Ovako su trebale izgledati animirane pozadine na W

poruka: 18
|
čitano: 2.693
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ovako su trebale izgledati animirane pozadine na W".
15 godina

...rikne ti grafa u roku mjesec dana.

0 4 hvala 0
4 godine

Mogli su oni svašta
Do tada wallpaper engine radi odlicno!
https://store.steampowered.com/app/431960/Wallpaper_Engine/

Moj PC  
2 0 hvala 1
8 godina
Re: Ovako su trebale izgledati animirane pozadine
iako nije isto, ja bi htio da vrate Screensaver, još je tu ali nije ono što želim.. Želio sam stavit video kao screensaver pa bi s youtubea skinuo 4k video surfanja na havajima ili video treking po nekoj stazi recimo u Australiji itd. Problem s kojim sam se susreo je da to ne želi raditi pod Lock Screenom.

0 0 hvala 0
13 godina
Koja? Neka sa aliexpressa?
15 godina

Meni je bolje od psihodelične loop animacije svaki dan nova slika, plus opis i link uz sliku, i moze jedna za desktop jedna za lockscreen:

Bing Wallpaper - Download and install on Windows | Microsoft Store

Jer kod animirane pozadine grafa radi, bez prestanka, koliko god bio upaljen laptop, tipa dok se radi, a to moze bit 6,8 sati, tipa, svaki dan. Grafu za koju si proda bubreg, koja služi za igranje, trošiš je na estetiku...

2 0 hvala 0
13 godina
KIKI3ooo kaže...

Meni je bolje od psihodelične loop animacije svaki dan nova slika, plus opis i link uz sliku, i moze jedna za desktop jedna za lockscreen:

Jer kod animirane pozadine grafa radi, bez prestanka, koliko god bio upaljen laptop, tipa dok se radi, a to moze bit 6,8 sati, tipa, svaki dan. Grafu za koju si proda bubreg, koja služi za igranje, trošiš je na estetiku...

Čim upališ igru ili web browser ili npr excel u fullscreen animacija prestaje, kao kod wallpaper engine'a. Tak da nema straha, pretjeruješ i dramatiziraš bespotrebno, a i da vrti grafa cijeli dan šta ima veze.

15 godina
Cryogenic kaže...
KIKI3ooo kaže...

Čim upališ igru ili web browser ili npr excel u fullscreen animacija prestaje, kao kod wallpaper engine'a. Tak da nema straha, pretjeruješ i dramatiziraš bespotrebno, a i da vrti grafa cijeli dan šta ima veze.

Pričamo o otkazanom projektu?

Ma nema nikakve veze što grafa radi cijeli dan dok ti radiš ili još gore, da je cimaš svaki put kad otvaraš novi folder...

17 godina

Čemu sva ta neopotrebna šminka kad još uvijek ima elemente UI-a od win95 pa sve do win7? Cijeli OS djeluje ko neka teška skalamerija... bolje da ga ujednače i maknu bedastoće iz start menija. Da ne spominjem dva menija na right click... jedan moderan i onda na "show more" ili tako nešto, pojavi se onaj retro od win7/8/8.1/10 koji je u biti i najkorisniji... znači za nešto što je neka bio jedan right click, sad moram imati prvo right click, pa nišaniti, pa left click... suludo

Moj PC  
10 0 hvala 0
10 godina
Aldo kaže...

Čemu sva ta neopotrebna šminka kad još uvijek ima elemente UI-a od win95 pa sve do win7? Cijeli OS djeluje ko neka teška skalamerija... bolje da ga ujednače i maknu bedastoće iz start menija. Da ne spominjem dva menija na right click... jedan moderan i onda na "show more" ili tako nešto, pojavi se onaj retro od win7/8/8.1/10 koji je u biti i najkorisniji... znači za nešto što je neka bio jedan right click, sad moram imati prvo right click, pa nišaniti, pa left click... suludo

Za to bi možda trebali napraviti novi os iz temelja. Previše toga se nakupilo kroz sve ove godine i previše toga ovisi jedno od drugom, znači ne možeš samo maknuti neku app iz xp ere. Moguće je napraviti zamijenski app u novom toolkitu, ali to im se očito neda.

15 godina

A možda je nekome ovo zanimljivo, ali ja najmanje vremena provodim na pozadini, a nebi niti imao volje to gledati. A ono što ja koristim za pozadinu je čista solid boja, neka kričava da si znam raspoznat pozadine lakše na anydesku :D. Ono tipa imam komp u uredu narančasta, komp doma zelena, laptop plava, i tako sam si najsretniji u životu 

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
KIKI3ooo kaže...

cuj grafa radi bez prestanka. radi ona svakako bez prestanka. ako ti je stalo toliko do potrosnje onda jednostavno sebi stavi neki wallpaper sa jednom bojom.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
9 godina
Zadnje dobro sučelje je bilo na Win7.
Sve kasnije je krpež i musaka svega i svačega.
Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Indestructible kaže...
KIKI3ooo kaže...

cuj grafa radi bez prestanka. radi ona svakako bez prestanka. ako ti je stalo toliko do potrosnje onda jednostavno sebi stavi neki wallpaper sa jednom bojom.

Ili novom slikom (2 slike) svaki dan. A ti stavi 3D animaciju kao windows pozadinu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2025 21:33 (KIKI3ooo).
15 godina

Da jos malo zatrolam, zna se tko koristi 3D animirane pozadine. Isti oni koji stavljaju lavove, tigrove, leoparde, pume, idr. kao profilnu sliku. (50+). Sorry. Jebatga :)

1 2 hvala 0
4 godine
KIKI3ooo kaže...

Da jos malo zatrolam, zna se tko koristi 3D animirane pozadine. Isti oni koji stavljaju lavove, tigrove, leoparde, pume, idr. kao profilnu sliku. (50+). Sorry. Jebatga :)

Trenutno koristim ovog plavog lavića
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2927288924

16 godina

Pola ekipe: E shit, baš su fulali što to nije dodano u Windows.

Druga polovina: Nema šanse, fala kuwcu da mi to ne troši <umetni>: "CPU cikluse koje koristim za otkrivanje vanzemaljskih civilizacija", "grafu koja mi rudari 0,00000000000001 Bitcoina", "bilo šta drugo".)

Nitko nikada zadovoljan, sociološka studija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2025 22:44 (tgmcro).

5 0 hvala 0
15 godina
KIKI3ooo kaže...
Cryogenic kaže...
KIKI3ooo kaže...

Pričamo o otkazanom projektu?

Ma nema nikakve veze što grafa radi cijeli dan dok ti radiš ili još gore, da je cimaš svaki put kad otvaraš novi folder...

Najpametnije bi bilo da se, svaki puta kad se završi sa radom, grafa izvadi iz računala, zamota u pamučnu dekicu i stavi na toplo, da se ne prehladi.

Bit će da si ti jedan od onih što daljinski od TV-a drži u najlonu oblijepljenom izolir trakom, da se ne prlja.

sig
10 godina

Ja uvijek za pozadinu imam neku sliku svemira da me podsjeća kolko sam mali i nebitan. Još bi bilo bolje da je sve to animirano za još jači efekt.

Moj PC  
3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice