Rudarenje Mjeseca: 20 milijuna dolara po kilogramu

poruka: 7
|
čitano: 8.116
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rudarenje Mjeseca: 20 milijuna dolara po kilogramu".
13 godina
protjeran

''Naglašavaju da žele minimizirati utjecaj kopanja i prerade na mjesečev krajolik''

Moj PC  
15 0 hvala 0
13 godina
Re: Rudarenje Mjeseca: 20 milijuna dolara po kilog
Postrojenje već na lokaciji
Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
gavranpero kaže...

''Naglašavaju da žele minimizirati utjecaj kopanja i prerade na mjesečev krajolik''

i što je tu smiješno? Neki od nas kad će ići na mjesec žele vidjet prave kratere u kojima još ima helij3 izotopa a ne samo izorana polja

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2024 8:06 (Ges).
16 godina

Nisu li sve rudarske kompanije tvrdile da će minimalizirati utjecaj na okoliš u nekom svom rudniku prije njegovog otvaranja i nepovratne devastacije tog istog okoliša kod tog istog rudnika?

A još mi je slađi dio o međusobnom dogovaranju oko eksploatacije.

Failure is always an option...
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Scorpyo kaže...

Nisu li sve rudarske kompanije tvrdile da će minimalizirati utjecaj na okoliš u nekom svom rudniku prije njegovog otvaranja i nepovratne devastacije tog istog okoliša kod tog istog rudnika?

A još mi je slađi dio o međusobnom dogovaranju oko eksploatacije.

A to je lijepo pokazano u filmu Iron Sky - daxlax je lijepo našao sliku postrojenja. Uvijek će veliki staviti šape na ono što vrijedi a sirotinji što ostane.

dolazim odmah - Godot
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2024 12:20 (učo).
16 godina

Koga briga za "okoliš" na mrtvom Mjesecu. Što nam treba to ćemo uzeti, a gledano sa Zemlje, Mjesec će ostati više manje isti. Pravo pitanje je tko će to uzeti, mi, odnosno Zapad, Kinezi ili Indijci. (Glupi Rusi su ispali iz utrke.) 

11 godina

Ima serija For all mankind vrlo vizionarska :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice