Netflix privukao novih pretplatnika više no ikad,

poruka: 20
|
čitano: 2.917
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Netflix privukao novih pretplatnika više no ikad, ".
7 godina

Deri ovce dok ide...

Moj PC  
1 3 hvala 0
18 mjeseci

ja mislio da su gotovi kad sam pročitao najave forumaša o prekidu pretplate, bojkotu woke s*anja... kad ono kontra. 

i što deri ovce? za 6 eura mjesečno se dobije more sadržaja. nije problem platiti kavu ili burek 2,5 eura, to je ok, ali ovo je deranje. *ebeni burger i pizza dođu 12 eura.

8 0 hvala 0
5 godina

3 kutije cigareta ili Netflix Premium za 4 odvojena istovremena gledanja u familiji cijeli mjesec?

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2025 17:32 (Ulica Ulice).

2 0 hvala 0
16 godina

trovat se, ili konzumirat preskupi sadrzaj, hmm teska odluka....

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 mjeseci
Re: Netflix privukao novih pretplatnika više no ik
Gemmy kaže...

po čemu je preskup, eto baš me zanima kako se vrednuje takva usluga? vjerojatno ti je i Spotify preskup po toj logici?

16 godina

spotify mi nije preskup jer ima sve pjesme koje zelim slusati

netflix nema sve sta zelim gledati

placao sam ga do pred pola godine, ali su od onda 3 puta dizali cijenu? a serije koje su dobre otkazuju, ili ih unistavaju. meni vise ne vrijede novaca koliko traze. iso u pirate sta se tice njihovog sadrzaja

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2025 18:40 (Gemmy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine

Ne kuzim tu foru s micanjem sadrzaja

Moj PC  
1 0 hvala 1
18 mjeseci
Gemmy kaže...

spotify mi nije preskup jer ima sve pjesme koje zelim slusati

placao sam ga do pred pola godine, ali su od onda 3 puta dizali cijenu? a serije koje su dobre otkazuju, ili ih unistavaju. meni vise ne vrijede novaca koliko traze. iso u pirate sta se tice njihovog sadrzaja

nema spomena da su i spuštali cijenu... da pogledaš samo 1 film tjedno, to je 1,50 po filmu, vrećica čipsa više košta. meni vrijede svakog centa, za razliku od mnogih drugih stvari.

18 mjeseci
Boris grozni kaže...

Ne kuzim tu foru s micanjem sadrzaja

autorska prava se otkupljuju na određeni period, izuzetak je njihova produkcija.

fascinantno da nitko ne spominje da su zadnjih godinu dana sadržaj toliko natrpali da nema što nema. ubacili i druge produkcije. meni je puno veći problem što ne stignem pogledati sve što bi želio.

5 godina
Gemmy kaže...

Ako ćemo govoriti o preskupom sadržaju, što onda reći o odlasku u Cinestar----sa sinom idemo 2 puta mjesečno i ako se i ide na jeftinije matineje ta dva odlaska u kino mjesečno su pola godine Netflixa i to Premium opcije....

16 godina
Kino je isto skupo, ali barem direktno podržavaš taj film/crtić. I nemaš baš druge opcije radi sinkronizacije za dijete.

Kad neki film dode pogledam ga u isto u kinu da ga podrzim(dina/dina2)
7 mjeseci
Gemmy kaže...

Netflix nije niti jednom digao cijene u Hrvatskoj od pokretanja usluge 2016. i sve do siječnja 2025. Ovo je prvo poskupljenje.

5 godina

Ne zaboravimo, Netflix je svojevremeno ( govorim o Premium paketu ( bio i 12 Eura pa je cijena spuštena na 10 Eura......

2 0 hvala 0
2 mjeseca
@Gemmy Spotify je uočljivo siromašan pjesmama . I imaju samo "radio" verziju pjesama dok na youtube imaš produženu , instrumental , akustik , original mix, remixe od raznih glazbenika ... i fali pregršt pjesama .

Spotify je baš precijenjen .
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.1.2025 8:13 (Sirotanovic).
5 godina

Bilo kako bilo, Netflix se ne razlikuje od ostalih usluga i dobara; tko želi koristiti a da si može cjenovno priuštiti, koristit će.

Onaj koji smatra da je sadržaj loš i da mu ne treba ili pak da bi korsitio ali mu je skupo, neće ga koristiti i plaćati.

Meni je suludo da netko koristi i plaća Netflix i onda kaže da nema što gledati i da mu je skupo.

Ono što me ne zanima ne koristim ( ne gledam ) kao i ono što bi me i zanimalo ali mi je skupo....također ne koristim....

2 0 hvala 0
18 mjeseci
Sirotanovic kaže...
@Gemmy Spotify je uočljivo siromašan pjesmama . I imaju samo "radio" verziju pjesama dok na youtube imaš produženu , instrumental , akustik , original mix, remixe od raznih glazbenika ... i fali pregršt pjesama .

Spotify je baš precijenjen .

što sve ljudi nisu u stanju napisati 

uspoređuješ dvije potpuno različite usluge. spotify za 6.5 eura mjesečno je apsurdno jeftina usluga.

3 godine

Netflix je saznao da je Srbija prva (kaže Vučić) , a Hrvatska druga (naši se hvale) u Evropi i Europi po rastu BDP-a,  pa je red da malo poskupi.

合氣道
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 mjeseca
Jel južina opet pa smo malo nervozni, slažem se svašta ljudi pišu 🤔

Ja sam kolega @millennial naveo manu Spotifya, ako tebi nije puno dati mjesečno 50 kn za Spotify koji ima uzak izbor pjesama onda nemamo više o čemu komunicirati na temi 🙄
I uostalom što je smiješno i čudno u mom komentaru , jako bezobrazan komentar si napisao bez obrazloženja, što djeluje egoistično i s visoka.

Samo ću navesti da ga imam besplatnog , naime nisam ažurirao aplikaciju na webOS već preko godinu dana i radi kao i prije , znači besplatno bez pretplate. A što poslušam možda mjesečno na Spotify 10 pjesama ne pada mi na pamet plaćati, služi mi čisto da čujem nove stvari. A stare stvari ili te nove su kao što sam naveo samo osnovna radio verzija što me ne zanima. Youtube sam naveo bezveze zato što ima gotovo sve verzije, gotovo svih pjesma što Spotify nema ni približno , i naravno da je preskup i youtube.
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2025 9:29 (Sirotanovic).
18 mjeseci
Sirotanovic kaže...
Jel južina opet pa smo malo nervozni, slažem se svašta ljudi pišu 🤔

Ja sam kolega @millennial naveo manu Spotifya, ako tebi nije puno dati mjesečno 50 kn za Spotify koji ima uzak izbor pjesama onda nemamo više o čemu komunicirati na temi 🙄
I uostalom što je smiješno i čudno u mom komentaru , jako bezobrazan komentar si napisao bez obrazloženja, što djeluje egoistično i s visoka.

Samo ću navesti da ga imam besplatnog , naime nisam ažurirao aplikaciju na webOS već preko godinu dana i radi kao i prije , znači besplatno bez pretplate. A što poslušam možda mjesečno na Spotify 10 pjesama ne pada mi na pamet plaćati, služi mi čisto da čujem nove stvari. A stare stvari ili te nove su kao što sam naveo samo osnovna radio verzija što me ne zanima. Youtube sam naveo bezveze zato što ima gotovo sve verzije, gotovo svih pjesma što Spotify nema ni približno , i naravno da je preskup i youtube.

napisati da je servis koji ima bazu od preko 100 miliona pjesama siromašan je glupost.

pod broj dva kad spominješ you tube bilo bi u redu da si napisao na koji točno servis misliš jer je you tube poprilično općenito.

nadalje pišeš da mjesečno poslušaš desetak pjesama, pa je onda upitno što tebi uopće treba jer očito spadaš u specifične korisnike.

na spotify nemaš samo "radio verzije" već imaš studijske, live, remixeve itd...

osobno 99,9% toga što mi treba nađem na spotifyu, a slušam gotovo sve žanrove glazbe. isto tako njihov algoritam mi je odličan. meni osobno ta usluga vrijedi i daleko više od tih 6,49 eura mjesečno.

2 mjeseca
"napisati da je servis koji ima bazu od preko 100 miliona pjesama siromašan je glupost."

I što bih se ja sad trebao smijati ovom komentaru.
Nije glupost nego činjenica. A moguće da imam specifične zahtjeve većinom tecno, trance , house nešto klasike i filmske glazbe.

Nek ste vi zadovoljni, dobro za vas.
Ali to što je nešto meni ili tebi odlično ne znači da je nekom trećem uopće dobro . Ali to nikako ne znači da je nešto glupost. Ja sam svoje argumente napisao , a o ukusima se ne raspravlja , valjda je jasno.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice