Predstavljena mobilna plaforma mGrađani i novi pot

poruka: 6
|
čitano: 5.164
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Predstavljena mobilna plaforma mGrađani i novi pot".
7 godina

Još da uvedu glasanje i neposrednu demokraciju...onda nebi bilo žetonchicha...jedno eto onda mrtvi nebi mogli na glasanje...pa bi hdzeich mogao u ormarich

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
8 3 hvala 3
11 godina

vjv su izabrali njih 20 za koje znaju da rade (-mada je i to upitno), a ove ostale ne baš.

Nitko ne pita političare, zkj e-Država ne funkcionira. Bitnije je zabranjivati kulturne događaje koji ruše KontraRevoluciju.

Svi tobože brane Hrvatsku od imaginarnih opasnosti, a nitko ne gleda kakva je to država. Mnogi koji su otišli, znaju kakva je.

dzg
Moj PC  
4 2 hvala 1
3 godine
Re: Predstavljena mobilna plaforma mGrađani i novi
Još da se i e-porezna modernizira..
and all the shipwrecks and the skeletons we keep inside are there to remind us we were meant to last

1 0 hvala 0
11 godina

@Svakakav 

Jest. Cijela država je digitalizirana. Samo je to napravljeno vrlo neprofesionalno i sve zbrda-dola. Devovi kaj su to radili nzm kak im je profesionalni kodeks dopuštao da to naprave na taj način.

Gdje vam je dokumentacija? Pa, da....oni nemaju osobne časti i kodeksa.

To su radil kompanije bliske vlastima, a vlasnici nekih od tih kompanija su notorni ratni zločinci.

Ni jedno profesionalno i istraživačko novinarstvo, neće da to istraži. Narodu uzeli pare, a narod dobio slabađnu uslugu. Ako imate problem sa e-Državom, najbolji savjet koji vam daju ovi kaj održavaju softver je taj, da odete do šaltera.

Volio bi kao i uvijek da me netko dematira i dokaže da lažem.

dzg
14 godina

neda ući u aplikaciju. 

0 0 hvala 0
4 godine
HCMAA kaže...

Još da uvedu glasanje i neposrednu demokraciju...onda nebi bilo žetonchicha...jedno eto onda mrtvi nebi mogli na glasanje...pa bi hdzeich mogao u ormarich

I tko će nas srušiti ?

Koalicija esdepederi, ne možemo, tko ?

Držite se Zagreba, Hrvatsku ostavite nama. 

合気道 五段 Me, myself and I .....Putine smrade, vrati mi Zaporižja
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice