Novi zagrebački tramvaji imat će USB utičnice i ba

poruka: 46
|
čitano: 4.935
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novi zagrebački tramvaji imat će USB utičnice i ba".
11 godina
Re: Novi zagrebački tramvaji imat će USB utičnice
sporttest kaže...

...Do te granice dole ide uhljebljivanje 

nema granice kod uhljebljivanja, svako mjesto je nekom poželjno

...dakle mjesto čistačice u lokalnoj podružnici hzzo-a - novopečeni šef pravne službe u toj podružnici priča mi kako ga je poznata ženska zamolila da joj tetki sredi mjesto čistačice

nadobudno dolazi do šefa podružnice hzzo (stranački rang ispod njega, iako je u hzzo-u malo iznad) - ovaj ga pouči - zar misliš da jedino ti imaš neku 'tetku', tek si došao i valjda se ja kao šef nekog kujca pitam

u međuvremenu se javio i gradonačelnik s tetkom koju treba zaposlit, iako grad nema ništa sa hzzo, ipak su stranački svi ista ekipa - gradonačelnik se pita ofkors, njegova tetka računa da je već zaposlena... 

na koncu dolazi depeša direktno iz zagreba od ministra koji veze nema sa hzzo, mjesto čistačice dobiva četvrta tetka koju nitko od lokalne ekipe nije imao u vidu

eto, dakle hebena čistačica, što je tek kod uhljebljivanja pročelnika, tajnika i sličnih poslova pri vrhu piramide

14 godina
TuttoFinito kaže...

Ma Možemo je bogomdan. Da vidimo ta grandiozna djela i postignuća: 

- Najviši porez na plaće u RH

- Skupe vrećice za smeće

- Financiranje nebrojenih LGBT i feminističkih udruga

..Ukupno, to je minimalno 3 120 419 eura i 12 centi za udruge, tvrtke i organizacije u kojima su članovi stranke Možemo, te njihovi simpatizeri i glasači koji su im javno izrazili podršku.

Svi navedeni subjekti ujedno i dijele iste vrijednosti i ideologiju sa strankom Možemo. To su LGBT i rodna ideologija i ljevičarenje.

- Kićenje tuđim perjem: 

Novim tramvajem pohvalio se i na društvenim mrežama uz napomenu: “Kad se ne krade, ima novca za sve!”.

A tramvaji financirani EU novcem putem KraDeZea. 

“Za nove tramvaje potpisali ste ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava i proveli javnu nabavu. Tu se vaša uloga oko novih tramvaja završava, tako da ovakva samohvala nije primjerena. Prije vas, netko je napravio strategiju, za što je bio potreban cijeli niz dokumenata, jako puno rada kako bi novi tramvaji ušli u prioritete financiranja. Sva konstrukcija dobivanja novih tramvaja bila je postavljena prije nego ste došli na vlast, golemi, obiman posao koji negirate da postoji, kako biste predstavili da ste sve sami obavili. Ali niste. Obavili ste najmanji dio posla, a sve, čak i dokumentacija za javnu nabavu bila vam je servirana na pladnju. Vaši su tramvaji iz Augsburga, to je u potpunosti vaš projekt”.

Tako jeeee!

Neka si se iskazao što ti zapravo smeta jer si konzerva iz 13. stoljeća.

Smetaju ti svi oni koji ti se ne sviđaju i kojih se bojiš. Bojiš se jer nemaš pojma.

Ali ti istovremeno ne smetaju ideali hrvatstva i katolibanstva, koji kradu, ali barem su hetero i zna se 'ko je u gazda u kući.

Tuku žene, tuku pedere - pa nek kradu! Takvi nek uzmu.

Ajde stvarno ne tipkam s nekim tko je ne razini priprostog špiljskog čovjeka.

Živi u svom balončiću, bavi se temama koje nemaju veze s tobom i želim ti svu sreću.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
9 godina
sudy_freak kaže...
TuttoFinito kaže...

Ma Možemo je bogomdan. Da vidimo ta grandiozna djela i postignuća: 

- Najviši porez na plaće u RH

- Skupe vrećice za smeće

- Financiranje nebrojenih LGBT i feminističkih udruga

..Ukupno, to je minimalno 3 120 419 eura i 12 centi za udruge, tvrtke i organizacije u kojima su članovi stranke Možemo, te njihovi simpatizeri i glasači koji su im javno izrazili podršku.

Svi navedeni subjekti ujedno i dijele iste vrijednosti i ideologiju sa strankom Možemo. To su LGBT i rodna ideologija i ljevičarenje.

- Kićenje tuđim perjem: 

Novim tramvajem pohvalio se i na društvenim mrežama uz napomenu: “Kad se ne krade, ima novca za sve!”.

A tramvaji financirani EU novcem putem KraDeZea. 

“Za nove tramvaje potpisali ste ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava i proveli javnu nabavu. Tu se vaša uloga oko novih tramvaja završava, tako da ovakva samohvala nije primjerena. Prije vas, netko je napravio strategiju, za što je bio potreban cijeli niz dokumenata, jako puno rada kako bi novi tramvaji ušli u prioritete financiranja. Sva konstrukcija dobivanja novih tramvaja bila je postavljena prije nego ste došli na vlast, golemi, obiman posao koji negirate da postoji, kako biste predstavili da ste sve sami obavili. Ali niste. Obavili ste najmanji dio posla, a sve, čak i dokumentacija za javnu nabavu bila vam je servirana na pladnju. Vaši su tramvaji iz Augsburga, to je u potpunosti vaš projekt”.

Tako jeeee!

Smetaju ti svi oni koji ti se ne sviđaju i kojih se bojiš. Bojiš se jer nemaš pojma.

Ali ti istovremeno ne smetaju ideali hrvatstva i katolibanstva, koji kradu, ali barem su hetero i zna se 'ko je u gazda u kući.

Živi u svom balončiću, bavi se temama koje nemaju veze s tobom i želim ti svu sreću.

tipicno, kad nemas argumentaciju preuvelicavaj, ad hominem itd.

Cak odvratno od tebe da svoj narod tako gazis.

Nazalost moram ti reci da ti zivis u svom baloncicu, jer prema svojoj izjavi navodno si opisivao vecinu hrvata. 

nadalje, vecini naroda koja placa porez od svog teskog rada smeta financiranje takvih uhljebatorskih udruga, trosenja javne love na inkluzivne i degrowth eventove itd.

99% udruga treba ukinuti financiranje jer su same sebi svrha

15 godina

Je*e mi se za USB port. Glavno je pitanje hoće li više ZETovi autobusi i tramvaji počet vozit po voznom redu. Je li Tetejac sposoban napraviti to da ono napisano na zet.hr vrijedi u realnom svijetu?

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina

Fascinira me koliko su ljudi odjednom strastveni oko vlasti u ZG, dolaskom Tomaševića su svi izgleda počeli pratiti proračun Zagreba i sve odluke gradonačelnika. Kad je Bandić bio na vlasti malo tko je bio upola aktivan na internetu po tom pitanju kao što su sad svi koji kritiziraju Tomaševića.

Da se razumijemo, nisam nikakav simpatizer Tomaševića, priznam mu što je napravio dobro i prigovorim za ono što je napravio loše ali kad pogledam u globalu, uspio je u kratko vrijeme ispraviti dobar dio toga i staviti Zagreb u neko barem polu-funkcionalno stanje što se tiče financija. A ovi uhljebi iz ZET-a, Holdinga itd koji se pjene, lijepo se vratite otkud ste dopuzali i uživajte u kršu i pustoši jer grad nije za vas.

Moj PC  
7 0 hvala 0
8 godina
TibzzX kaže...

Fascinira me koliko su ljudi odjednom strastveni oko vlasti u ZG, dolaskom Tomaševića su svi izgleda počeli pratiti proračun Zagreba i sve odluke gradonačelnika. Kad je Bandić bio na vlasti malo tko je bio upola aktivan na internetu po tom pitanju kao što su sad svi koji kritiziraju Tomaševića.

Da se razumijemo, nisam nikakav simpatizer Tomaševića, priznam mu što je napravio dobro i prigovorim za ono što je napravio loše ali kad pogledam u globalu, uspio je u kratko vrijeme ispraviti dobar dio toga i staviti Zagreb u neko barem polu-funkcionalno stanje što se tiče financija. A ovi uhljebi iz ZET-a, Holdinga itd koji se pjene, lijepo se vratite otkud ste dopuzali i uživajte u kršu i pustoši jer grad nije za vas.

Hm. Cak bi se djelomicno i slozio s ovime. Rahmetli Milan kako ga neki zovu je bio posebna licnost koja je, poput stanovitog Vucica preko granice, sjedila na 15 stolica i bila u talu s mnogima iz crne kronike. A takvi u pravilu lose skoncaju jer htio ne htio, moras igrati taj tango.

Malo offtopic jer bas me zanima. Kada se vec cerupamo oko tih nekih stvari vezanih za demokracije, i govorimo o Milanu:

- kako da u demokratskoj zemlji, nalaz krvi/toksikologija pokojnika, koji je gradonacelnik glavnog, milijunskog grada, nije dostupna na uvid nakon toliko sumnji kako je zavrsio/skoncao? Necu reci svrsio jer imam prevec postovanja za stanovitu zubaricu Nataliju.

- kako da nije rasvjetljena tocna lokacija smrti istoga?

To su samo 2 komada koji mi padaju na pamet onako, lahko. A sada da idemo u drill dublje, u veze i vezice, mogli bi se svasta zapitati, ali point je, grad ima proracun od preko milijarde eur. To kupuje mnogo ljubavi.

Ovaj zadnji dio komentara o povratku odakle su dopuzali i sl ne podrzavam jer vecina gradjana ZG, pa pretpostavljam i komentator, kada pogleda 2 koljena unazad, naci ce nekog dotepenca. Danas sutra, i nekog Nepalca. A svi se oni na kraju uklope u ovaj nas mali gradic. Eno Hamed Bangoura i sl.

11 godina
TibzzX kaže...

/\ this

4 mjeseca
sudy_freak kaže...

Tako jeeee!

Ovom porukom samo svjedočiš protiv sebe, pokazujući da si tek moderni stereotip. Mene ovim uopće nisi opisa. Kršćanin sam, ali ne i Katolik, nikoga ne tučem niti namjeravam, niti od ikoga strahujem, niti sam priprost.

No u redu, ti lijepo sebi budi ultra-moderan, pa s entuzijazmom gutaj svaku kost koju ti gospodari bace, poput toga da: muškarci mogu rađat, da spol ne postoji - ali istovremeno se ipak može mijenjat, da postoji na stotine rodova, da je čedomorstvo ljudsko pravo, da je pedofilija tek seksualna preferencija, i tako dalje u Vrli Novi Svijet.

14 godina
TuttoFinito kaže...
sudy_freak kaže...

Tako jeeee!

Ovom porukom samo svjedočiš protiv sebe, pokazujući da si tek moderni stereotip. Mene ovim uopće nisi opisa. Kršćanin sam, ali ne i Katolik, nikoga ne tučem niti namjeravam, niti od ikoga strahujem, niti sam priprost.

No u redu, ti lijepo sebi budi ultra-moderan, pa s entuzijazmom gutaj svaku kost koju ti gospodari bace, poput toga da: muškarci mogu rađat, da spol ne postoji - ali istovremeno se ipak može mijenjat, da postoji na stotine rodova, da je čedomorstvo ljudsko pravo, da je pedofilija tek seksualna preferencija, i tako dalje u Vrli Novi Svijet.

Srećo draga, previše godina imam da bi se na takve upecao. Jer mi uopće nisi odgovorio na pitanje, odnosno razumio što sam ti rekao.

Napisao si da se financiraju LGBT i feminističke udruge, na što sam se ja nadovezao... Ali kao što rekoh, nisi razumio niti možeš.

A ovim postom, ovo sve boldano si dodao naknadno drugim postom da izvrneš i opravdaš svoju zatucanost.

Ono što tebe i takve najviše boli je lijepo rečeno tvojom rečenicom, samo se molim te pogledaj radije u ogledalo umjesto da nekom na internetu to govoriš

.. s entuzijazmom gutaj svaku kost koju ti gospodari bace ..

E dragi moj, nema veće slobode od slobode mišljenja. Zato nam i zavidite. Jer ti i takvi mislite da svi krojimo mišljenje na način na koji ga ti krojiš.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
16 godina

-moderatori postoje?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

3 0 hvala 0
4 mjeseca
sudy_freak kaže...

Jer mi uopće nisi odgovorio na pitanje, odnosno razumio što sam ti rekao.

Napisao si da se financiraju LGBT i feminističke udruge, na što sam se ja nadovezao... Ali kao što rekoh, nisi razumio niti možeš.

.. s entuzijazmom gutaj svaku kost koju ti gospodari bace ..

E dragi moj, nema veće slobode od slobode mišljenja. Zato nam i zavidite. Jer ti i takvi mislite da svi krojimo mišljenje na način na koji ga ti krojiš.

Godine su ti svo pokriće? Čuj, neki uče sporo, drugi umjereno brzo, a oni treći - brzo. Zar ne znaš kako se kaže?: Godine su samo broj. A kako ono tek kažu za mišljenje? Kakvo mišljenje prevladava u Idiokraciji? 

Meni predbacuješ za nerazumijevanje, a zahtjevaš odgovor na nepostojeće pitanje, jer ga uopće nisi postavio.

6 godina

umisto usb-a bilo bi bolje da stave krevete da ubiješ malo oko...i mogli bi malu kužinicu za staviti štogod na tavu...lonac...masažna sidala

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gebirgs kaže...

Ovaj zadnji dio komentara o povratku odakle su dopuzali i sl ne podrzavam jer vecina gradjana ZG, pa pretpostavljam i komentator, kada pogleda 2 koljena unazad, naci ce nekog dotepenca. Danas sutra, i nekog Nepalca. A svi se oni na kraju uklope u ovaj nas mali gradic. Eno Hamed Bangoura i sl.

Slažem se s tobom, ali treba to malo preciznije definiriati. Jedno je doći odnekud, gdje god to bilo, prilagoditi se i biti integrirani stanovnik države, a drugo je doći kao čopor, imati svog lika koji vas sve potrpa po gradskim tvrtkama i onda se još okolo busati ponosom na mjesto iz kojeg si došao. A takvih je većina.

Nek dođe tko god želi, ali nek se integrira. Moji su Česi, pa me ne vidiš da se okolo busam češkim ponosom i ponašam kao da sam u Češkoj. To je razlika.

17 godina
Kaj mene zanima je moguce kupiti kartu u tramvaju onak fino beskontaktno? Ne pricam o kupnji karte kod vozaca, nego imate terminale po vagonima da si jednostavno kupim kartu telefonom ili karticom? Nisam bil u Zg neko vrijeme i nisam se vozil tramvajem ima sigurno pet godina.
11 godina
NEW_MAN kaže...
Kaj mene zanima je moguce kupiti kartu u tramvaju onak fino beskontaktno? Ne pricam o kupnji karte kod vozaca, nego imate terminale po vagonima da si jednostavno kupim kartu telefonom ili karticom? Nisam bil u Zg neko vrijeme i nisam se vozil tramvajem ima sigurno pet godina.

možeš preko aplikacije, samo moraš pri ulasku u tramvaj skenirati QR kod koji ti stoji na staklu kod svakih vrata... (vidim da dosta mladih to koristi uredno, nisam probao kak funkcionira - nekak mi je draže "old school" cvikat kartu, a njih uvijek imam par komada kupljenih na kiosku)

16 godina

Izvrsna stvar, ja to koristim, skineš app, dodaš nešto eurokuna i kod ulaza samo skeniraš QR na vratima.

Ne tretirajte ljude kao budale ali nikada nemojte zaboraviti da oni to jesu! People who drink light beer do not really like beer. They just like to piss a lot.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice