Ma film je remek djelo prema filmovima zadnjih 10 godina, koji su ili pre-wok, pre-artisticki ili prokleti superheroji.
„Policajac s Beverly Hillsa 4” – veliki povratak
- poruka: 8
- |
- čitano: 3.223
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zbog tog filma mi se u imeniku stari zove Axel Foley, a ne tata/otac/ćaća, a usput nadovezano - stari mi je umirovljeni policajac. Ostali članovi obitelji su Edo Majka i Severina, don't ask. Ugodno sam bio iznenađen kad sam vidio da dolazi BHC 4, solidna preporuka za nedjeljno chillanje pod klimom
Za sve smece kaj je do sada izaslo, ovo je osvjezenje i mozak na pasu.
Ugasio film nakon 10min preeeedosadno, mozda je mladima to ok!
Ma film je remek djelo prema filmovima zadnjih 10 godina, koji su ili pre-wok, pre-artisticki ili prokleti superheroji.
Nema šanse da u bilo kakvoj temi sa filmovima i serijama neko ne spomene magičnu riječ "woke" i sa time zabetonira svoju uber kulost - bez obzira što je to čisto onako usput rasistično, ali ne on nije rasist, samo nemože smislit te pe....e i crnce, i kineze i....
Uz to je još zanimljivije kako u pravilima foruma ljepo piše da je bilo kakav "hejt spič" nedozvoljen.... ali admin se ne sekira oko toga!
Malo si zabrijao/la nikonja, maltretiraš sa svojim "aktivizmom".
Nema šanse da u bilo kakvoj temi sa filmovima i serijama neko ne spomene magičnu riječ "woke" i sa time zabetonira svoju uber kulost - bez obzira što je to čisto onako usput rasistično, ali ne on nije rasist, samo nemože smislit te pe....e i crnce, i kineze i....
Uz to je još zanimljivije kako u pravilima foruma ljepo piše da je bilo kakav "hejt spič" nedozvoljen.... ali admin se ne sekira oko toga!
meni je film skoro pa čisto ok, malo prespor...
woke bullshit momenti jesu prisutni, no više kao usputna zajebancija, pa ajde, pregrmi se...
ono što me više uzruja je woke aktivizam, gdje god se okreneš, stalno ti se taj aktivizam u lice unosi i dere se, urla.
Non stop reži, laje i grize ko bijesan pas! Stalno taj aktivizam prijeti nekom "tetom u vrtiću" koja ima da dovede u red tebe, nestašnog vrtićarca koji prkosi nekim izmišljenim pravilima, koji ne želi sudjelovati u neistinama, budalaštinama, fantazijama, umnim poremećenostima... vrtićarca koji više cijeni objektivnu istinu nego nečije osjećaje.
Po meni woke aktivizam poprima obilježja fašizma.
Sad bude ovo još ispao hate speach u tvojim očima, ali mislim da je daleko od toga, poziv na buđenje prije.