biti realan, a ne projicirati neke svoje želje. To bi bilo jedino moguće sa izravnim uplitanjem jedne od svjetskih sila ili velesila. A Rusija bi tada gotovo sigurno koristila nuklearno oružje.

13 godina
Ja mislim da ce rusija dozivjeti za koju godinu toliki financijski kolaps da ce se sami povuci sa ukrajnskog teritorja.
6 godina
Santana kaže...
Izzy kaže...

Da trebali su odma nakon 2014. godine kad im je oduzet teritorij pripremat se za ovo kaj se danas događa.

Pripremali su se oni od 2014 g., zato i nema linije fronte tamo na sjeveroistoku ukrajine,  jer je sve bunker.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2024 10:56 (gpd).
3 godine
dery kaže...
Rusi su nam slali naoružanje za vrijeme rata, ameri nas embargovali. Rusi nešto i naprave dadnu( vidi grozni danas)dok ameri gdje god njihova čizma dojde ostaje kaos. Ne daj nam bog da ovisimo o amerikanskim resursima. Čisto pro zapadno medijski indoktrinirano razmišljaš. Zauzimanje samo jedne strane bez poimanja funkcioniranja svijeta je uskogrudno. edit: Još uvijek nam cijena goriva stoji jesi se pitao zašto.

Nisam isključiv u nijednom pogledu u životu.

Nije nam Rusija kao Rusija slala oružje, nego je tada Rusija bila u rasulu, pa su organizirane mafijaške udruge, novopečeni tajkuni slali oružje i nama i Srbiji i Armiji BiH, kome je god trebalo.

Da, Amerikanci su nam opleli sankcije do sredine veljače 1992. (to im nisam zaboravio, no nismo ni postojali kao država, pa na neki način razumijem) no nakon priznavanja oružje je prećutno stizalo sa svih strana.

Istina, kad nam je najviše trebalo, (9 do kraj prosinca 1991) nismo dobivali ni od u.S.a ni od Rusa već od jadnih Poljaka, Slovaka, Čeha, čak i Bugara, te posebice je bila bitna ruta korz Mađarsku.

Mađarskoj se ni jedan naš smrdljivi političar nije službeno zahvalio u ovih 35 godina.

Inače, opet i ova tema ide u OFF i ne želim prepucavanja; mi, Rusi, Ameri itd jer to nema smisla i bit će bespotrebno dosta baniranih.

Možda je najbolje lockat temu.

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2024 10:34 (Zaporožac).
16 godina
Nisu Rusi "slali oružje kad drugi nisu" nego su ga prodavali za skupe pare, a nama je odgovaralo po tipu jer su ljudi bili obučeni na takvom oružju, MIG-ovima, itd.
Rusi su iz intervencije u Afganistanu izašli podvijenih repova, samo je trebalo puno godina. Kad je Putler okupirao Krim, svijet nije nešto burno reagirao, kao kod Hitlerovog zauzimanja Austrije ili Sudeta. Vjerojatno bi s vremenom moderni Chamberlaini priznali aneksiju... Kad je to prošlo, Putinu se razvio apetit, pa je krenuo dalje, na Poljsku, - pardon, Ukrajinu... Sljedeće je ako prođe Moldavija, pa preko prijateljskih Mađarske i Srbije prema Jadranu... Koje opravdanje ima za napad na samostalnu državu kojoj je osobnim potpisom jamčio sigurnost? Donosili su odluke koje mu se nisu sviđale??!
Taj sukob u projekciji stvara ogromnu inflaciju u Rusiji, da li je sud računajući na to (kako je kazna izražena u rubljima) donio tu nevjerojatnu presudu? Tvrtka je privatna, pa bi i u SAD takvu odluku ako je temeljena na jasnim, ne diskriminirajućim pravilima bilo teško osporiti.
Jednostavno je riječ o propagandi, "mi smo toliko jaki da možemo osuditi Google". 😏
Moj PC  
1 6 hvala 0
16 godina
UniqueBug kaže...
Koje opravdanje ima za napad na samostalnu državu kojoj je osobnim potpisom jamčio sigurnost?

Ima pravo na obranu dijela zemlje gdje su večina rusi koji su bili terorizirani od ukrajinskih nacista željnih etnički čiste ukrajine.To se odjednom zaboravilo nestalo isparilo sa vijesti. Ukrajina je duboka mutna voda i ne treba se tamo petljat.

Edit: Isto smo mi napravili za vrijeme rata ušli u bosnu i da nas ameri nisu zaustavili bosna bi bila hrvatska. E ali to nije isto javit će se sad veliki domoljubi.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2024 18:26 (dery).
10 godina
Ruska kazna Googleu premašila kvintilijune dolara

eno par hrvata u madarskoj je ugrozeno, idemo napasti cijelu madarsku, ubijati civile, rusiti gradove, jer eto mi njih branimo, i usput to je sad hrvatska a ne madarska... ima li grama mozga?

ovako se to radi u špiljskim državama;

https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/vucicevi-mediji-divljaju-ustaski-index-radi-drzavni-udar-u-srbiji/2612421.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
dery kaže...
UniqueBug kaže...
Koje opravdanje ima za napad na samostalnu državu kojoj je osobnim potpisom jamčio sigurnost?

Ima pravo na obranu dijela zemlje gdje su večina rusi koji su bili terorizirani od ukrajinskih nacista željnih etnički čiste ukrajine.To se odjednom zaboravilo nestalo isparilo sa vijesti. Ukrajina je duboka mutna voda i ne treba se tamo petljat.

Edit: Isto smo mi napravili za vrijeme rata ušli u bosnu i da nas ameri nisu zaustavili bosna bi bila hrvatska. E ali to nije isto javit će se sad veliki domoljubi.

Jesi li bio u Ukrajini? Koliko puta? Kad si bio zadnji put?

Drugi dio komentara (o RH i BiH) samo pokazuje koliko nemaš pojma.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice