Poraz Opere: Europski sud presudio u korist Micros

poruka: 4
|
čitano: 1.035
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Poraz Opere: Europski sud presudio u korist Micros".
18 godina

Osim što Opera nema veze s Europom nego je pod kinezima. Ako želite pravu Operu, stavit ćete Vivaldi

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Nikakav chromium, samo gecko. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
5 godina

Što su htjeli ?!

Da Microsoft po defaultu instalira i Operu. (mislim, šala mala)

Smiješni su, normalno da će izgubiti sudski proces kada Edge nije obavezan browser, možete instalirati što god hoćete.

Eno, kod nas u firmi već četiri godine su nam ugurali Chrome kao default browser, a licenca je Windows 10 Enterprise.

合気道 五段 ZLA BEBA ! Što te ne ojača, to te ubije !

0 0 hvala 0
11 godina

chromium based browser protiv chromium based browsera.
djelomično mi je jasno zašto ljudi misle da koriste različite browsere kada koriste isti browser engine - to je kao kada imaš isti motor u autu, samo je moj zelen, nema ugrađenu navigaciju, tipke su mu na drugoj strani i ima dvije tipke manje, a prozor mu se otvara ručno umjesto na tipku.

ali nije mi skroz jasno zašto se pretvaraju da imaju izbor kad im motor servisira ista tvrtka koja donosi glavne odluke o tome koliko će izmijeniti cijeli auto u idućoj nadogradnji koja pogađa sve one koji ga koriste (npr. promjena sa MV2 na MV3 i gašenje funkcionalnosti utora koji si najviše koristio).

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2026 16:49 (raychica).

2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice