Ovakvog luđaka još niste vidjeli: snimao WRC utrke

poruka: 9
|
čitano: 4.383
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ovakvog luđaka još niste vidjeli: snimao WRC utrke".
18 godina

LOL, kako točno ugrožava sudionike?

Šaht je tamo s njim ili bez njega, čemu ovakvo prenemaganje?

Gledam te!

3 1 hvala 1
16 godina
Re: Ovakvog luđaka još niste vidjeli: snimao WRC u

a neka u taj šaht zvizne kotač auta u punoj brzini?

jebeš budalu, jedan manje, kila kruha više, ali posade, netko drugi sa strane ???

Ju je je? Je ju je!
18 godina

Pa zato i kažem: šaht je ionako tamo. Nije on nikoga ugrozio osim samog sebe, ne znam što sad drame k'o da je po stazi kampirao, prolijevao ulje ili puštao volove...

Gledam te!
18 mjeseci
Veliki Brat kaže...

Pa zato i kažem: šaht je ionako tamo. Nije on nikoga ugrozio osim samog sebe, ne znam što sad drame k'o da je po stazi kampirao, prolijevao ulje ili puštao volove...

Moraš uzeti više scenarija u obzir, mislim da bi prilično omelo vozača da naleti na njega i onda svojom reakcijom ugrozi sebe i suvozača i publiku u blizini. Ovo je samo jedan scenarij koji mi pada napamet.

18 godina
Veliki Brat kaže...

jbt ...ode mozak.... pa jel vidiš, da je otvorio šaht? Izmedju zatvorenog i otvorenog ima razlike, koje se manifestiraju u realnom životu. U virtualnom je izgleda svejedno

Plamene zore bude me iz snaFabrička jutra, dim iz dimnjakaPesma se ori, mladi radniciČelicna jutra, hitam fabrici.
18 godina

Pa nije šaht nasred ceste otvoren, nego iza bankine i ispred kamenog zida. Na toj poziciji, da netko i naleti (što ne bi bio uzrok debil u šahtu) imao bi problema neovisno o poklopcu šahta.

Ode mozak, dobro kažeš...

Gledam te!
8 godina

Buduci da saht nije na sred ceste kao sto to bude obicaj kod nas, ovo je totalno bezveze.

0 0 hvala 0
17 godina
dalibor kaže...
Veliki Brat kaže...

jbt ...ode mozak.... pa jel vidiš, da je otvorio šaht? Izmedju zatvorenog i otvorenog ima razlike, koje se manifestiraju u realnom životu. U virtualnom je izgleda svejedno

sudeci po onom videu gdje ulazi u njega, a i po samom izgledu sahta, ne cini se da ga je on otvorio nego da je to samo jos jedna hrvatska cesta

7 godina

Kao prvo, to očito nije trkaća staza. Ne znam tko i u ime koga uopće odobrava takve, kako sami kažu, visokorizične priredbe u naseljenim zonama. Rekao bih da su baš ti najveći luđaci.

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2026 10:43 (Al Crane).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice