Policija u Zagrebu uhitila 20-godišnjeg vozača BMW

poruka: 24
|
čitano: 4.341
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Policija u Zagrebu uhitila 20-godišnjeg vozača BMW".
15 godina

Ako nije na netu, nije se dogodilo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Kre.ten, na ponos roditelja 🥴

4 0 hvala 0
9 godina

rijedak pozitivan primjer postupanja policije, nadam se da nece biti one hit wonder

Moj PC  
8 0 hvala 0
6 godina
Re: Policija u Zagrebu uhitila 20-godišnjeg vozača

Koliko je takvih hitova u zadnje vrijeme bilo. Splitski Mad Max, njega bas jako, jako, jako... A neka. Umjesto da si sretan ako te ne ulove i sve prode ok, oni imaju poriv to objavit. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
14 godina

Osim ovih 4000€ kazne, ja bih mu još trajno oduzeo Bendžu, pa da ga onda vidimo.

dolazim odmah - Godot
Moj PC  
4 0 hvala 0
3 godine
suspendiran
učo kaže...

Osim ovih 4000€ kazne, ja bih mu još trajno oduzeo Bendžu, pa da ga onda vidimo.

Ti ga sad pretjerujes, za nas pojam ovih 4000€ je zaista paprena kazna za 20 godisnjaka i vjerujem da mu to vise nebude palo na pamet raditi na javnim cestama!

12 godina
Boris grozni kaže...
učo kaže...

Ti ga sad pretjerujes, za nas pojam ovih 4000€ je zaista paprena kazna za 20 godisnjaka i vjerujem da mu to vise nebude palo na pamet raditi na javnim cestama!

Ne pretjeruje on uopće, naime iz teksta je vidljivo da se radi o recidivistu, po meni takvima treba oduzimati sredstvo počinjenja prekršaja jer im kazna i oduzimanje vozačke i dalje omogućuju ponovno počinjenje istog ili sličnog dijela.

"

Nesavjesni vozač je na opisani način ostvario obilježje prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira zbog čega je, s obzirom na to je već kažnjavan za istovrsni prekršaj, uhićen te uz optužni prijedlog doveden na Općinski prekršajni sud u Zagrebu.

"

6 godina

Naglo povećanje brzine, dostizanje gornje granice dopuštenog okretaja motora, namjerno proklizavanje pogonskih kotača, velika i nesnošljiva buka, škripanje i paljenje guma... Pitam se hoće to biti problem kad slijedeći put organiziraju rally kroz zagorska sela 

Ali nek su ga odrapili, nadobudni klinac će puno prije napravit sranje od nekog profi-vozača iz Finske. Sa Francuzima je već drugačije.

0 5 hvala 0
4 godine

Vidio sam jedno 4-5 primjera driftanja po kružnim tokovima u zadnja 4 mjeseca, to ja valjda neka fora među car meeterima i ljubiteljima auta...gledam ljudi se sklaniaju autima...bi mu se k sklonio...ali zanimljivo, uvijek BMW-ima se srifta...tko bi rekao!

2 0 hvala 0
3 godine

Aktualni svjetski prvak Francuz Sebastien Ogier prekršajno je kažnjen s 8000 kuna zbog izazivanja prometne nesreće i napuštanja mjesta događaja suprotno naredbi policajca te je izrazio žaljenje i ispričao se, izvijestila je u nedjelju navečer zagrebačka policija. Izrečena mu je i zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od 6 mjeseci.

Pošteno, nema što 

Sjećate se svi.

Momak se samo treba žaliti sudu, povući ovaj presedan i tražiti manju kaznu od 1000€ , jer nije bježao policiji, nije izazvao udes.

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2024 13:13 (Zaporožac).
Moj PC  
0 5 hvala 0
11 godina
Zaporožac kaže...

Momak se samo treba žaliti sudu, povući ovaj presedan i tražiti manju kaznu od 1000€ , jer nije bježao policiji, nije izazvao udes.

hrvatsko pravosuđe nije američko da se hvataš presedana, kod nas 'presedani' ne znače ništa

9 godina
Eric Prydz kaže...

...ali zanimljivo, uvijek BMW-ima se srifta...tko bi rekao!

pa, bmw je vjerovatno najzastupljeniji auto na nasim cestama koji ima zadnji pogon.... svih ostalih je toliko malo da na cesti vidjeti nekoga da drifta a da nije bmw je u razini statisticke pogreske :)

jer, malo tesko je driftati s prednjim pogonom. barem ne uspjesno :)

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
15 godina
Mercedes, damire..
Brkoni
15 godina

Po snimci mi izgleda kao M3 ili M4 BMW

Znači..rabljen, deset godina stari BMW nejde ispod.. 50 somova eura. Ak je noviji, iznad 100 somova.

Lako je za predpostavit da nije bed platit 4 soma kazne.

Ima se, može se.

2 0 hvala 0
9 godina
Brk kaže...
Mercedes, damire..

Naravno, ali i dalje je barem u mom kraju bmw daleko zastupljeniji, omjer je sigurno 10:1 ako pricamo o mladjim vozacima, tako da je cak i mercedes statisticka pogreska, ako drifta prije ce biti da se to desilo slucajno nego namjerno :)

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
7 godina

Zato treba stavit kamere na svim raskrižjima, na svim semaforima, na svim cestama i samo lupat kazne jer nema drugog ljeka za balkanjerose!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
picajzla0707 kaže...
hrvatsko pravosuđe nije američko da se hvataš presedana, kod nas 'presedani' ne znače ništa

Dva puta "sam si" tako smanjio kaznu za prebrzu vožnju.

Imao sam isječak iz lokalnog lista gdje je načelnik PU (nije bitno koje) napravio prekršaje slične mojima, a platio je tri puta manju kaznu.

Sudac je oba puta na osnovu toga i meni smanjio kazne.

Nije obavezno kao u U.S.a, no treba biti snalažljiv, a suci često izlaze u susret.

合氣道
16 godina
Ako nije nikog ugrozavao, na nekom otvorenijem proatoru, parkingu, pustite momka, svi su postali ko čangrizavi penzioneri, sve vam smeta. Sve bi kaznjavali, samo negativa...
Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Moj PC  
2 5 hvala 0
11 godina
Zaporožac kaže...

Nije obavezno kao u U.S.a, no treba biti snalažljiv, a suci često izlaze u susret.

a često ti ga znaju i zaprdit, pa platiš veću ili istu kaznu, s tim da propustiš mogućnost plaćanja polovice iznosa, pa plus sudski troškovi...

ne bi se ja igrao s tim, zajebo si - plati pola dok možeš i pokrij se ušima

11 godina
markoal kaže...
Ako nije nikog ugrozavao, na nekom otvorenijem proatoru, parkingu, pustite momka, svi su postali ko čangrizavi penzioneri, sve vam smeta. Sve bi kaznjavali, samo negativa...

pročitaj članak prije komentiranja

4 godine

Nije ugrožavao nikoga ni onaj što je driftao na nekom ilegalnom car meetu u Zagrebu pa je opleo po dvije djevojke, ako se sjećam...nije ni na osječkom street raceu pa se zabio u publiku dok je driftao..ništa nije opasno dok se ne dogodi.

Ali ovaj je usred bijela dana na raskrižju to radio...tako da...

Jedva čekam aute koji automatski ograniče brzinu, ta tehnologija ne raspoznaje sjedi li lokalni načelnik za volanom, Ursula, trampov glasač...a ako nekako izbrišeš tu tehnologiju, automatski 20 godina zatvora pa tko voli divljanje - nek izvoli.

3 1 hvala 0
15 godina
Eric Prydz kaže...

Nije ugrožavao nikoga ni onaj što je driftao na nekom ilegalnom car meetu u Zagrebu pa je opleo po dvije djevojke, ako se sjećam...nije ni na osječkom street raceu pa se zabio u publiku dok je driftao..ništa nije opasno dok se ne dogodi.

Ali ovaj je usred bijela dana na raskrižju to radio...tako da...

Jedva čekam aute koji automatski ograniče brzinu, ta tehnologija ne raspoznaje sjedi li lokalni načelnik za volanom, Ursula, trampov glasač...a ako nekako izbrišeš tu tehnologiju, automatski 20 godina zatvora pa tko voli divljanje - nek izvoli.

Naivan si. Iznimke postoje i postojati ce neovisno o kakvoj tehnologiji pricas. Primjeti kako sticene osobe konzumiraju javni promet. Ja bi to nazvao pokusaj ubojstva i samoubojstva istovremeno 

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2024 12:29 (konjRR).
16 godina
Ako su drugi ljudi ili u blizini, onda je debelo ugrozavao. Jbg nisam citao detaljno.
Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
11 godina

znači tebi je potpuno normalno da netko drifta, pali gume i\ili se okreće na raskršću ak nema ljudi okolo?

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2024 15:46 (60nine).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice