Novi reMarkable Paper Pure donosi brži odziv, dulj

poruka: 4
|
čitano: 1.206
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novi reMarkable Paper Pure donosi brži odziv, dulj".
18 godina

Zanimljivo, ali malo preskupo.

Da li zna netko dobru alternativu?

Bolje 5 do 12 nego ni jedna poslije 1! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Novi reMarkable Paper Pure donosi brži odziv,

imaš koliko hočeš, ovisi za što ti treba. Ja imam Remarkable 2 i sinhroniziram ga sa Dropboxom, za ono zašto sam ga kupio radi više nego odlično.

Plamene zore bude me iz snaFabrička jutra, dim iz dimnjakaPesma se ori, mladi radniciČelicna jutra, hitam fabrici.
10 godina

Koristim reMarkable 2 već nekoliko godina. Odličan je za ono čemu je namijenjen.

Prije kupovine razmislite treba li vam ovakav uređaj ili je možda bolje ići na klasični tablet.

Ovo je uređaj koji služi za pisanje i čitanje. I skoro ništa drugo.

Možete uvoziti PDF-ove i EPUB dokumente i po njima "šarati". I to je to.

Nema maila, nema sata, nema browsera, nema aplikacija.

Fokus.

Bez distrakcija. 

U tome je odličan.

Ima i konkurenciju. reMarkable nije jeftin, ali ni dobra konkurencija također ne košta malo.

E da: prednost je osjećaj pisanja kao na papiru, ekran koji ne umara oči i baterija koja traje tjednima. Nema tableta koji to može.

Life is jazz. Play it cool.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2026 13:07 (Macumba).
Moj PC  
1 0 hvala 2
12 godina

Imam dvojku i skuplja prašinu jer sam shvatio da mi ne treba takav uređaj, jer mi je jednostavnije i lakše imati neku bilježnicu ili slično nego njega. Morate isto znati da je remarkable2 spor uređaj kod loadanja, listanja stranica pdf is slično. Jednom kad učita je okej, ali inače je grozno spor. Ne vrijedi ni 1/3 novca koji sam dao za njega.

Nadglednik dina
Moj PC  
1 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice