Jel' to neki novi gamerski trend? Sjediti u sobi pred monitorm sa hudicom na glavi? 👀
Philips Evnia – OLED, QD-OLED i VA monitori i peri
- poruka: 12
- |
- čitano: 8.785
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel' to neki novi gamerski trend? Sjediti u sobi pred monitorm sa hudicom na glavi? 👀
...da te nitko ne vidi, pogotovo dok streamaš kako igraš. A i zvuk iz slušalica preko hudice se iz stereo pretvori u Dolby extra 7.1...
štedi se na grijanju u skladu s novom direktivom EU
odkad je igranje igrica sport?
I zasto onda djecu terate da se igraju vani? kad se bave sportom po 14h dnevno uz blagu il jacu pretilost?
ae najbolje ih poslat vanka nek po 12 sati oraju njivu
eh kada sam ja bio vasih godina...
/s
Pazi ti to..
Imaš kući LG C1 OLED tv s 120 Hz veličine 55 cola, kojega si platio 7200kn, a kupiš Philips Evnia 42M2N8900 monitor s 42-inčnim ravnim OLED ekranom UHD 4K razlučivosti, frekvencije osvježavanja od 138 Hz cijene 1.959 eura.
Ciljaju na kupce idiote, ili ?
Pazi ti to..
Imaš kući LG C1 OLED tv s 120 Hz veličine 55 cola, kojega si platio 7200kn, a kupiš Philips Evnia 42M2N8900 monitor s 42-inčnim ravnim OLED ekranom UHD 4K razlučivosti, frekvencije osvježavanja od 138 Hz cijene 1.959 eura.
Ciljaju na kupce idiote, ili ?
MSRP, u trgovini će bit znatno manje. Računaju da onaj tko je platio grafičku >1000€ samo da bi se igrao ne pita za cijenu.
Je, često se zanesem kao i većina na ovome forumu, a zaboravimo da smo nebitna rupa za svjetsku ekonomiju, i da ne proizvode te stvari za nas...
Kad ce 27 i 32" OLED monitor za par hiljada kunica...alooo..nisu svi frikovi da s po metra gledaju u dijagonalu od 42"..nemam svi sobe od 30m2 samo za gaming i razonodu!
vidi se po hudici da bu huda baba, ak već nije.
/s
...išao u školu po snijegu, bos, uzbrdo u oba smjera, čitave godine... 😬
/s
jep gejmanje je sport isto kolko i sah