Želiš reći da "normalni kritičari" nisu opredjeljeni tj ne favoriziraju prema nekim stvarima malo više?
Zlatni globusi i te ostale nagrade nisu unaprijed predviđene? Oscari se nisu dijelili s strane sudaca koji 95% filmova nisu pogledali?
Gledao sam obje sezone RoP, galandriel je jedna od najgorih napisanih ženskih uloga ikada, i nemože se nikakav znak jednako staviti između nje i tolkien/jackson verzije.
Pratim i criticala, i osvrtnika, jer jebat ga, nemožeš živjeti od stare robe i gledati neke stvari 1000 puta, tu se slažem s kolegom gore. Ali to ne znači da treba gutati propagandu na sve strane. Gutajte i dalje, glasajte za kradeze što se mene tiče.
@forumaš
Ja sam tako jebeno uzbuđen bio kad sam čuo da nolan radi odiseju nemogu ti to opisati riječima, i onda su govna isplivala na površinu.. tako da, jebat ga.. Trebat će mi biti jebeno dosadno u životu u budućnosti da odem i piratizirati taj film. Nadam se da neće biti seedera da ne dolazim u iskušenje.
Naravno da postoji subjektivni stav koji uvijek utječe na dojam o filmu. Moja poanta je da Drinker nije kritičar jer se uopće ni ne trudi uopće staviti svoj svjetonazor na stranu pa izdvojiti i stvari koje su dobre, i upravo to čini njegovo mišljenje potpuno bezvrijednim.
Primjerice, u gore linkanoj recenziji Rings of Powera u startu kaže "it manages to be both obnoxiously overproduced and shockingly cheap at the same time". To je objektivno netočno bez obzira na svjetonazor, ako išta serija stvarno izgleda suludo dobro. I kako onda vjerovati ičemu što govori ako ne može takvu sitnicu priznati?
Opet, pitanje je koliko je to zbilja njegovo mišljenje (a to vrijedi za sve njemu slične) - da mu je stvarno to tako mrsko i ne želi da to uopće postoji ne bi radio 10 (ili doslovce prek 300 u slučaju onog drugog kojeg nećemo imenovati) videa na temu iste serije, ne bi radio trosatne analize svake epizode. Svaka reklama je dobra reklama, i oni produciranjem ovakvog sadržaja dižu popularnost sadržaju kojeg navodno mrze. Garantiram da jedva čekaju novu sezonu i da se nadaju da će serija poživjet još koju sezonu da mogu počet opet iznova. Treba kupit još jednu vikendicu. A sigurno ima ljudi koji ih prate i koji će ić pogledati seriju čisto da vide jel zbilja tak loša, il samo hate watchat.
Da zbilja rade to samo zbog uvjerenja napravili bi jedan opsežniji video u kojem izražavaju mišljenje i krenuli dalje. Zašto ne pumpaju po 10 videa za nešto što je zbilja po njima vrijedno da dignu popularnost takvom sadržaju? Jednostavno - pozitiva se ne prodaje tako dobro ko hejt.
Kao da ne kužite da vas zapravo samo vuku za nos igrajući na najniže pobude.
Šta ti kritičari koji nisu pristrani jednoj strani rekli na Cuties? Slažeš se s tim legitimnim i poštenim kritičarima?

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
) .