Novi električni Fiati imat će integrirani kabel za

poruka: 9
|
čitano: 5.880
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novi električni Fiati imat će integrirani kabel za".
10 godina

I koliko sezona ljeto/zima promjene temperaturre uz grijanje motora će izolacija kabela izdržati? Za fleksibilnost neću ni pitati... 

5 0 hvala 0
15 godina
Re: Novi električni Fiati imat će integrirani kabe
Ma super! Kad rikne, zamjena 5000€,i vozi sljedeće 2 godine! 🤣 🤣
Brkoni

3 0 hvala 0
12 godina
Vec 10 godina kod novih auta nije bitna trajnost. Garancija i jos malo vise a onda mijejaj sam..
Takav novi kabel slozi obican elekticar.
Galaxy S23 Ultra
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Thinker kaže...

I koliko sezona ljeto/zima promjene temperaturre uz grijanje motora će izolacija kabela izdržati? Za fleksibilnost neću ni pitati... 

Kakvo grijanje motora kod EVa?

10 godina
Prdnji kotač, vidi poziciju kabela. Osim ako motor nije negdje drugdje smješten.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2024 7:38 (Thinker).
14 godina
Thinker kaže...
Prdnji kotač, vidi poziciju kabela. Osim ako motor nije negdje drugdje smješten.

Ne znam jesi li ikada vozio EV, ali električni motori gotovo pa ne griju u usporedbi sa klasičnim gorivima.

Efikasnost električnih motora je 85-95%, dok je benzinaca i dizelaša oko 20-35%

8 godina

Kod tih električnih bedastoća mi je najače kad se zapali u garaži pa izgori još stotinjak auta sa njime. Treba im zabranit parkiranje u garažama. Samo na nekim mjestima minimalno 50 metara od objekata.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Uopce nije trenutak za elektricne automobile. Hibridi da, ali dok se ne izmisle kvalitetnije baterije EV-ove bi trebalo zabraniti. Fascinantno mi je kako niti jedna regulativa ovo uopce ne pokusava regulirati.

Gledam te!
10 godina
Ferritin kaže...
Thinker kaže...

Ne znam jesi li ikada vozio EV, ali električni motori gotovo pa ne griju u usporedbi sa klasičnim gorivima.

Efikasnost električnih motora je 85-95%, dok je benzinaca i dizelaša oko 20-35%

https://www.amphenol-sensors.com/ev-thermal-management-and-sensors-for-manufacturers#:~:text=Like%20an%20ICE%20engine%2C%20an,%2D%2D%20between%2090%2D95%20%E2%84%83.

Like an ICE engine, an EV motor needs to be kept within a certain temperature range to run efficiently -- between 90-95 ℃.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice