LOL, kako točno ugrožava sudionike?
Šaht je tamo s njim ili bez njega, čemu ovakvo prenemaganje?
Gledam te!
LOL, kako točno ugrožava sudionike?
Šaht je tamo s njim ili bez njega, čemu ovakvo prenemaganje?
Gledam te!
a neka u taj šaht zvizne kotač auta u punoj brzini?
jebeš budalu, jedan manje, kila kruha više, ali posade, netko drugi sa strane ???
Pa zato i kažem: šaht je ionako tamo. Nije on nikoga ugrozio osim samog sebe, ne znam što sad drame k'o da je po stazi kampirao, prolijevao ulje ili puštao volove...
Gledam te!
Pa zato i kažem: šaht je ionako tamo. Nije on nikoga ugrozio osim samog sebe, ne znam što sad drame k'o da je po stazi kampirao, prolijevao ulje ili puštao volove...
Moraš uzeti više scenarija u obzir, mislim da bi prilično omelo vozača da naleti na njega i onda svojom reakcijom ugrozi sebe i suvozača i publiku u blizini. Ovo je samo jedan scenarij koji mi pada napamet.
jbt ...ode mozak.... pa jel vidiš, da je otvorio šaht? Izmedju zatvorenog i otvorenog ima razlike, koje se manifestiraju u realnom životu. U virtualnom je izgleda svejedno
Pa nije šaht nasred ceste otvoren, nego iza bankine i ispred kamenog zida. Na toj poziciji, da netko i naleti (što ne bi bio uzrok debil u šahtu) imao bi problema neovisno o poklopcu šahta.
Ode mozak, dobro kažeš...
Gledam te!
Buduci da saht nije na sred ceste kao sto to bude obicaj kod nas, ovo je totalno bezveze.
jbt ...ode mozak.... pa jel vidiš, da je otvorio šaht? Izmedju zatvorenog i otvorenog ima razlike, koje se manifestiraju u realnom životu. U virtualnom je izgleda svejedno
sudeci po onom videu gdje ulazi u njega, a i po samom izgledu sahta, ne cini se da ga je on otvorio nego da je to samo jos jedna hrvatska cesta
Kao prvo, to očito nije trkaća staza. Ne znam tko i u ime koga uopće odobrava takve, kako sami kažu, visokorizične priredbe u naseljenim zonama. Rekao bih da su baš ti najveći luđaci.