OpenAI predstavio cijenom pristupačniju verziju Ch

poruka: 5
|
čitano: 2.849
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "OpenAI predstavio cijenom pristupačniju verziju Ch".
15 godina
OpenAI predstavio cijenom pristupačniju verziju Ch

Ne razumijem. Je li 4o mini besplatan ili jeftiniji? Malo kažu da je jeftiniji, malo da je besplatan.

Idi i radi nešto korisno!

0 0 hvala 0
9 godina
Re: OpenAI predstavio cijenom pristupačniju verzij
Keso kaže...

Ne razumijem. Je li 4o mini besplatan ili jeftiniji? Malo kažu da je jeftiniji, malo da je besplatan.

Imaš 5 besplatnih odgovora i onda te prebaci na 3.5

8 godina
Nek ponude pro verziju besplatno barem 10 sati tjedno. Koliko mogu biti u gubitku?

0 0 hvala 0
2 godine
pqweasdyxc kaže...
Keso kaže...

Hm zar ne bi trebao zamijeniti 3.5? Originalni 4 i 4o će imati ograničenja, dok 4o mini neće jer je on ono što je bio 3.5. Ja imam Plus pretplatu i ne vidim više 3.5, samo GPT-4, 4o mini i 4o.

9 godina
Trilogija kaže...
pqweasdyxc kaže...
Keso kaže...

Hm zar ne bi trebao zamijeniti 3.5? Originalni 4 i 4o će imati ograničenja, dok 4o mini neće jer je on ono što je bio 3.5. Ja imam Plus pretplatu i ne vidim više 3.5, samo GPT-4, 4o mini i 4o.

Krivo sam pročitao post. Mislio sam da pita za 4o.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice