Ovako će izgledati Galaxy S26 FE

poruka: 13
|
čitano: 3.872
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ovako će izgledati Galaxy S26 FE".
8 godina

FE serija, osim ako je ne kupiš odmah nakon lansiranja, je još najbolji omjer uloženo/dobiveno. Do sada sam svima u kući kupio jednog od FE i svaki put dao max 400 eur, jer dosta puta ih djele kao poklon uz S seriju i onda je ih je krcato na oglasima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Ovako će izgledati Galaxy S26 FE
Exynos, i to ne najnoviji.
Stvarno uvaljuju kramu, makar bila fe edicija...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ali ima samo 128GB. Realno premalo u današnje vrijeme.

Duplo više memorije je 100 eura više

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kaj taj mobitel bude stvarno bolji od recimo motorole edge 60 pro?

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

Nikada ne bih kupio mob bez Snapdragon platforme i to barem Snapdragon 7 Gen 4...

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina

Ne kontam šta to očekujete od mobitela koji košta trećinu cijene S26 U? Za 400 eur (ili 600 kao prepručena) ja iskreno ne nađem bolji mobitel sa boljim SW.

Da, ima kineza za te pare sa boljim HW ali kupova sam djeci takva sranja i nisu vrijedna pola kur...a što koštaju. Jedini kinezi koji su vrijedni spomena koštaju kao i Samsung/Apple ekvivalent. 

Moj PC  
3 2 hvala 0
7 godina
nikonja kaže...

Ne kontam šta to očekujete od mobitela koji košta trećinu cijene S26 U? Za 400 eur (ili 600 kao prepručena) ja iskreno ne nađem bolji mobitel sa boljim SW.

Da, ima kineza za te pare sa boljim HW ali kupova sam djeci takva sranja i nisu vrijedna pola kur...a što koštaju. Jedini kinezi koji su vrijedni spomena koštaju kao i Samsung/Apple ekvivalent. 

Znaci telefoni ispod 1500 eur su sranje? 

9 godina
Pročitajte opet što je napisao.
7 godina
GoF kaže...
Pročitajte opet što je napisao.

znam ja sta je napisao. imao sam doskora i dao sinu poco f6 pro i mobitel je zvijer. Sta njegovom hardwareu ili softwareu ne valja ili je samsung bolji? samsung ui je drugaciji ali ne nuzno bolji... I ta soft bolji losiji je glupost....Ja razumijem da neko zeli najbolje i sam sam takav. da opravdava neku svoju kupovinu  to razumijem. Svako trosi svoje pare kako zeli i tu nema diskusije. Ali izjave ispod 1500 eur mobitel je nesto je neistina vec dugo godina....

9 godina
Ja i dalje mislim da si ti krivo pročitao što je čovjek napisao. Nigdje nije spomenuto niti 1500 eura.

Al svejedno, nebitno tak i tak :)
5 godina
suspendiran
Samsung ui je najzbagiranije smece kaj sam u životu vidio...
Moj PC  
0 2 hvala 0
7 godina
Posmatrač kaže...
nikonja kaže...

Znaci telefoni ispod 1500 eur su sranje? 

GoF kaže...
Ja i dalje mislim da si ti krivo pročitao što je čovjek napisao. Nigdje nije spomenuto niti 1500 eura.

Al svejedno, nebitno tak i tak :)

Napisao je da mobiteli od 400 ili 600 EUR nisu vrijedni pola kur....a. Hoces reci da je mislio na svoj kur.c? Onda ok... ako je mislio generalno njegove misli ne vrijede pola kur.a jer lupa gluposti koje nisu tacne vec jedno 10 godina. Mobiteli od 600 eur su odlicni mobiteli koji rade jednako brzo kao i oni od 2500 eur.... Pogledaj testove brzine. razlika se vidi na generecikim testovima u par postotakakoje nema sanse da primijetis u svakodnevnom koristenju i isiticu je ljudi koji sebi pokusavaju opravdati preskupe gadgete. Bio sam takav al sad se odavno osvijestio.....Po njemu samo je mobitel od 2500 eur upotrebljiv??? 

11 mjeseci

Od Samsung-ovog exynosa je i bolji šaomi od 100 eura sa mediatek-om unutra... 

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice