Neobična selidba kauča: Dva idiota, auto i monocik

poruka: 11
|
čitano: 5.520
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Neobična selidba kauča: Dva idiota, auto i monocik".
12 godina

Zasto idioti?

pa tu smo di jesmo zbog takvih.... mi ljudi, najinteligentnije bice univerzuma, tu smo di jesmo, jer smo koristili nas izniman intelekt kako bi radili, stvarali i napredovali...

ova dvojca su cisti primjer ovoga.... snasli se, odradili i svi happy..... osim nekog kamijonasha koji je ostao bez posla....

1 0 hvala 0
8 godina
Re: Neobična selidba kauča: Dva idiota, auto i mon
Malo si ekstreman u ovoj situaciji, ali da, ljudsku rasu pogoni lijenost, kako sa što manje truda obaviti što veći posao. Od prvog kotača do danas se to nije promijenilo... Ponekad dobiješ, ponekad izgubiš...
11 godina
  • WTF?
  • Vožnja hitnom pomoći: 5.000 dolara
  • Boravak u bolnici radi čišćenja i zatvaranja rane: 25.000 dolara

pa to placa osiguranje valjda

0 0 hvala 1
11 godina
trolaslavonska kaže...
  • WTF?
  • Vožnja hitnom pomoći: 5.000 dolara
  • Boravak u bolnici radi čišćenja i zatvaranja rane: 25.000 dolara

pa to placa osiguranje valjda

Ako završiš u ustanovi koja ima ugovor sa tvojim osiguranjem, ako ti fali pola glave onda te odvezu gdje je najbliže pa na kraju može ispasti da platiš sam.

S druge strane nisam siguran da će itko pristati platiti puni iznos lječenja nekome tko bi stradao na ovakav način.

uvijek mi na pamet padne HGSS i nebuloze traganja i spašavanja helikopterima u HR. Znam da je čovjek u SAD-u morao sletjeti malim zrakoplovom negdje u središtu ničega, zvao pomoć, po njega došli helikopterom da ga vrate ali uredno se ispostavio račun sa točnim specifikacijama. Cifra nije bila nešto velika otprilike 1,5x mjesecne plaće ali red se zna i nema tu vrludanja oko toga.

2 godine

Pakiranje od 6 piva za tog tipa: 5 dolara, nemoguće!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
notloB kaže...

Pakiranje od 6 piva za tog tipa: 5 dolara, nemoguće!

Zašto nemoguće?

2 godine
Pancho2012 kaže...

Zašto nemoguće?

Kod nas je skuplje u us vjerujem da je skuplje.

12 godina
notloB kaže...
Pancho2012 kaže...

Zašto nemoguće?

Kod nas je skuplje u us vjerujem da je skuplje.

Kod nas ima limenka 0,5 l (razne marke) i po manje od 0,5 $, znači da se za 5 $ bez problema može kupiti 6 limenki. 

2 godine
Pancho2012 kaže...

Kod nas ima limenka 0,5 l (razne marke) i po manje od 0,5 $, znači da se za 5 $ bez problema može kupiti 6 limenki. 

To je dječje pivo, pivo za odrasle je od pola litre a momak koji je vozio monocikl je odrastao.

Sorry krivo sam vidio, gdje ima to pivo? To je sigurno neka gorka vodica.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2024 15:36 (notloB).
12 godina
notloB kaže...
Pancho2012 kaže...

To je dječje pivo, pivo za odrasle je od pola litre a momak koji je vozio monocikl je odrastao.

Sorry krivo sam vidio, gdje ima to pivo? To je sigurno neka gorka vodica.

Kaufland, Plodine, Konzum... razne marke, kad god je neka akcija. 4% - 7% alkohola... po izboru.

8 godina
Pancho2012 kaže...

Kaufland, Plodine, Konzum... razne marke, kad god je neka akcija. 4% - 7% alkohola... po izboru.

S tim da Klaas, Deep i Argus izbjegavat, tak da preostaje Perlenbacher, sva jeftina iz Eurospina (Best brau čist ok, zna Badelj kaj dela ) i onaj Konig iz Spara (ne znam jel imaju još) je super, ali rijetko kad na akciji (btw, u Sloveniji ga isto imaju i još je i bolji i jeftiniji).

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice