Sad će tek usrat kao i bf5 i bf1 gdje su tenkovi neuništivi.Helikopter će biti neuništiv ako stave da ga treba pogodit dvaput. Hardcore je valjda jedino gdje će valjat igrat.
Producent Battlefielda 6 svjestan je da su vozila
- poruka: 8
- |
- čitano: 4.335
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tenkovi su i dalje poprilicno mocni no skidaju se imamo taj jedan rpg više, tenkovske mine su mi beskorisne. Vozila idu lakse i tako bi trebalo biti meni je trenutacni balans odlican.
Ma sve je kako treba ali cmizdravci sa you tube useru. Šta god više diraju govno više smrdi uvijek ista priča.
Vidio sam da onaj hammer rusi trokatnice neznam koja se to budala sjetila
nadam se da ce to instantno nerfati eventualno razbiti djelove gdje je drvo ili neki knauf.
Takoder one ljestve za assault su mi isto bezveze, inace opce poznato je da macole od 20kg i 98kg rasklopivih ljestvi furaju marinci pod normalno, bezveze to mi je šaka u oko u novom bf6 ostalo je sve top!
Nek random saskriju jednu macolu po mapama i tko je nađe gdje udre s njom ruši sve 50m radius, vozila građevine ljude ma sve.
Sad će tek usrat kao i bf5 i bf1 gdje su tenkovi neuništivi.Helikopter će biti neuništiv ako stave da ga treba pogodit dvaput. Hardcore je valjda jedino gdje će valjat igrat.
to je doprinosilo atmosferi jer su tenki u WW2, a pogotovo u WW1 bili strah i trepet. U WW1 su bili iznanađenje kad su se pjavili.
Makar meni nisu bili nešto OP.
Ebeš igru koja nema macole, rpg i noža na bacanje. Nema tu zabave.