Objavljen prvi službeni trailer za „Gladijatora II

poruka: 8
|
čitano: 4.045
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Objavljen prvi službeni trailer za „Gladijatora II".
11 godina

Zanimljivi top komentari ispod videa.

3 0 hvala 0
3 godine

Toliko je dobar da nisam ni skuzio koji je glavni gladijator, odabir glumaca užas nad užasima!

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Gladijajator 

Tigar Krezumica
Moj PC  
12 0 hvala 0
8 godina

Jedan od njih me podsjeca na jednog drugog mladica kojeg je Ser Gregor Clegane ogulio ko' zrelu mandarinu

0 0 hvala 0
16 godina

dobro tim drevnim rimljanima iš'o engleski. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: Objavljen prvi službeni trailer za „Gladijator
A i izmislili su rap muziku.
5 godina

Ovo ce izgleda biti samo takav flop. Hrpetina novca potrosena, a nisu mogli sklepati ni da trailer izgleda k cemu.

*****, kada je prvi dio bio tako dobar. Jos je i Crowe odglumio kao nikada prije i nikada poslije. Mozda da je eventualno glumio i dvojku u parodiji

1 0 hvala 0
8 godina

Film koji nije mogao imati nastavak. Nije trebao imati nastavak.... a eto, u ovom svijetu recikliranja.....jbg.

Glavni junak jedinice umre na kraju. Cijela obitelj mu je mrtva. Svi prijatelji su mu mrtvi. Susjedi su mu mrtvi. I tko je logicni izbor da bude osnovica drugog dijela filma? Klinac koji je imao toliko sporednu i toliko nebitnu ulogu u originalu.... koji ce ponovo pricati identicnu i vec ispricanu pricu, ma mislim, jbt.... 

Ovo vise nije recikliranje, ovo je cista ljenost.... da parafraziram:  Put a chick in it and make her lame and gay!.....

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice