Postavljen prvi portal za novi sustav naplate cest

poruka: 9
|
čitano: 5.432
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Postavljen prvi portal za novi sustav naplate cest".
11 godina

"Neki" će masno zaraditi već i na samoj konstrukciji - bez kamera! - zbog robusnosti i čvrstoće gotovo je prikladnija pješačkim mostovima nego - kao nosivi element antenama , kamerama i j...... ožičenju među njima .. :) .. :)

7 0 hvala 0
2 godine

ima i ovdje materijala za "pituranje"

4 0 hvala 0
4 mjeseca

više od pola milijarde ex kuna ulupano u društveno korisnu svrhu - sustav za naplatu cestarine 

Slovenija , u međuvremenu s prihodima od oko 480 milijuna eura godišnje samo od e-vinjeta kojima upravlja DARS ostvari znatno više nego što Hrvatska (HAC) zarađuje na svojim autocestama 

https://www.jutarnji.hr/autoklub/aktualno/slovenci-s-upola-manje-autocesta-zaraduju-500-milijuna-kuna-vise-nego-hac-i-arz-1066703

UtinamSemper
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2025 12:51 (mh82).

2 0 hvala 0
11 godina
Re: Postavljen prvi portal za novi sustav naplate
Da, koliko sam vidio na Mađrskim autocestama je jedna obična cijev (bez ove dodatne konstrukcije) na koju su pričvršćene kamere.
15 godina

Prvo što sam uočio je masa 10 tona za ovu konstrukciju 

1 0 hvala 0
6 godina

Previše željeza.

Ne želim instalirati nikakvu *ucking aplikaciju kako bi se morao voziti autocestom, niti se *laktati* u njihovim uredima (prepaid). Malo su se zaigrali.

1 0 hvala 0
16 godina

nije sve crno. Sad ilegalni imigranti više neće morati pretrčavati autocestu, imaju pješački most. Ljetos kod Novske, negdje oko ponoći je ispred mene pretrčala grupa od njih 15-tak.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

S obzirom sto sve mogu pratitit, nekako mi se cini propustena prilika za section speed control... 
Prekoracis za 10% najkrace teoretsko vrijeme prolaska izmedu 2 kontrolne tocke prema ogranicenju brzine i automatski ti skidaju iznos kazne sa racuna. Di ces bolji poslovni model od ovoga za punjenje budgeta!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Postavljen prvi portal za novi sustav naplate

Ne daj takve ideje 👀

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice