Nije trebalo dugo da kineski proizvođači 'kopiraju

poruka: 6
|
čitano: 1.539
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nije trebalo dugo da kineski proizvođači 'kopiraju".
14 godina

Ma ne oguce da kopiraju 🫣. Sljedece kad svi slusalice iskopiraju da sluze kao sluslo pomagalo osobama slabije sluha 🙃

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Nije trebalo dugo da kineski proizvođači 'kopi
Volim Sony mobitele, oduvijek su imali ekstra botun za kameru.

0 0 hvala 0
9 godina

nije mi jasna ta kineska zadivljenost appleom, ajde da je taj feature nesto revolucionarno, nikad viđeno, al ono ljudi su stavili gumb koji pokreće kameru koji je eto kapacitivan i sad svi kinezi moraji imati istu stvar, WTF?

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina

Windows mobile telefoni su imali zaseban camera button oduvijek. Tako da i nije neka novost nego reciklaža..... iliti krađa što bi neki rekli.....

1 0 hvala 0
14 godina

Koliko sam ja razumio, to nije samo dugme za aktivaciju kamere, nego ima taj kapacitivni dio kojim se mogu odraditi scroll funkcije, pa mozes podesavati duzinu ekspozivicije i slicne stvari koje se do sad odradjuju na ekranu. Za samu aktivaciju kamere se na mogao i do sada koristiti action button (bar na iphone 15). 

I was born like this, I had no choice. Willie Nelson
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Nije trebalo dugo da kineski proizvođači 'kopi
Luka1973 kaže...

Windows mobile telefoni su imali zaseban camera button oduvijek. Tako da i nije neka novost nego reciklaža..... iliti krađa što bi neki rekli.....

Nikad prežaljena Lumia 930.

Kad smo kod dodatnih buttona, meni u zadnje vrijeme fale i tipke za brzo mjenjanje glazbe...

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice