Nema kršenja GDPR kada veliki tuže malog. Hmm, kako bi to kod nas riješili? Prvo bi upozorenje potpisao tata, pa promijenili nacin uplate, pa eventualno drugo upozorenje potpisala bi mama, pa deseto punica 😁
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a jučer, kolege mi uplate Revolutom lovu za gablec i cca 5 min poslije - Revolut call ?
Javim se a s druge strane neko nešt u pozadini na engleskom s indijskim naglasom trtlja a na moje "Halo" nitko ništ...
Steram vam majke jazavci...
ali zadnju IPTV listu sam naganjal prije 5-6 g. i nisam plaćal Revolutom...
A gledaj, ako si takav pacijent da plačaš ilegalne stvari sa normalnom karticom onda i zaslužuješ da te j....u!
Brkoni
Revolut je u Irskoj banka (dobili licencu) tako da su mogli "nafatati" samo one s irskim ibanom. Inace bi broj bio daleko veci. Hrpa ljudi tu koristi revolut s litavskim ibanom, a ne mozes prebaciti na irski osim da ugasis i ponovno otvoris account. Doduse, dali su kratak rok za prebacivanje koji mnogi nisu iskoristili, a ljudima se neda za*ebavati sa time.
naslov zvuci ko da je to nesto lose, mislim, gledanje ilegalen IPTV, jel
digitalni nofci...dušu dali za kontrolu slobode...jednim klikom do dresure
kako ti kupujes pretplate?saljesnu koverti kesh?
AirCash bon ili druga opcija, kripto, prebaciš na svoj non-custodial wallet, konvertiraš u nešto drugo pa kupiš na G2G, nije skroz anonima, ali poslužit će.
kako ti kupujes pretplate?saljesnu koverti kesh?
jedina pretplata mi je do sada tomato...10,50E...pošalju račun...napravim screeshot od barcode i platim...do sad nisam imao niti jednu pretplatu za nizašto..osim evo sad godinu dana za tomato...zadnje vrijeme...stremio...prije toga torrenti...prije toga rapidshare...prije toga ripanje dvd-ova
mislio uzeti 3 miseca...RD za stremio..vidio ode da RD otišau u mp3