Radarske snimke otkrivaju dosad nepoznatu pećinu n

poruka: 6
|
čitano: 2.809
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Radarske snimke otkrivaju dosad nepoznatu pećinu n".
12 mjeseci

Kao prvo, treba provjeriti da li netko tamo živi jer ne bi bilo u redu deložirati stanovništvo. Kao drugo, trebalo bi se čuvati čudnih jaja jer u njima bi mogli čučati alieni koji onda uđu čovjeku kroz usta, a izađu kroz rebra pa postanu nezdgodni za okolinu, a kao treće i najvažnije, u pećinama zna biti jako dosadno pa bi budući stanovnici svakako trebali ponijeti briškulu i trešetu da si prikrate vrijeme. Kako bilo, molim vas da iznesete svoje iskreno mišljenje po tom pitanju:

4 jelo bez mesa nije jelo
3 legalizirati maricu
2 legalizirati prostituciju
4 sarme jesu ljetno jelo
8 grah s kobasicom
2 grah sa suhim mesom
1 ulcerozni kolitis
2 uvesti uniforme u škole
4 samo grah
1 zabraniti spolove
Mučko Đubre
Moj PC  
10 2 hvala 0
16 godina

pomelo me to što bi se "lunarna baza*" nalazila na gle mjeseca što se nakrivio, a ne u rvackoj (svi su zaboravili udbinu) 

*

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.7.2024 17:31 (Ajar).
Moj PC  
4 3 hvala 0
14 godina

Takve spilje bi trebalo potražiti i na Marsu, lakše je izgraditi dobro zaštićen grad pod zemljom, nego praviti kupole koje nisu ni jednostavne ni jeftine, a podložne su svakakvim utjecajima, posebno udarima što većih, što manjih meteorita.

dolazim odmah - Godot
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

Takve spilje bi trebalo potražiti i na Marsu, lakše je izgraditi dobro zaštićen grad pod zemljom, nego praviti kupole koje nisu ni jednostavne ni jeftine, a podložne su svakakvim utjecajima, posebno udarima što većih, što manjih meteorita. a s obziromm da oko Marsa orbitiraju raznorazni sateliti, eto im domaće zadaće da malo potraže odgovarajuće spilje. Roveri su prespori, pa od njih malo koristi po tom pitanju. Sorry na duplom postu, slučajno.

dolazim odmah - Godot
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2024 12:46 (učo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Radarske snimke otkrivaju dosad nepoznatu peći
učo kaže...

Takve spilje bi trebalo potražiti i na Marsu, lakše je izgraditi dobro zaštićen grad pod zemljom, nego praviti kupole koje nisu ni jednostavne ni jeftine, a podložne su svakakvim utjecajima, posebno udarima što većih, što manjih meteorita.

kao što nas učilo, mjesectaler je od sira pa su rupe imanentna pojava. marsot, dočim, više vuče na red leicester,  koji se samo mrvi (pitaj onaj perserverance kako mu je).  

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
14 godina
Re: Radarske snimke otkrivaju dosad nepoznatu peći
Ajar kaže...
učo kaže...

kao što nas učilo, mjesectaler je od sira pa su rupe imanentna pojava. marsot, dočim, više vuče na red leicester,  koji se samo mrvi (pitaj onaj perserverance kako mu je).  

Hvala na pojašnjenju, sada mi je jasno zašto roveri na Marsu nisu do sada pronašli prikladnu pećinu

dolazim odmah - Godot
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice