Kakva debilana. Zašto samo ne naprave Megane hibrid. Imam Captura hibrida i odličan je, a htio sam kupiti Meganea, ali nisam baš zato što nije bilo opcije hibrida. Glupani iz Renaulta.
Mučko Đubre
Kakva debilana. Zašto samo ne naprave Megane hibrid. Imam Captura hibrida i odličan je, a htio sam kupiti Meganea, ali nisam baš zato što nije bilo opcije hibrida. Glupani iz Renaulta.
Mučko Đubre
Mučko Đubre
VenAtoR#2231
Ajde ti nama pojasni po cemu je jedna toyota ili lexus hybrid smece 
Pa govori se o samom konceptu hibrida, ali kad si već zapeo za japance, nisu ni njihovi hibiridi baš neka sreća
https://evclinic.eu/2025/09/27/if-you-drive-a-hybrid-may-god-help-you/
Pa govori se o samom konceptu hibrida, ali kad si već zapeo za japance, nisu ni njihovi hibiridi baš neka sreća
https://evclinic.eu/2025/09/27/if-you-drive-a-hybrid-may-god-help-you/
Koji auto je sreca, izuzmimo ove pluginove sa baterijama od 10k + 
Volim Renault ali im nikada neću oprostiti kako su unakazili Megane. Okej, nije se ni Megane hatchback na kraju prodavao nešto bajno, ali mogli su ostaviti u ponudi za nas obične smrtnike koji vole hatchbackove i ne žele voziti bespotrebni SUV.
Nije Toyota ništa bolja, istina imaju nešto bolje hlađenje i upravljanje baterijom, najviše iskustva u hibridnom pogonu. Oni daju dugu garanciju na bateriju jednostavno tako što bateriju smatraju ispravnom kad ona to više nije. Toyota/Lexus imaju smiješno male baterije (čak i Prius Prime PHEV) koje zapravo nakon najviše 3-5 godina ne rade više kako bi trebale. Degradacija je ista kao i kod drugih samo te drugi prisiljavaju na zamjenu preskupe baterije (česti su slučajevi gdje je baterija iz hibrida skuplja nego ona 10 puta veća iz BEV, ne zato što je drugačija, jednostavno pljačkaju korisnike) a Toyota vozi kao običan benzinac uz bateriju koja ima 20% početnog kapaciteta i jedva da uspijeva malo uskočiti, ali je "ispravna". EVclinic piše o hibridima nakon 100kkm, ali hibridne Toyote su zapravo strogo gledano neispravne već nakon 40-60kkm. Ima onih koji uspješno voze Toyotine hibride s daleko većom kilometražom, ali to uopće više nije hibrid, ni režimom vožnje, ni emisijama, niti potrošnjom.
Kupuješ sve potencijalne greške električnog i sve potencijalne greške automobila s motorom s unutarnjim izgaranjem. Hibridi su napravljani prvenstveno za proizvođače automobila kako bi rekli: "eto! naša flota ima niži CO2".
Neznam za greške, auto će tek sad imati dvije godine, ali je savršena jurilica za po gradu gdje troši samo oko 5 litara. na auto cesti troši oko 6 i za to ga ne bi preporučio, ali ubrzanje mu je više nego odlično, čak bolje i od dizelaša pa je za provlačenje kroz gradske gužve dušu dao. Javim ti kad dođu problemi.
42k je pocetni model. Auto spada u "Golf klasu" a Golf sa automatikom dobis za 29k.
Vozil sam se u Meganu i prvi susjed ga ima. Sve u svemu je auto nekaj najbolje u toj klasi ali 42k je preskupo. Za te novce dobijes Y koji je klasu veci auto ili Elroq ako oces nesto iz VW kuhinje.
vicious