Pa neću valjda sam sebi odgovarati. Napiši da ne znaš pa ću ti objasniti i tebi i gimnastičaru Sirotanoviću.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemaš ni najmanje brige oko toga.
Znači kaj treba napraviti da ubijanje stane? "
Nisu problem stotine kipova Banderi i bliskim mu ratnim zločincima koje Ukrajinci podižu , niti imena glavnih trgova i ulica koje imenuju ratnim zločincima koji su zapovijedili istrebljenja 1,5 milijuna ljudi. Mislimo problem je ali kipove možeš srušiti, nego je problem tih zadojenih ljudi što će ih USA vanjska politika nastaviti poticati kao i dosad, a EU je tu nemoćna i pravimo se da ne vidimo to kao i dnovinari!
Možda se tebi čini no nisam bez razloga napisao da ratovi staju čim se Amerika prestane petljati.
Evo primjer trenutno se čak i na Balkanu treniraju podobni muslimani za infiltriraciju i rat protiv Irana. To se naziva korisni idioti , takvih cia obučava na tisuće u generaciji, ta pogledaj povijest koliko novaca prosipaju na tu bagru i ološ! I nije samo6u Bosni nego i južnije. Tako je pala recimo Sirija uz vojsku takvih. no cia je znatno više promašaja imala s time, recimo Zaljev Svinja- napad na Kubu,...
Znam da bi ti htio da napišemo Putin , no nije toliko moćan koliko mu ti predaješ važnosti , ratovi bi se nažalost nastavili ne sutra ali ubrzo, jer sjeme mržnje je posijano i daleko prije ovog rata, pisao sam ti o ukrajinskim izbjeglicama obučavanima već nakon WW2 i užasnim brojkama takvih! Ali da se Ameri prestanu petljati bio bi to kraj rata, točnije rečeno nebi niti bilo rata da se Amerika nije miješala.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Vidim Lolek i Bolek opet preuzimaju temu i prosipaju rusko/srpsku propagandu.
Sretan Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Ovi jugići neka pate.
Sretan Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Ovi jugići neka pate.
Ja sam veteran HV, a ti si jugić ako podržavaš ljude kojima je ratni zločinac Ratko Mladić heroj
Ja sam veteran HV, a ti si jugić ako podržavaš ljude kojima je ratni zločinac Ratko Mladić heroj
Jesi, jesi Milane....veteran koji je zbrisao na traktoru.
Navrati do Nina i kaži mi to u facu...ako si uopće čuo za Nin...čedo
Ajde napokon si priznao da pišeš iz Nina
Malo si nervozan Milane i to svake godine uvijek oko 05.08. , smiri živčeke i slobodno sa kolegom Bolekom prosipajte rusko/srpsku propagandu...odavno ste pročitani.
Ajde napokon si priznao da pišeš iz Nina https://www.nin.rs/
Malo si nervozan Milane i to svake godine uvijek oko 05.08. , smiri živčeke i slobodno sa kolegom Bolekom prosipajte rusko/srpsku propagandu...odavno ste pročitani.
Prpa, čedo? Nisi ni čuo za prvi hrvatski kraljevski grad, pa se sad vadiš na "dosjetke"?
Ajde evo da te razveselim, i ostale ukrofile, evo opet vaših ukrajinaca i njihovog i tvog
heroja, ratnog zločinca Ratka Mladića:
https://www.youtube.com/watch?v=Uii5O5Hpkeg
Hoćeš par naših Hos uradaka pa da ti bude lakše sa tom propagandom.
Ajde diši, bude prošao i taj vražji 05.08.
Nema spasa Ukrajini bolje im je da odmah polože oružje. Trebali su to odavno uradit ako vole svoje ljude. Rusi ne vole svoje a još manje druge stoga ratuju, rusi nemaju duha ni dušu. Upoznao sam ih dosta tako da znam. Zašto Ukrajini nema spasa? Zato jer ih izrael ne prizna a kad te ne prizna onaj koji drma planetom nema ti spasa.
Your mind is like a parachute! Useless unless its open
Najviše ih boli ego kao superiorne rase i nacije, tj. u njihovim glavama kako sami sebe vide.
Japanci jesu, afganistanci nisu, Rusi su se za razliku od Amerikanaca povukli nakon što su učvrstili vlast, koja
ih je i pozvala. Kasnije je pala pod naletom mudžahedina koje su financirali ameri, ali se ipak održala nekoliko
godina za razliku od ove proameričke koja je pala isti dan kad su se ameri povukli:
Istočnjački slavenizirani euroazijski barbari samozvani rusi će se pobiti međusobno kao mnogo puta tijekom prošlosti , kad presuši ili bude onemogućena pljačka zapadnih susjeda , pljačkat će sirotinju kod kuće dok Vladajuća elita obiteljski prijatelji , kumovi ... imaju biznis i novac u bankama mrskog im dekadentnog *ederskog Zapada .
Znači da su devet godina gubili živote, novac i vrijeme uzaludno. Izgubili su isto ko i USA.
Izgubili bi da su ostali još deset godina, jedni i drugi.
Znači da su devet godina gubili živote, novac i vrijeme uzaludno. Izgubili su isto ko i USA.
Rusi su pokušali održati sekularnu vlast pod napadom islamista, buduće Al-Kaide, uz svoju
granicu, a što su ameri radili 10000km od kuće?
Rusi su pokušali održati sekularnu vlast pod napadom islamista, buduće Al-Kaide, uz svoju
Osvetu.
Osvetu.
Jaka osveta trajanja 20 godina, gdje se osvećuješ uglavnom čuvanjem polja maka, i to
ljudima koje si sam i stvorio i financirao
Nije bila samo osveta, bitno je bilo i otimanje nafte, ratna industrija, želja za dominacijom itd.
Your mind is like a parachute! Useless unless its open
Sve što si naveo Rusija proizvodi, i to bolje od vas sslovenaca.
Eto i Gorenje vam je sad kinesko
ove pizdarije tipa romobil, veš mašina to valjda uvoze iz Kine, nisu baš nikad gajili neke aspiracije prema konzumerizmu-lagodnosti malog čovjeka.
Ipak su poslali u svemir prvi satelit i prvog čovjeka, pa je i ovaj njihov složio periodni sustav elemenata, a ovaj drugi najpouzdanije pješačko oružje na svijetu. Izmislili su Ladu Nivu
, ali i Sharp
, najjači su u optici i očnoj kirurgiji, Tetris, 7-zip, RAR, Nuklearni ledolomci, nepoderivi mehanički satovi za polarne i svemirske uvijete, LED tehnologija, optička vlakna - razvijeni uz ključni doprinos ruskih znanstvenika. Jaki su u proizvodnji sintetičkih safira, helihopteri, avioni ... nisu baš toliki kreteni ...
hmmm
inače nazvao si ih istočnjačkim strvinarima...
strvinari se ne bore, oni dolaze na crkotinu...
pa tko je onda strvinar?
možda UK/USA sa svojim damo vam oružje, dajte nam koncesije ?
a inače o ruskom barbarstvu će Bosanci pričati, zbilja?
da, eu/uk/usa se bore protiv rusa do zadnjeg ukrajinca ...
A za kaj ili koga rusi umiru ? ( Osim za novce ?)
If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Rusi na front idu i plaćaju ih za to. Ukrajinci plaćaju voditeljima TCK (centri za novačenje) 3 do 15 k $ da tamo ne idu, pa je novačenje spalo na hvatanje i trpanje u kombije sirotinje koja nema te novce. Istovremeno načelnik glavnog stožera francuske vojske izjavljuje: "Ako naša zemlja posustane jer nije spremna prihvatiti gubitak svoje djece, ako ekonomski pati jer će prioriteti ići obrambenoj proizvodnji, onda smo u opasnosti". Nek s ekurca napuši napuhani francuzčić ...
Rusi idu na front i plaćeni su za to ali treba dodati da je taj front u susjednoj zemlji, i fa ubijaju ljude koji brane svoje domove. Bitno za napomenuti.
Rusi idu na front i plaćeni su za to ali treba dodati da je taj front u susjednoj zemlji, i fa ubijaju ljude koji brane svoje domove. Bitno za napomenuti.
Ukrajina je Jugoslavija, a Donbas i Lugansk su Slovenija i Hrvatska, ako će vam biti lakše za shvatiti.
A Porošenka kad vidim kako prijeti ko da Miloševića gledam
Krajnje pojednostavljeno gledanje na situaciju. Po toj logici je Srbija nuklearna velesila, koja je stajala nasuprot Hrvatskoj koja je u početku agresije bila poduprta od strane većine tadašnje EZ i Amerike koji su bilii spremni instalirat nuklearne silose duž Hrvatske. Ako ne znaš šta je bilo... sad se iz paralelne realnosti možemo vratit u ovu tekuću ...
https://www.youtube.com/watch?v=C0aWrDcM988&amp
Krajnje pojednostavljeno gledanje na situaciju. Po toj logici je Srbija nuklearna velesila, koja je stajala nasuprot Hrvatskoj koja je u početku agresije bila poduprta od strane većine tadašnje EZ i Amerike koji su bilii spremni instalirat nuklearne silose duž Hrvatske. Ako ne znaš šta je bilo... sad se iz paralelne realnosti možemo vratit u ovu tekuću ...
Ne, po toj logici je Srbija zapadna Ukrajina, a Rusija je Rusija (tad su pomagali nama, a sad stanovnicima
Luhanska i Donjecka)