"Vozi me do Mcdonaldsa" .... "Ne, ovaj tjedan nisi unio dovoljno povrća, preusmjeravam rutu do tržnice".
Prvi automobil s ugrađenim ChatGPT-jem bit će Merc
- poruka: 12
- |
- čitano: 13.145
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala lijepo, ali za to ja već imam ChatŽenu na suvozačkom mjestu. Ne samo da podržava osnovne i napredne chat-funkcije, nego i pruža korisne informacije tipa "vaša trenutna brzina je prevelika", "ovdje/nikada nije preporučljivo pretjecati" ili "pažnja pažnja, onaj kamion izgleda nestabilno".
Vozač: Mhhhmnmfb nnn m nnnnisam! Mogo bi još popit.
ChatGpt: U redu. Vozim do najbliže vinarije.
Kaj bu u AI i skoro i u šekret stavili mared?
Si lepo pospikaš s njim dok si na njemu, a kad završiš AI bu odlučil lepo je li ide veliki gumb ili mali gumb za vodu.
Još i s keficom bu prebrisal ak bu bilo potrebno.
Hvala lijepo, ali za to ja već imam ChatŽenu na suvozačkom mjestu. Ne samo da podržava osnovne i napredne chat-funkcije, nego i pruža korisne informacije tipa "vaša trenutna brzina je prevelika", "ovdje/nikada nije preporučljivo pretjecati" ili "pažnja pažnja, onaj kamion izgleda nestabilno".
mozda ti triba ChatŽena 2.0
ChatŽena 2.0 je još u beta verziji jer je do sada svaka probna verzija izletila kroz prozor zbog pretjerane količine "dobronamjernih" komentara o vožnji...
eh ti nisi odvojio dovoljno vremena da utreniraš novi model...
to će biti taman za rješenje teško shvatljivog logističkog problema: dvaput godišnje donijeti doma četvrtinu černobilske lubenice (≈ 10 kg; domaća) s placa, jer ne ide ni biciklom ni motorom a bogami tegliti pješice na glavi mi nekak nije baš ... inače mi auto i ne treba (ma ne treba zapravo nikome, realno) ali radi lubenice ...
to će biti taman za rješenje teško shvatljivog logističkog problema: dvaput godišnje donijeti doma četvrtinu černobilske lubenice (≈ 10 kg; domaća) s placa, jer ne ide ni biciklom ni motorom a bogami tegliti pješice na glavi mi nekak nije baš ... inače mi auto i ne treba (ma ne treba zapravo nikome, realno) ali radi lubenice ...
Što fali černobilskoj lubenici? Pa život tamo naprosto buja
Što fali černobilskoj lubenici? Pa život tamo naprosto buja
lubenica nije problem. logistika jest. osim ako ne smažem svih 10 (neohlađenih!) kila on d fejs ov d plejs.
A zakaj ju jednostavno ne staviš u pederušu pa oko pasa, a ne ovak komplicirat?
A zakaj ju jednostavno ne staviš u pederušu pa oko pasa, a ne ovak komplicirat?
ma bolje je za to kupit mečku s četgepete. nek selo krepa od zavisti zbog oboje (i vozilo i povrćilo).
a eo i deus ex machina, za en-ten-tini-tuzijaste.