Hebate al su zakomplcirali sve te verzije 🫣🙃
ono jedan ce dobit IQ 50, a ovaj kad platis IQ150... sta ce kinezi 🤔
Hebate al su zakomplcirali sve te verzije 🫣🙃
ono jedan ce dobit IQ 50, a ovaj kad platis IQ150... sta ce kinezi 🤔
Za par godina bude on besplatan SVIMA sa najvišom razinom "inteligencije" , zbog sve jače konkurencije svi konkurentni modeli postat će besplatni kao što danas imamo preglednike interneta. Vjerovatno će se financirati od pustih reklama .. :) .. :) ..
I dalje mislim da ovo ne koristi 95% ljudi
Izgleda da je OpenAI-u DeepSeek pokvario planove, pa su sad prisiljeni ubrzati razvoj AI-a i konačno dati korisnicima ono što već dugo traže.
Konkurencija ih tjera da budu bolji i prestanu odugovlačiti s inovacijama, što je na kraju dobra stvar za sve nas.
Uvijek ću prije koristiti Kinesko nego alate i uređaje ovih špijuna.
Ono što sam ja primjetio da je ChatGPT drastično bolji u traženju podataka kada imaš neki problem, nego samo guglati. Neće možda nužno naći rješenje, ali pomogne u traženju uzroka/debugiranja problema. Imao sam problem da sam snimao u OBS-u i random usred snimke sam gubio zvuk iz mikrofona na 1-2 sekunde i nisam imao pojma što da radim. Krenuo sam guglati, pa na reddit, pa po forumima i samo sam se zakopavao u tonu tehničkih stvari koje bi možda mogle biti problem.
Onda sam postavi GPT-u pitanje, i onda je on krenuo od onih "glupih" ideja:
Imaš problem sa USB kabelom?
Probaj mikrofon spojiti direktno u komp
Otvori log u OBS-u i vidi što se događa
I još hrpu drugih opcija
onda sam naučio kako otvoriti log, pa sam mu iskopirao log, i onda je on počeo bolje razumjeti problem. Na kraju sam skužio da je bio problem u USB hubu u koji je bio mikrofon spojen, spojio ga u monitor (koji isto ima USB Hub u sebi) i sve je proradilo