Novi lijek za Alzheimerovu bolest smanjuje mozak -

poruka: 16
|
čitano: 2.684
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novi lijek za Alzheimerovu bolest smanjuje mozak -".
9 godina

Meni se u posljednje vrijeme smanjila glava - stalno mi pada kapa. 

4 0 hvala 1
13 godina
Re: Novi lijek za Alzheimerovu bolest smanjuje moz
danen kaže...

I meni, zato nosim tupe pa mi kapa i ne treba.

12 godina
Naravno,nemati mozak je dobro . Onda mozes progutati sva ta sranja koje ti znj znanstvenici produciraju .
Pocevsi od onih alan fordovskih teza za vrijeme korone.
Svaka povezivost sa stvarnim osobama je naravno slucajna.

A bome je i Bug ,kao cijenjeni znanstveni casopis, podrzavao teze korona fanatika.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2024 4:41 (chance00).

4 12 hvala 0
14 godina

prosvijetljeni, nisu te tovili znanstvenici nego politicari koji su imali dio kolaca.

jedni ti daju informaciju, pa radis svoje misljenje, drugi zamotaju informaciju u govno pa to govno ti daju kao tvoje misljenje. 

isto ko i sad sa inflacijom. Stancanje love u koroni i korumpirani politicarima koji su rusiju uzeli za jedinog dobavljaca i time naguzili sve nas. 

15 godina

Znanost i ti određeni znanstvenici su u vrijeme tzv. COVID-a 19 itekako izgubili kredibilitet. A to što što je politika vjerojatno sve isforsirala i potaknula, ne umanjuje njihovu krivicu. A tek medije je suvišno spominjati. Malo je onih neovisnih. Oni su ionako alat u svim krizama i idejama/planovima.

3 godine
danen kaže...

Meni ne, glava mi raste, ali mi zato rastu nos i uši.

Požalio sam se ženi, a ona kaže;

-Ma daj, ne raste ti glava, što ti je ?!

-Nego, daj uzmi kapu i 

..donesi jedno 20kg ugljena iz šupe.

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2024 8:06 (Zaporožac).
3 godine
Izzy kaže...

Malo je onih neovisnih. .

Ne znam ni za jedan neovisan medij, kakvi "malo" 

合氣道
3 godine
chance00 kaže...

A bome je i Bug ,kao cijenjeni znanstveni casopis, podrzavao teze korona fanatika.

Ovo bi malo trebao elaborirati.

Tko su korona fanatici, koje je teze točno Bug podržavao, je li se Bug vodio znanstvenim, ili rekla kazala informacijama.

Izjasni se.

合氣道
15 godina

Od Bug-a se nešto drugo nije ni moglo očekivati. Ako znanstvenici nešto kažu, to je tako. Oni ne lažu.

A to što je bilo smiješnih i nelogičnih tvrdnji, pobijanja nečeg što je prethodno bilo rečeno, to je nebitno - jer znanstvenici tako kažu. I znanost se razvija, dolazi se do novih spoznaja itd. (srać, truć, kenj). Ta činjenica da se dolazi do novih spoznaja i zaključaka tako dobro pruža zaštitu i štiti obraz znanstvenika da je to čudo.

Ljudi su se prodali ili bili zavedeni. Masovno.

6 godina
Zaporožac kaže...
chance00 kaže...

Ovo bi malo trebao elaborirati.

Tko su koronafanatici, koje je teze točno Bug podržavao, je li se Bug vodio znanstvenim, ili rekla kazala informacijama.

Izjasni se.

Sa pravom se osjecas prozvanim. 

I ti si bio jedan od njih.
Jesi li jos uvijek ispranog mozga, ne znam, ali si rame uz rame sa Bereckim i par ostalih "strucljaka" prosipao tvrdnje za koje je kasnije vrijeme pokazalo da to nije bas tako.

Ne mislim ulaziti u diskusije sa nekim tvog profila - ali me zanima samo jedna stvar - jesi ikad pozalio zbog sirenja panike, ili si i dalje ostao jajara koja se pravi luda i da to nije bilo bas tako?

73 DE 9A3BGG
2 mjeseca
Istina za nos i uši, rastu kako starimo.
Kad već kukamo meni su se stopala raširila, nosim dva broja veću obuću nego na vrhuncu svog rasta.
3 godine
JTAG kaže...

Od kojih ?!

JTAG kaže...
Jesi li jos uvijek ispranog mozga, ne znam,

Zašto misliš da mi je mozak "ispran" i kako ?!

JTAG kaže...
 ali si rame uz rame sa Bereckim i par ostalih "strucljaka" prosipao tvrdnje za koje je kasnije vrijeme pokazalo da to nije bas tako.

Koje tvrdnje i što to nije "baš tako" ?

Kako je to baš ?

JTAG kaže...
Ne mislim ulaziti u diskusije sa nekim tvog profila

Vjerojatno se ne usudiš, jer bi dobio urtikariju po tijelu od stresa, neznanja.

JTAG kaže...
jesi ikad pozalio zbog sirenja panike, ili si i dalje ostao jajara koja se pravi luda i da to nije bilo bas tako?

Tvoja razina komunikacije, kulture, je na visokoj razini, iz pročitanog.

A, što to nije bilo "baš tako" ?

Nešto onda je, što ?

A što nije ?

Kakva to nesuvisla pretpostavljam pitanja postavljaš ?

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2024 12:35 (Zaporožac).
6 godina
Zaporožac kaže...
JTAG kaže...

Od kojih ?!

JTAG kaže...
Jesi li jos uvijek ispranog mozga, ne znam,

Zašto misliš da mi je mozak "ispran" i kako ?!

JTAG kaže...
 ali si rame uz rame sa Bereckim i par ostalih "strucljaka" prosipao tvrdnje za koje je kasnije vrijeme pokazalo da to nije bas tako.

Koje tvrdnje i što to nije "baš tako" ?

Kako je to baš ?

JTAG kaže...
Ne mislim ulaziti u diskusije sa nekim tvog profila

Vjerojatno se ne usudiš, jer bi dobio urtikariju po tijelu od stresa, neznanja.

JTAG kaže...
jesi ikad pozalio zbog sirenja panike, ili si i dalje ostao jajara koja se pravi luda i da to nije bilo bas tako?

Tvoja razina komunikacije, kulture, je na visokoj razini, iz pročitanog.

A, što to nije bilo "baš tako" ?

Nešto onda je, što ?

A što nije ?

Kakva to nesuvisla pretpostavljam pitanja postavljaš ?

Mogao si samo napisat - "ne, nisam požalio, smatram da sam bio u pravu i opet bih sve isto napravio".

Disertacije treće klase nitko ne želi čitati. A nemam namjeru objašnjavati na što točno mislim jer jednostavno ne vjerujem da postoji ijedna osoba kojoj toliko treba crtat.
Svi manje-više znamo sto se događalo za vrijeme korone. Internet ne zaboravlja. Ni ekipa koja nema Alzheimera.

Takvo pumpanje panike, zastrašivanje, prodaje polupraznih lovačkih priča (zbog čega? Nisu se svi obogatili širenjem panike, poput Beroša..očito je tu i činjenica da jednostavno ima dosta latentnih fašista u našem društvu)

Uglavnom, doista zahvaljujem na odgovoru, znači ne žališ. Moram priznati, odgovor nije me iznenadio. * ironični gorepalac *

Edit: formatiranje

73 DE 9A3BGG
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2024 21:44 (JTAG).
8 godina
phnx kaže...

prosvijetljeni, nisu te tovili znanstvenici nego politicari koji su imali dio kolaca.

jedni ti daju informaciju, pa radis svoje misljenje, drugi zamotaju informaciju u govno pa to govno ti daju kao tvoje misljenje. 

isto ko i sad sa inflacijom. Stancanje love u koroni i korumpirani politicarima koji su rusiju uzeli za jedinog dobavljaca i time naguzili sve nas. 

Ne znam odakle nas na ovom članku na temi covida, ali treba odgovoriti - Nije istina da znanstvenici nisu učestvovali u bogus-science za vrijeme korone. Čitav taj vremenski segment nam je svima kao potisnut negdje daleko u podsvjest jer su se događale dotada nezamislive stvari. A žalosno je što su potpuno neznanstvene teze bile ne samo promovirane nego i silom nametane od "vrsnih znanstvenika" koji su zloupotrijebili svoju poziciju moći za korupciju. 

Možemo mi svi zabijati glavu u pijesak ali će jako puno vremena trebati da se vrati narušeno povjerenje prema "znanstvenicima" i institucijama koje su iznevjerile svoju misiju.

Eto toliko od mene.

3 godine
JTAG kaže...
Takvo pumpanje panike, zastrašivanje, prodaje polupraznih lovačkih priča (zbog čega? Nisu se svi obogatili širenjem panike, poput Beroša..očito je tu i činjenica da jednostavno ima dosta latentnih fašista u našem društvu)

Odgovori bar na jedno pitanje !

npr. napisao si; " ali si rame uz rame sa Bereckim i par ostalih "strucljaka" prosipao tvrdnje za koje je kasnije vrijeme pokazalo da to nije bas tako."

Koje tvrdnje su prosipane, a da je poslije ustanovljeno da nisu točne ?

Vjerojatno si u stanju sročiti rečenicu od dva retka, kako bi objasnio navedeno.

合氣道
14 godina

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1474442224003351

Pod dekleracijom interesa se može ponešto vidjeti.

Ova priča se odnosi na lijek AN1792, koji nije uspješno  prošao fazu testiranja, prije dosta godina, pa nije registrovan. Nepažljivim čitaocima može lako promaći da cilj u smislu liječenja Alzh. bolesti nije postignut, a neželjeni efekti itekako jesu. Pa autori spinuju priču na veličinu mozga. Inače neki od lijekova koji djeluju po istom principu, su registrovani iako imaju neželjene efekte a korisne praktično nemaju.

https://en.wikipedia.org/wiki/Bapineuzumab

https://en.wikipedia.org/wiki/Aducanumab

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice