Nova LG QNED90TUA serija dolazi s mini LED i Quant

poruka: 11
|
čitano: 6.475
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nova LG QNED90TUA serija dolazi s mini LED i Quant".
15 godina
Nova LG QNED90TUA serija dolazi s mini LED i Quant

1600 $ za 65" mini led...pa kinezi će vas pojesti kad se bez frke kupi hisense 65" mini led 144 hz za 730 eura na akciji.

Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
Re: Nova LG QNED90TUA serija dolazi s mini LED i Q
Ako govorimo o hisenseu koji se moze kupiti u europi onda za tih 700 eura dobijes tesko smece od uredaja koje nema veze sa svojom americkom inacicom. Takoder smatram da je ovaj LG malo precijenjen, ali usporedba sa hisenseom je smijesna
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
15 godina
Razlika je jedino u operativnom sustavu i stalku. Ako imaš dodatne informacije slobodno linkaj. Mislim na Hisense 65U7KQ.
https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/HISENSE-65U7KQ/
16 godina
stirko55 kaže...
Ako govorimo o hisenseu koji se moze kupiti u europi onda za tih 700 eura dobijes tesko smece od uredaja koje nema veze sa svojom americkom inacicom. Takoder smatram da je ovaj LG malo precijenjen, ali usporedba sa hisenseom je smijesna

Zbilja?

Piši im protestno pismo odmah:

https://eisa.eu/awards/hisense-65u7nq/

15 godina

Prvo uzmimo u obzir originalnu cijenu jer je ova sad trenutno na akciji ali moze i LG bit na kaciji. Znaci cijena je 1k€. Ne znam zasto elipso to ne navodi, a i vecina povlaci izvore od U7K umjesto U7KQ koji imaju uglavnom upola manje dimming zona-a i puno manju svjetlinu od modela koji se prodaju na US trzistu.

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
15 godina

Ta cijena je svako malo i to praktički od prvog dana dolaska na tržište, tak da nije nikakav problem uzeti po toj cijeni sa pet godina garancije.

Kaj se svjetline tiče sa HDR materijalom ti trebaju sunčane naočale...pogotovo kad je neki reflektor, far i sl. prikazan u filmu. Doslovno škiljiš kao u stvarnosti kad ti upere u oči. Crne trake u filmu gore i dolje su potpuno crne. 

16 godina
stirko55 kaže...

Vjerojatno ti se nešto pomiješalo:

"Unlike 2022’s U8H Mini LED model for the UK, the U7K sports the same core screen specifications as its US counterpart. "

Izvor:

https://www.whathifi.com/reviews/hisense-u7k-65u7kq

15 godina

Ako je ovo istina ja se ispricavam za gore navedene tvrdnje, bio sam uvjeren da je ovo generalna praksa hisense-a u EU

6 godina
protjeran
LG je definitivno u ovom slučaju neisplativa kupnja. Jedino što se tiče općenito iz mog iskustva mogu reći da broj uređaja Hisensea na servisu daleko premašuje broj LG uređaja na isti broj prodanih primjeraka

0 0 hvala 1
15 godina
Imam pet godina garancije i bilo bi idealno da rikne u zadnjoj godini pa da odobre za istu lovu novi model 😁
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Sa ovim cijenama minileda smo u kategoriji oleda. Jasno je kako miniled tehnološki ne može konkurirati OLEDu nego uloženo/dobiveno. Jasno je da si LG ne želi skakati u vlastiti želudac i prodavati 65" miniled po 700 eura i tako našteti prodaji vlastitog oleda a kao brend žali imati i miniled u ponudi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2024 9:31 (forumaš).
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice