Objavljen je foršpan za Odiseju Christophera Nolan

poruka: 7
|
čitano: 1.592
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Objavljen je foršpan za Odiseju Christophera Nolan".
8 godina

hoće li odisejev sin tužiti telemach radi korištenja njegova imena

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Re: Objavljen je foršpan za Odiseju Christophera N
Imam osjecaj da sam u traileru vidio cijeli film.
15 godina

Ko i u 90% današnjih trailera, zato ih više ne gledam.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
22 mjeseca

Samo još jedno holivudsko sranje za ispiranje mozgova u nizu...

3 1 hvala 0
18 mjeseci
Radujem se svakom Nolanovom uratku , tako i ovom zato što je tema stari Helenski svijet kao i grčka mitologija i to zaslužuje više dobrih filmova.

Ima još nekoliko vrlo dobrih na tu temu no samo jedan je odličan : Aleksandar veliki ali onu najnoviju i najdužu verziju gledati.

Usput rečeno Nolan si je zadao zadatak da od svakog žanra napravi po film , čak mu je i horor želja.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2026 21:47 (Sirotanovic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine

Dunjo žuta, zašto "foršpan"? To je valjda nekakav germanizam koji se koristi gore na sjeveru? Kad već ne koristimo talijanizme, i kad imamo sasvim pristojnu i razumljivu hrvatsku riječ ne vidim potrebu za tuđicama.

Sad povratak na temu:

https://www.forbes.com/sites/danidiplacido/2026/05/06/christopher-nolans-the-odyssey-sparks-backlash-over-american-accents/

0 0 hvala 0
2 godine
Sirotanovic kaže...
Radujem se svakom Nolanovom uratku , tako i ovom zato što je tema stari Helenski svijet kao i grčka mitologija i to zaslužuje više dobrih filmova.

Ima još nekoliko vrlo dobrih na tu temu no samo jedan je odličan : Aleksandar veliki ali onu najnoviju i najdužu verziju gledati.

Usput rečeno Nolan si je zadao zadatak da od svakog žanra napravi po film , čak mu je i horor želja.

kolega Siroti, gdje si ono prije koji dan ocijenio meni drag film sa 3/10... imam ti napisati dvije tri riječi na tu temu, a nemam volje tražiti gdje je. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2026 23:22 (millennial).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice