Nove baterijske tehnologije su na pomolu, a ulagač

poruka: 5
|
čitano: 5.584
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nove baterijske tehnologije su na pomolu, a ulagač".
6 godina

čestitamo sretnim dobitnicima..a ostalima više sreće drugu put

p.s igre na sreću izazivaju ovisnost...igraj umjereno

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 0 hvala 1
5 mjeseci

Nove baterijske tehnologije su na pomolu otprilike jednom tjedno u zadnjih 30 godina.

Da ne bi mislili da sam protiv napretka, naprotiv, nikako da dočekam da s tim novim baterijskim tehnologijama napunim mobitel, laptop, auto i sl. za minutu i da baterija traje tjedan dana (karikiram). Fuzija i baterije, mrtva trka, ne zna se tko će prije. Molio bi da zeloti pod napredak ne računaju povećanje kapaciteta, pa je napredak da se u Ram 1500 ugrađuje baterija od 229 kWh.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Nove baterijske tehnologije su na pomolu, a ul
RandomUsername kaže...

Nove baterijske tehnologije su na pomolu otprilike jednom tjedno u zadnjih 30 godina.

Da ne bi mislili da sam protiv napretka, naprotiv, nikako da dočekam da s tim novim baterijskim tehnologijama napunim mobitel, laptop, auto i sl. za minutu i da baterija traje tjedan dana (karikiram). Fuzija i baterije, mrtva trka, ne zna se tko će prije. Molio bi da zeloti pod napredak ne računaju povećanje kapaciteta, pa je napredak da se u Ram 1500 ugrađuje baterija od 229 kWh.

svako malo neka nova tehnologija na pomolu, a nikad istu dozivjetu u produkciji i upotrebi.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
3 godine

Taman da se Vučić izbori za kopanje litija, kad ono, ode mast u propast.

Pade litiju cijena.

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2024 23:42 (Zaporožac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Iako proizvodnja solid state baterija počinje rasti u ovom desetljeću, njihova masovna proizvodnja za jeftina vozila malo je vjerojatna u skorije vrijeme.

I tako...

Novi mjesec novi članak o novim baterijskim tehnologijama koje samo što nisu.

Sljedeća dva desetljeća su ključna! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice