Hvala na obavijesti. Upravo sam otkazao premium pretplatu, princip. Živio piratluk!
Netflix u Hrvatskoj poskupljuje i do 30%
- poruka: 71
- |
- čitano: 11.698
- |
- moderatori:
vincimus
Disney Plus je isto katastrofalno skup: 11.98 EUR
Jedino što mi se čini isplativim je Amazon Prime gdje za 5.11 EUR dobijem Prime streaming servis+Amazon Prime - besplatna dostava na kućnu adresu za gotovo sve što naručujem s Amazona.
Dokle god postoji VPN nema brige, mogu oni donosit šta oće
Odlično rečeno.
Možeš sve dobit besplatno, samo se treba potruditi. Ili organizirat u kriminalnu grupu.
Možeš sve dobit besplatno, samo se treba potruditi. Ili organizirat u kriminalnu grupu.
I zatvor isto
Pošto je socijalizam bio do 90e, ne znam koji si digitalni sadržaj mogao ukrasti npr- osamdesetih godina.
Cd se pojavio krajem sedamdesetih. Početko osamdestih si mogao čitati medij. odn služili su samo za glazbu, ali nisi mogao CD presnimavati.
CD medij za snimanje se pojavio tek 1990
krao sam 'digitalni sadržaj' kupujući diskete za amigu taman prije 90e
nikako drukčije nisi mogao
Sad je došla vijest da je nažalost piratstvo u padu zbog kvalitete filmova i serija.
vjerojatno nekvalitete (nema se što novo pogledati)
ma ja da nemam ženu i klince bi sve piratizirao, ovako plaćam netflix, a max pola pola sa sestrom, čisto radi komocije da si oni mogu izabrati šta žele kad gledati
al da sam sam bi sve preko torrenata, boli me ona stvar
meni u nigeriji osnovni i dalje 2.17 eura..imao postojeci racun pa samo obnovio predplatu
Prekomotan sam da bi se vraćao na torrente; jednostavno, sve poskupljuje pa i ovo...
Žena bila danas na frizuri; i to je poskupilo 5 Eura u odnosu na prošli prosinac....i pto sad, da ide gdje je jeftinije?
Dok si moćemo priušititi, koristit ćemo....
Svaku aplikaciju ako oces bez reklama plati. Oces dodatne znacajke plati. Plati spotify,dezzer,youtube,youtube music,disk,oblak,netflix,facebook bez reklama,voyo.hr,novaplus...sta god da zelis sve se mora placati. Skines igru,plati kredite i cointse.. skines badoo i tinder moras placat pretplatu da bi nesto proradilo. Koliku bi ja trebao imat placu da platim pretplatu za svaku aplikciju?? Kupis iphone mobitel ogranicen ko balkon jer nemos skinit aplikaciju da bude krekirana, znaci moras platit pretplatu za ono sto jedino i imas za skinuti na app store 😂😂😂
Placas jebenu pretplatu hrtu za usrani program, i onda jos placaj svim mogucim servisima za dodatne programe i gledanje serija i filmova.
Svaki dan samo citam o silnim poskupljenjima, benzin,hrana,kava,struja,cokolada,pa naplacivanje vrecica za voce...dosta mi je vec...
Hvala bogu na androidu i sto snjime mogu vecinu stvari rješiti skidanjem apk pro verzije van google playa, hvala bogu sto mogu svaki novi film pogledati đabe uz pomoc torrenta, bez da dajem 10€ za ulaznicu u kinu di mi neko dreči da nemos u miru pogledat film...
Pored svih poskupljenja, najmanje bitna stvar koja bi me trebala zamarati su nekakve pretplate, zapravo ne zelim ni znati da tako nesto postoji. I iskreno, ne zanima me podrška onih koji rade za to,jer u Hrvatskoj nitko nezna nista, osim pomiriti se sa cinjenicom da je nesto skupo i placati ponovno dalje. Ja ne! Zbog toga nam i je tako kako je
I dalje ne kužim ovo cviljenje.
Veći mi je problem što je kebab poskupio za duplo u odnosu na prije 3-4 godine, nego što je Netflix Premium poskupio prvi put otkad je došao kod nas.
Inače, ako se ne sjećate Netflix Premium je do 02. mjeseca 2023. koštao 12€ mjesečno (plaćao sam ga toliko jedno 6 godina), pa su onda smanjili na 10€. Sad će biti 1€ skuplji nego prije 2 godine, ideš!
Pa nitko te ne tjera da plaćaš pretplatu za Netflix ili bilo što drugo svaki mjesec. Pa bar je to lako otkazati za razliku od HRTa.
Platiš mjesec dana i odmah canceliraš. Pogledaš što te zanima, pa kad ti se opet gleda platiš opet. Isto tako Disney, Sky, Prime, MAX.
Jedna pretplata je jeftinija od jedne karte za kino. Nedavno sam klince vodio u Cinestar: 2 karte + 2 kokice + 2 soka, ode 30€.
Osobno plaćam Netflix i HBO u sklopu HT pretplate, a ostale uzmem na mjesec dana kad imam neku seriju koja me zanima za pogledati
Ja plaćam radi svoje komocije, jer ne želim cijeloj obitelji skidati što oni hoće gledati. Jednostavno nemam živaca ni vremena za to, tražiti titlove, sinhronizirano za djecu (skidat 10 partova sa raznih file uploada). Tko voli, samo nek roka tako.
Da sam solo vjerojatno bi mi bilo puno lakše za organizirati pretplate i "skidanje".
I dalje ne kužim ovo cviljenje.
Veći mi je problem što je kebab poskupio za duplo u odnosu na prije 3-4 godine, nego što je Netflix Premium poskupio prvi put otkad je došao kod nas.
Inače, ako se ne sjećate Netflix Premium je do 02. mjeseca 2023. koštao 12€ mjesečno (plaćao sam ga toliko jedno 6 godina), pa su onda smanjili na 10€. Sad će biti 1€ skuplji nego prije 2 godine, ideš!
Pa nitko te ne tjera da plaćaš pretplatu za Netflix ili bilo što drugo svaki mjesec. Pa bar je to lako otkazati za razliku od HRTa.
Platiš mjesec dana i odmah canceliraš. Pogledaš što te zanima, pa kad ti se opet gleda platiš opet. Isto tako Disney, Sky, Prime, MAX.
Jedna pretplata je jeftinija od jedne karte za kino. Nedavno sam klince vodio u Cinestar: 2 karte + 2 kokice + 2 soka, ode 30€.
Osobno plaćam Netflix i HBO u sklopu HT pretplate, a ostale uzmem na mjesec dana kad imam neku seriju koja me zanima za pogledati
Ja plaćam radi svoje komocije, jer ne želim cijeloj obitelji skidati što oni hoće gledati. Jednostavno nemam živaca ni vremena za to, tražiti titlove, sinhronizirano za djecu (skidat 10 partova sa raznih file uploada). Tko voli, samo nek roka tako.
Da sam solo vjerojatno bi mi bilo puno lakše za organizirati pretplate i "skidanje".
Da, nije to nikakvo posebno poskupljenje, nitko se ne sekira što je pivo u birtijama 4 eura, naručuje se ko da nema sutra, a kino da ne pričam, to je postalo čisti luksuz u usporedbi s streamiing servisima. Netflix barem možeš gledati kad god hoćeš i koliko hoćeš u komociji svog doma, mogu jesti i piti šta hoću i ići pišati bez sekiracije.
Kod Netflixa je više stvar sadržaja i nekih njihovih političkih ideja koje pokušavaju progurati kroz to, zbog tog im ne bi platio, ali ko što rekoh obitelj ga koristi i gleda skoro svakodnevno tak da ne mogu tu ništa.
ma nebi se stim zajebavao za tih par eura nikad...kad predjes 4 banke vrijeme je dragocjeno...zeni djeci i nek gledaju u roku 10 sek
ma nebi se stim zajebavao za tih par eura nikad...kad predjes 4 banke vrijeme je dragocjeno...zeni djeci i nek gledaju u roku 10 sek
I zato ga ne treba provodit pred tv-om gledajući smeća na netflixu.
Ako se mene pita, bolje da Netflix poskupi za 30% nego da Disney+ poskupi za isto toliko. Netflix bar ima naš titl za većinu serija. Gospoda na Disney+ ni naš titl ne bi stavili. Cicije!
I zato ga ne treba provodit pred tv-om gledajući smeća na netflixu.
Ne treba, ali je ok provodit ga pred tv-om gledajući dobre stvari na netflixu.
13 eur mi je sasvim ok za takvu uslugu.
Velis, 10 ti je bilo bas premalo?
Uvijek ista priča kad za euro ili dva poskupi neki streaming servis ( koje možeš i ne moraš koristiti, svakome na volju ).
S druge strane, recimo, Milka čokolada ( isto je ne moraš kupiti ako nećeš ) od 300 grama su po 7 Eura u trgovinama....hej 7 Eura ili preračunato preko 50 prijašnjih kuna.....
Takve dvije čokolade su više nego Netflix Premium kojeg može gledati četvoro ljudi u kućanstvu svaki na svom TV-u cijeli mjesec....
Naravno, ne kažem, kome je puno, neka otkaže pretplatu ali tu dolazi ono naše, ako mislim da mi je skupo, ja ću opet gledati i koristiti "alternativno" ali neću ništa platiti jer sam eto ja snalažljiv i bit ću ponosan na sebe....
A još su mi manje jasni oni koji kažu da je na Netflixu samo smeće ( OK , svatko ima pravo na svoje mišljenje ) a s druge strane se brinu oko poskupljenja.....čemu.....?
Ono što me ne zanima neka bude 10000 Eura mjesečno....baš me briga....
Na to će ona meni: "pa da , na početku će vam biti skupo ali brzo ćete se naviknuti"!
I više nikad nisam kupio ništa drugo u pekarama osim kruha, zato što nisam veslo sisao. No vidim velika većina i dalje kupuje kifle od 1 euro iako smo ih prije koju godinu plaćali 1 kunu.
Vrlo je jednostavno, cijenu će dizati svi (trgovci ,frizeri , manikura, intel , pekari, netfix) dokle god imaju mušterija, zato što ovo nije socijalizam nego se ide na što veći profit - kapitalizam. A tako bi smo i mi svi postupili , "pa zašto bih se kao frizer ubijao od posla uz mali profit ako mogu dignuti cijenu i raditi manje za više novca (ok mogu biti čovjek pa sirotinji manje naplatiti ili besplatno nekad nekoga ošišati)"!
Ali kad i ako to ljudi počnu kažnjavati, tu bezobraznu politiku "inflacije", cijene neće rasti nego će biti akcijske i padati.
Ima li alternative netflixu po pitanju prijevoda i sadržaja, bitno mi je za ženu.
Kad čovjek dođe u neke godine, kod mene je to da sam prošao 50, shvati da recimo u ovom slučaju otkažem Netflix ( ili neki drugi servis koji korsitim ) zbog nekog stava da na taj način kažnjavam pohlepnog davatelja usluge, shvaća da zapravo najviše kažnjava svoju obitelj i sebe samog.
Naravno, onaj koji drugačije razmišlja ili si ne može nešto priuštiti ( bio to Netflix ili bilo što drugo ), taj će prestati korisititi tu uslugu.
Bez ljutnje prema onima koji misle drugačije....
Netflix, tko ima para i vremena za to nek izvoli.
ne vidim nešto posebno zlo u tome što su povećali naknade za 30%.
meni u nigeriji osnovni i dalje 2.17 eura..imao postojeci racun pa samo obnovio predplatu
Također 2 eura plaćam preko Nigerije
Jel ima kakva posebna caka ili samo vpn na nigeriju i aktiviraš pretplatu s bilo kojom karticom?
Također 2 eura plaćam preko Nigerije
Jel ima kakva posebna caka ili samo vpn na nigeriju i aktiviraš pretplatu s bilo kojom karticom?
samo vpn + bilo koja kartica