Prvog dana mandata Trump opozvao Bidenovu izvršnu

poruka: 11
|
čitano: 2.108
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prvog dana mandata Trump opozvao Bidenovu izvršnu ".
16 godina

Postavljati bilo kakva ograničenja i onda ih besramno kršiti zbog "nacionalne sigurnosti" koristeći organizaciju kao što je NSA, je, blago rečeno, licemjerno.

Tako da smatram da je ovo dobra odluka i uredba.

3 3 hvala 0
12 godina

Ako nekome nije bilo jasno zasto je Musk sasipao milijune u Trumpovu kampanju...

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2025 13:47 (Great Scott!).

10 1 hvala 0
8 godina

20kn da nece kupiti Musk iz Republike Srpske!

0 2 hvala 0
9 godina

Ovo ne sluti na dobro.

Pazite što je ukinuto:

"Određeno je bilo i da AI algoritmi neće smjeti promovirati nejednakosti, diskriminaciju ili nepravdu, morat će štititi privatnost građana, a upotreba u pravosuđu trebala bi biti posebno pod kontrolom. Uredba je regulirala i situacije u kojima radnici ostaju bez posla uslijed primjene umjetne inteligencije."

I sad toga više nema.

Uz gomilu puno opasnijih odluka (izvršnih naredbi) sve sluti na "najebasmo i ja i ti i svi mi skupa samnom". 

Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
3 5 hvala 0
16 godina

Tri puta sam razmislio i nisam siguran: je li moja sljedeća rečenica govor mržnje ili opis tehničke mogućnosti koja je sada i pravno dozvoljena:

U SAD je sada dozvoljeno pitati AI: "Kako napraviti uspješan atentat na POTUS-a?"

2 1 hvala 0
10 godina

Ne znam kako americki sustav funkcionira, ali ne treba li te njegove odluke prvo netko odobriti?

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Prvog dana mandata Trump opozvao Bidenovu izvr
psiho84 kaže...

Ne znam kako americki sustav funkcionira, ali ne treba li te njegove odluke prvo netko odobriti?

Koliko sam danas po portalima citao neke mogu stupiti na snagu odmah a neke se moraju provjeravati da li su u skladu sa postojecim zakonima. A sad koje i kada i tko provjeava ne znam nije bas detaljno bilo.

16 godina

Ako zakon ne postoji za izvrsne naredbe (executive orders) onda glasanje novog zakona mora prvo proci kroz kongres prije nego sto dodje do predsjednika da potpise.  

Predsjednik ima pravo staviti veto na izglasani zakon ako je taj novi zakon dobio manje od 66% (dvije trecine) glasova u kongresu.

Eventualno svaki supak dobije hemoroid.
7 godina

Sad znamo zašto sve te glavonje iz velikih firmi bili na inauguraciji... ruka ruku mije... a najtragičnije je da se raja veseli kako će njima pomoć a sebi trpa đepove od prve minute i ne zaustavlja se do kraja.

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina

Elon i Trump idu jako!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina

da jako - najjakije !!!

da prisnažim:

Ju je je? Je ju je!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice