Pisac spašava omiljeni mu WordStar 7.0

poruka: 4
|
čitano: 2.216
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pisac spašava omiljeni mu WordStar 7.0".
6 godina

Ova rečenica mi je fenomenalna :

Koristim WordStar 4.0 za obradu teksta. Radi sve što ja želim i ne radi ništa drugo. Ne želim nikakvu pomoć. Znate, mrzim neke od ovih modernih softvera gdje upišete malo slovo, a ono postane veliko. Ne želim veliko slovo. Da sam ga htio, napisao bih ga sam“, objasnio je tada Martin.

14 0 hvala 1
12 godina
Re: Pisac spašava omiljeni mu WordStar 7.0
gpd kaže...

Koristim WordStar 4.0 za obradu teksta. Radi sve što ja želim i ne radi ništa drugo. Ne želim nikakvu pomoć. Znate, mrzim neke od ovih modernih softvera gdje upišete malo slovo, a ono postane veliko. Ne želim veliko slovo. Da sam ga htio, napisao bih ga sam“, objasnio je tada Martin.

Problem je u tomu što je na svijetu jedan Martin, a milijarde nepismenih koji trebaju pomoć. I spremni su platiti za nju. 

42
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2024 22:45 (markoBT).
2 godine

420
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2024 4:18 (Svakakav).

1 0 hvala 0
14 godina
Re: Pisac spašava omiljeni mu WordStar 7.0
gpd kaže...

To ja govorim cijelo vrijeme. Autocomplete je najgori feature koji postoji. Proklet bio.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice