- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisu svi dramatični detalji stali u naslov... 
-70 i 90 godišnjaci, završni komentar, djeca-roditelji (i odgovornost)..
-a što ja sad radim u temi? .. pa možda pitanje, policiji-zakonu.. sad kad je došlo do prometne nesreće, blaže posljedice, sad vidimo kaznu.. a prevencija? kazna istom tom vozaču dan prije? za kacigu, za vožnju po cesti i sl? .. ili mu je ovo prva-jedina vožnja? što policija radi ili zašto ne radi? tek kad se nešto dogodi.. i da, treba oderati kaznu za sve prekršaje koje je napravio, neovisno o tome koliko ima godina, + da je dijete jedna kazna više (roditeljima).. no kad će to raditi policija bez da je u pitanju štibra-akcija ili pokazna vježba, odnosno bez nesreće, jer prekršaji su neovisni o ostatku.. stalni-prisutni, svakodnevno, stotine u svakom gradu-mjestu.. dok vidimo po jednu kaznu.
-krenula akcija po sportskim savezima, gdje god zagrebu nešto otkriju, malverzacije i bit će posljedica.. naravno, kad tražiš tad možda nađeš.. kad policija radi svoj posao tad će možda uvesti reda, tj umjesto dosjetke o djeci-roditeljima (smiješno za 70-90 godišnjake) ja pitam kad će policija to raditi rutinski i tako prevenirati-eliminirati takve prekršaje?
edit: tj pitanje zašto je npr kaciga obavezna? -prevencija. .. zašto se tad ne provodi zakon, kažnjavanje, preventivno, ne kad je već kasno..
Svaka čast ovom super didi kad sa 90 godina piči na romobilu, većina njegovih godišnjaka jedva i sa štapom hoda. Dida ekstremista. 
Pisem kao osoba koja je razmastila jednog romobilnog ekstremista da je letio kao Superman, no na prizemljenju treba poraditi jer si je malo polupao facu na cestu.
Krivnja je DRZAVE (zakonodavstva), jer ako se svako vozilo mora podvrgnuti setu testova i za sve je potreban ispit/dozvola, svjetlo, zastitna oprema, registrska oznaka, potvrda o placanju POREZA i cestovne naknade, kako, ali kako se dozvoljava da svaka budala kupi ovako nesto?
Jerbo, ovo nije vozilo, ovo je jbni KINETICKI PENETRATOR na tockovima kojem svaka budala ima pristup bez jebote. Plati vozi.
I ne samo romobili, imamo sad i monocikle i cuda toga koja razvuku do 60 Km/h.
Posljedica naleta nedojebanog pastira (cobana) koji ne razmislja ni o svojim postupcima niti ga boli smoki za bilo koga je:
- kontuzije
- lomovi
- smrt
- materijalna steta
A tu nikog ne bole tenisica.
Slika ucinka kinetickog penetratora na cilju dolje related, samo sada nije strelica nego cijeli romobil plus govedo od 70-100 kila u nekontroliranom naletu.
Mazel tov
možda je deda daltonist? ali država nema razumijevanja, odmah 500 eura kazne.
nego ključne riječi: 90 godina, bez kacige, nije mu ništa. 
Zar je teško pojedincu shvatiti da sa 50km/h uopće nema kontrolu nad romobilom te koliki treba da se zaustavi pri toj brzini?
Zašto gdje je škola mora biti ležeći policajac jbmu mter, pa valjda smo svjesni mala djeca trčkaraju i igraju se te lako mogu izletiti na cestu.
Miša mu, osobno vozim trkaći bicikl koji može juriti ali zna se ako hoćeš izvući živu glavu da sporo voziš, pogotovo gdje ti netko može izletiti i moraš računati da sudionici u prometu (kamikaze) griješe , pješaci glava u oblacima itd.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
morrisoN
Sve da i imam,otkud mi
Policajac: gospodine, nemojte se ljutiti ali niste li vi ipak malo prestari sa svojih 90 za romobil?
Romobilist: ma šta bih se ljutio, niste vi jedini koji ste primijetili. Jučer na dvije kave preko Tindera su mi žene rekle istu stvar, nadam se da neće biti isto i s ovima sutra, a vidim i sam da ne mogu više konkurirati ovim kinezima na scateboard parkouru na Tiktoku. Nego, nitko ne pita kako je nama penzionerima dok čekamo izlazak GTA 6, ne može čovjek biti stalno zatvoren, mora se malo van, taman krenuo na bungie jump i onda ovaj balavac naleti autom na me jer doomscrola dok vozi.
Dida je malo požurio.
Jurio je na dejt kod ljubavnice.
male plave pilule su mu pomiješale prioritete?
pa je umjesto da jebe mogao postat sjeban?
male plave pilule su mu pomiješale prioritete?
pa je umjesto da jebe mogao postat sjeban?
Prije će bit da je kod unuka u sobi našao neki čudni duhan pa smotao jednu.
Bikoz, s normalnim covjekom mozes razgovarati i razumski doci do rezultata.
Pavijan razumije samo šćap.
Iliti organ koji ce ga doticnim komadom letve dokacit' po glavi ili dzepu.
Nemere razgovor. To je za zene i gejeve. Mora da bide sila.