Izvana je ok, ali ovaj interijer...
Ništa, nadam se da će sad stari model pojeftiniti.
Novi Audi A5 dolazi kao limuzina ili karavan, uz p
- poruka: 21
- |
- čitano: 12.184
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Audijev interijer je mila majka spram BMWa i "gredica" za učvršćivanje pravokutnog svijenog ekrtana koji strši iz konzole...
Audi je bar ga svio pod neku oblogu i razdijelio vozački i suvozački fizički...
U RIjeci postoji jedan krasan Audi ljubičasto-roza-narančaste boje (ne mogu sa sigurnošću utvrditi jer se presijava u svima). VIdi se da auto ima konja, nov je, ispod čekića. E, sad vi meni objasnite jednu stvar: zašto je njegov vlasnik odlučio imati ragistraciju Ri-XXXXS?!?!?! Smatra li on da je Rijeka xstra, xtra, xstra, xstra mali grad ili se diči nečim drugim toliko malim da ima potrebu druge upozoriti na to i putem auta... Molim Vas vaše cijenjeno mišljenje:
1 | ima vrlo malo para |
---|---|
1 | vrlo malo je platio auto |
1 | voli malo zbog skromnosti |
2 | više voli X od S |
1 | XXXXX je bilo zauzeto |
5 | upozorava žene na svoje stanje |
1 | diči se svojim mišićem |
3 | ne kuži poruku |
1 | želi da ga maze |
2 | fali mu ljubavi |
Izvana je ok, ali ovaj interijer...
Ništa, nadam se da će sad stari model pojeftiniti.
Odavno je već pojeftinio. A4 košta manje od golfa.
Sudeći po TD, pronašli smo vlasnika
ajde, neka. on bar dolazi, a ne kao neki: zoveš ih a njih niotkud (jer iza u mraku petljaju s daljinskim).
Psihopati najčešće voze BMW i Audi, najniži IQ imaju ljudi sa personaliziranim tablicama
https://indirektno.com/zanimljivo-istrazivanje-psihopati-najcesce-voze-bmw-i-audi-najnizi-iq-imaju-ljudi-sa-personaliziranim-tablicama/
U RIjeci postoji jedan krasan Audi ljubičasto-roza-narančaste boje (ne mogu sa sigurnošću utvrditi jer se presijava u svima). VIdi se da auto ima konja, nov je, ispod čekića. E, sad vi meni objasnite jednu stvar: zašto je njegov vlasnik odlučio imati ragistraciju Ri-XXXXS?!?!?! Smatra li on da je Rijeka xstra, xtra, xstra, xstra mali grad ili se diči nečim drugim toliko malim da ima potrebu druge upozoriti na to i putem auta... Molim Vas vaše cijenjeno mišljenje:
Bio je bijeli pred godinu dana, imam sliku negdje na mobu ali ne mogu nać, slao sam ženi i umirao od smijeha. Čoek je bar iskren. Ne daje curkama lažnu nadu :D
Da piše XXXXXL opet bi vam smetalo, ljudi su stvarno čudna bića. Meni je baš dobra fora.
Da, da, točno, bio je bijeli, mislim A6. Stvarno je lijepo znati da još ima prinčeva u bijelom autu koji na vrijeme upozoravaju žene na svoje nedo..., hm, osobine. Pitanje je samo, koliko je to stvarno malo, da je baš tolio Xeva morao staviti...
2 | mikro (manji od 9 cm) |
---|---|
0 | 9.-9.5 cm |
0 | 9,5-10 cm |
0 | 10-10.5 |
1 | 10.5-11 cm |
Da piše XXXXXL opet bi vam smetalo, ljudi su stvarno čudna bića. Meni je baš dobra fora.
Pa mislim da sam vidio i jedan sa XXXXXL i taj je vjerojatno samo seljačina. Ovaj je bar urnebesno smiješan! I tko kaže da ikome smeta, naprotiv. Svi se volimo samo dobro nasmijati!!!
ja sam zajebavao poznanika koji je pred svoje inicijale MM na tablicu stavio - 111
a veli on meni, pa bolje je izvući većeg od toga, nego reklamirati većeg, a izvući manjeg !
ja sam zajebavao poznanika koji je pred svoje inicijale MM na tablicu stavio - 111
a veli on meni, pa bolje je izvući većeg od toga, nego reklamirati većeg, a izvući manjeg !
111 cm?! Pa ne fura se valjda na Vlada Tepeša?!?!?! Jadnje njegove ženke!!!
Pa jel su to oni stavili tačskrin na vozačeva vrata. Pa jesu oni normalni, ala će biti sudara u tim novima A5.
Ovoliko ekrana nemaš ni u kinu, cijela prednja tabla ekrani, pa tko je tu lud. Katastrofa.
Audi A5 zvan - Info pult
Odavno je već pojeftinio. A4 košta manje od golfa.
nije ovaj pojeftinio nego je golf poskupio ko vrag
Pa jel su to oni stavili tačskrin na vozačeva vrata. Pa jesu oni normalni, ala će biti sudara u tim novima A5.
Ovoliko ekrana nemaš ni u kinu, cijela prednja tabla ekrani, pa tko je tu lud. Katastrofa.
Audi A5 zvan - Info pult
Nije ekran na vratima nego brdo dugmića u veoma sjajnoj piano crnoj plastici.
Ali i bez toga ima previše ekrana.
A gledajte, ekrani su jeftini a daju se dobro naplatiti
A koja je fora da se guraju MildHybridi umjesto FullHybrida?
Mislim da i Volvo ima istu schemu, mHybrid, Plug-In Hybrid i struja dok recimo kod Toyote uredno FullHybridi.
smanjenje co2 i ništa drugo
A koja je fora da se guraju MildHybridi umjesto FullHybrida?
Mislim da i Volvo ima istu schemu, mHybrid, Plug-In Hybrid i struja dok recimo kod Toyote uredno FullHybridi.
Toyota uglavnom koristi mildhybrid, i sam vozim jednog.