NASA na Mjesecu snimila mjesto nedavnog pada ruske zaključana tema

poruka: 300
|
čitano: 48.048
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "NASA na Mjesecu snimila mjesto nedavnog pada ruske".
15 godina
NASA na Mjesecu snimila mjesto nedavnog pada ruske

Tko želi pomoći primaju tamo, brijem da se može javiti. Od vikanja parola malo koristi.

Moj PC  
7 1 hvala 0
14 godina
Re: NASA na Mjesecu snimila mjesto nedavnog pada r
segregator kaže...
hummer0 kaže...

Vi biseri koji opravdavate debila Putina uključujući profesora ste lagano prosvirali i očito niste dovoljno stari da znate kako se živilo u SSSR-u pod ruskom čizmom.

Nebi nikom poželio da mu rusi kroje pravdu i život.

Shvaćam da mladi ljudi imaju drugačiji pogled na svijet, ali opravdavati bolesnika Putina je stvarno idiotski. 

P.S. kladim se da ni jedan normalni rus nije za rat.

Nije se živilo pod ruskom nego pod sovjetskom čizmom...vidiš da ti je zapadna propaganda isprala mozak

U SSSR-u su glavni bili rusi kakva zapadna propaganda kad su kod nas u Jugu (Hrvatsku) dolazili ljudi iz bivšeg SSSR-a prodavali su šatore i kamp opremu na Hreliću da bi kupili traperice ili Vegetu.

Nitko nije mogao mrdnuti bez ruske dozvole zato tu svoju rusku propagandu pričaj nekom drugom.

Ne znam koliko si star, ali više od 30 siguno nemaš.

15 godina
forumaš kaže...

Tko želi pomoći primaju tamo, brijem da se može javiti. Od vikanja parola malo koristi.

Tako je čuo sam da Rusi traže dobrovoljce...vrijeme je da naši istočni trolovi zasuču rukave i krenu u vekovnu borbu protiv naciUkrajinaca.

15 godina
evincar kaže...
forumaš kaže...

Tako je čuo sam da Rusi traže dobrovoljce...vrijeme je da naši istočni trolovi zasuču rukave i krenu u vekovnu borbu protiv naciUkrajinaca.

Slažem se, jedni i drugi kojima je od rata neka krenu. Od pacifizma nema koristi.

15 godina

Ukrajina kao slobodna samostalna zemlja ne postoji niti će ikad biti. Rat će prestati samo ako rusija ili SAD odluči tako.Jesu li spremni platiti toliku cijenu treba pitati ljude na ratištu. Hvataju ljude i nasilu ih tjeraju u borbu kao i rusi.

https://english.elpais.com/international/2023-08-14/young-ukrainians-leave-the-country-to-avoid-going-to-war.html

Beyond Limits kaže... Ja i Dery smo na provjerenim r5 5600 modelima, braca po oruzju, nemoj prenositi zen4 PMS na nas.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 17:18 (dery).
16 godina
Karloooo kaže...

Koliko vidim pet, šest četnika se logiralo na Bug-ov forum. Od kuda vam te vještine? 

Ispod kojeg kamena si ti ispuzao?

Ajd nam se pridruzi u 2023., nemoj biti sam.

What is the only way to generate a truly random string? Put a Windows user in front of VI and tell him to quit.
10 godina
neaktivan
evincar kaže...
forumaš kaže...

Velikoj Rusiji ne trebaju strani dragovoljci. Imaju dosta svojih ljudi.

Međutim, možda Ukrajini trebaju. Ta, 500 hiljada Hrvata su braniteli. 

Ne znam kaj oni čekaju? Znate očisiti pušku?

dzg
15 godina
PzKpfw kaže...
evincar kaže...
forumaš kaže...

Očistili smo mi svoje puške 90-ih sa našim malim Rusima koje smo šutnuli preko granice di im je i mjesto.

Znam da te boli ali šta ćeš tako je.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 17:43 (evincar).
6 godina
Eh, prvo tvrdiš da nema imigracije, emigracije u Rusiju, pa kad su ti ljudi zalijepili članak i kad si vidio da si pogriješio, onda si naveo da samo stepski pastiri dolaze i kako IT sektor ne dolazi.
Edward Snowden, je uzeo rusku putovnicu 😜

Gubiš se pomalo ali prelaziš preko toga i uporan si, kao da te netko plaća da pišeš u tom tvom stilu, tvoja zadnja makar neistina.

I mnogi drugi ovdje premda napišu krivu ili lažnu informaciju ništa ih to ne priječi da nastave i dalje. Netko im lijepo objasni i dokaže , oni opet tepu po svome, kao da im netko plaća za to.

Neda mi se tako, ako ću pisati, pisati ću što znam, što je provjereno i u što sam siguran, što nisam siguran provjeriti ću i pitati ću.

Evi predajem se i prelazim na vašu stranu, sve je crno bijelo, nema sive boje ni kod mene više. Da Putin je čisto zlo, trebao je ostaviti Ukrajinu na miru i par milijuna Rusa ostaviti na milost i nemilost.

Rusija je trebala odmah ukloniti vojnu bazu sa Krima i predati ključeve baze Americi, jer Američki je to plan već dugo vremena i jer Amerika je dobra, a Rusija loša.

Predajem se, vidim da gubim vrijeme bezveze ovdje, a vi nastavljate po svome, kao da slušam plaćene "stručnjake" za vanjsku politiku sa Nove TV i RTL a.

17 mjeseci
protjeran
PzKpfw kaže...
evincar kaže...
forumaš kaže...

Ti kao titoist i veliki propagator krepale tamnice i klaonice hrvatskog naroda sad si se okomio i na branitelje s ovim posprdnim nusproduktom tvojih moždanih vijuga... ako uopće postoje.

17 mjeseci
protjeran

Nije mi jasno kako se u ovom slučaju ikako može opravdavati agresija na susjednu državu, pa makar ni Ukrajinci nisu cvijećke u svom postupanju s Rusima u Donbasu iako ti Rusi su oduvijek tretirali Ukrajinu kao i pobunjena srbčad u tzv. Krajini Hrvatsku. Uza sve to nema nikakvog opravdanja uletit u tuđu zemlju i na blietz krieg zauzeti trećinu tuđeg teritorija. Neki ovdje maloumno trkeljaju zašto sad Zelenski ne pregovara ili nije pregovarao s Rusima o miru?! Sada?! Time bi definitvno izgubio vlastiti teritorij, a to je neprihvatljivo za svakog normalnog Ukrajinca. A što ta gamad ruska nije tražila pregovore prije agresije i pokušala ddogovoriti povoljniji tretman za Ruse u Donbasu? Zna se zašto to nisu učinili. Jebe se Putina za te Ruse. Njemu je samo do teritorija. 

Moj PC  
5 6 hvala 1
16 godina
Master Mariner kaže...

Nije mi jasno kako se u ovom slučaju ikako može opravdavati agresija na susjednu državu, pa makar ni Ukrajinci nisu cvijećke u svom postupanju s Rusima u Donbasu iako ti Rusi su oduvijek tretirali Ukrajinu kao i pobunjena srbčad u tzv. Krajini Hrvatsku. Uza sve to nema nikakvog opravdanja uletit u tuđu zemlju i na blietz krieg zauzeti trećinu tuđeg teritorija. Neki ovdje maloumno trkeljaju zašto sad Zelenski ne pregovara ili nije pregovarao s Rusima o miru?! Sada?! Time bi definitvno izgubio vlastiti teritorij, a to je neprihvatljivo za svakog normalnog Ukrajinca. A što ta gamad ruska nije tražila pregovore prije agresije i pokušala ddogovoriti povoljniji tretman za Ruse u Donbasu? Zna se zašto to nisu učinili. Jebe se Putina za te Ruse. Njemu je samo do teritorija. 

Idemo probati pojednostaviti ovo do krajnjih granica.

SBBKBB (Sto Bi Bilo, Kad Bi Bilo)

Slijedeci imaginarni scenarij:

Republika Srpska + Srbija, potpomognuta Rusijom gomila naouruzanje na granici sa Republikom Hrvatskom.

Da li bi odobrio preventivni napad prije nego se naoruzaju do te mjere da je ugorzena opstojnost Republike Hrvatske?

What is the only way to generate a truly random string? Put a Windows user in front of VI and tell him to quit.
17 mjeseci
protjeran

Ne vidim smisao s offtopicom. Pa nije Putin agresivno napao Ukrajinu jer su ovi zveckali oružjem na granici s Rusijom. Ukrajina nikad nije imala namjeru napasti Rusiju. Kakve veze ima tvoje pitanje s (off)temom?

16 godina
Master Mariner kaže...

Ne vidim smisao s offtopicom. Pa nije Putin agresivno napao Ukrajinu jer su ovi zveckali oružjem na granici s Rusijom. Ukrajina nikad nije imala namjeru napasti Rusiju. Kakve veze ima tvoje pitanje s (off)temom?

Ne razumijem kako ne razumijes (ako ima smisla ova recenica).

Sto mislis sto bi ulaz Ukrajine u NATO bi znacilo po pitanju naoruzanja Ukrajine sa naoruzanjem trecih strana (hint: pogledaj Poljsku).

Dakle, jos jednom te pitam, da li bi odobravao preventivni napad RH na Republiku Srpsku u slucaju da oni krenu gomilati rusko naouruzanje na nasoj granici?

15 godina
Ukrajinci su zveckali oružjem nuklearnoj sili, pa su ovi preventivno napali?....ajd olabavi sa sa ruskom propagandom. Nisu preventivno napali Estoniju,Litvu,Latviju. Putko želi oteti dio teritorija i ponovo stvarati veliku Rusiju.
Moj PC  
2 5 hvala 0
16 godina
evincar kaže...
Ukrajinci su zveckali oružjem nuklearnoj sili, pa su ovi preventivno napali?....ajd olabavi sa sa ruskom propagandom. Nisu preventivno napali Estoniju,Litvu,Latviju. Putko želi oteti dio teritorija i ponovo stvarati veliku Rusiju.

Zar doista mislis da najvecoj drzavi na svijetu fali teritorija?

Koliko vidim, tebi Putin i Rusija zive "rent free" u glavi.

Ali kad si i ti vec tu reci mi, da li bi odobravao preventivni napad RH na Republiku Srpsku u slucaju da oni krenu gomilati rusko naouruzanje na nasoj granici?

17 mjeseci
protjeran
syncmaster245b kaže...
Master Mariner kaže...

Sto mislis sto bi ulaz Ukrajine u NATO bi znacilo po pitanju naoruzanja Ukrajine sa naoruzanjem trecih strana (hint: pogledaj Poljsku).

Dakle, jos jednom te pitam, da li bi odobravao preventivni napad RH na Republiku Srpsku u slucaju da oni krenu gomilati rusko naouruzanje na nasoj granici?

Možemo samo špekulirati kada bi Ukrajina ušla u NATO da nije bilo rata. Pa što nisu navalili na baltičke države kad su iste pristupile NATO-u? A što se tiče tvog pitanja... pa možda bih odobrio gomilanje našeg oružja na granici.

17 mjeseci
protjeran

Jadna NASA, ovdje ih nitko ne šljivi dva posto.

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
Master Mariner kaže...
syncmaster245b kaže...
Master Mariner kaže...

Možemo samo špekulirati kada bi Ukrajina ušla u NATO da nije bilo rata. Pa što nisu navalili na baltičke države kad su iste pristupile NATO-u? A što se tiče tvog pitanja... pa možda bih odobrio gomilanje našeg oružja na granici.

Ne moramo spekulirati uopce.

Koliko si citao prosvjednih nota nakon sto je Finska usla u NATO?

Pretpostavljam niti malo (osim onih standardnih depesa ministarstava vanjskih poslova svih ukljucenih drzava).

Sto se tice tvog odgovora na moje hiptotetsko pitanje, cestitam. Smijer kojeg si ti odabrao bio bi zasluzan u najmanju ruku pogibiju dobrog dijela pucanstva RH, ako ne i nestanak nase drzave.

15 godina
syncmaster245b kaže...
evincar kaže...

Zar doista mislis da najvecoj drzavi na svijetu fali teritorija?

Koliko vidim, tebi Putin i Rusija zive "rent free" u glavi.

Ali kad si i ti vec tu reci mi, da li bi odobravao preventivni napad RH na Republiku Srpsku u slucaju da oni krenu gomilati rusko naouruzanje na nasoj granici?

Da....Rusi otimaju teritorije i treba im još, pošto se u današnje vrijeme vade karte Carske Rusije gdje žale za svojom prijašnjom veličinom.

Da sam nukelarna sila rekao bi Srbima napadnete nas leti nukleraka....kapiš nikakva loša spika sa ugrozom hrvata u srbiji te da ih spašavamo od povampirenih nacista.

Molim odgovor i tvojnu umnu kreaciju kako to da nisu preventivno napali Estoniju/Latviju/Estoniju?

16 godina
evincar kaže...

Da sam nukelarna sila rekao bi Srbima napadnete nas leti nukleraka....kapiš nikakva loša spika sa ugrozom hrvata u srbiji te da ih spašavamo od povampirenih nacista.

Molim odgovor i tvojnu umnu kreaciju kako to da nisu preventivno napali Estoniju/Latviju/Estoniju?

Jednako tako ja tebe molim odgovor, kako to da Rusi nisu napali niti pokazali neprijateljstvo prema  Kazahstanu, Tadzikistanu, Kirgistanu, Turkmenistanu, Uzbekistanu, Bjelorusiji, Moldaviji, Armeniji, Azerbejdzanu?

Ali jos jednom, nisi mi odgovorio, da li bi odobravao preventivni napad RH na Republiku Srpsku u slucaju da oni krenu gomilati rusko naouruzanje na nasoj granici?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 19:52 (syncmaster245b).
15 godina
syncmaster245b kaže...
evincar kaže...

Jednako tako ja tebe molim odgovor, kako to da Rusi nisu napali niti pokazali neprijateljstvo prema  Kazahstanu, Tadzikistanu, Kirgistanu, Turkmenistanu, Uzbekistanu, Bjelorusiji, Moldaviji, Armeniji, Azerbejdzanu?

Jer su na vlasti mali diktatori koji su odobreni od strane Rusije. Sve rade kako Rusi kažu i to im odgovara. Ukrajinci su rekli dosta i sad su najebali.

Nebi odobrio preventivni napad već bi nagomila NATO snage na granici i rekao probajte.

Još jednom molim odgovor na pitanje ili više ne pričamo dalje i pečatim te ko trolčinu na kvadrat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 19:57 (evincar).
16 godina
evincar kaže...

Jer su na vlasti mali diktatori koja je odobrena od strane Rusije. Sve rade kako Rusi kažu i to im odgovara. Ukrajinci su rekli dosta i sad su najebali.

Još jednom molim odgovor na pitanje ili više ne pričamo dalje.

Oprosti, ali i dalje mi nisi odgovorio.

Da li bi odobravao preventivni napad RH na Republiku Srpsku u slucaju da oni krenu gomilati rusko naouruzanje na nasoj granici?

15 godina

Oprosti prvi sam postavio pitanje na koje ne odgovaraš...gore u editu imaš moj odgovor.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
evincar kaže...

Oprosti prvi sam postavio pitanje na koje ne odgovaraš...gore u editu imaš moj odgovor.

Jebiga, odgovorio sam ti prije tvog edita.

Sve sto ti mogu reci da bi u tom slucaju imao na dusi neodredjeni broj nevinih hrvata, a mogao si sprijeciti na vrijeme.

A nakon toga, probaj ziviti sa time.

Ja znam da ne bi mogao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 20:03 (syncmaster245b).
17 mjeseci
protjeran

Pa odgovorio ti je.

15 godina
syncmaster245b kaže...
evincar kaže...

Jebiga, odgovorio sam ti prije tvog edita.

Sve sto ti mogu reci da bi u tom slucaju imao na dusi neodredjeni broj nevinih hrvata, a mogao si sprijeciti na vrijeme.

A nakon toga, probaj ziviti sa time.

Ja znam da ne bi mogao.

I dalje nema odgovora...Bravo pravi istinski istočni Trol na kvadrat koji gnoji temu.

Ideš lagano na ignore listu.

16 godina
protjeran
PzKpfw kaže...

Vidim da se piše ovdje o ratu Ukrajini.

Hm, Rusi već 30 godina rade ustupke prema Zapadu. Pozivali su bezbroj puta Zapada na dogovor.
Tko ono nije htio provesti mirovni sporazum Minks 2?

Već od Majdana, nije bilo lako biti Rus u Ukrajini. Isto kao što nije bilo lako biti Srbin u Hrvatskoj nakon prve pobjede tuđmanovaca na izborima. Isto il' jako slično.
S tom razlikom što su Srbi u Hrvatskoj ostavljeni na milost i nemilost Zapada. Sada je ipak Rusija regirala.

Da Ukrajinici, kao i Hrvati nisu htjeli rat, rata vjerojatno ne bi bilo, il bi bilo sa dosta manje žrtava.

Rat može završiti sutra, ak' Ukrajinici to žele.

E, neće me Hrvatine i nacionalisti učiti hrvatstvu i ljubavi prema Domovini.
Neka buržuji šalju sebe i svoju djecu u ratove, a ne radničku klasu i niže slojeve.

A, vi kaj derete po Rusiji, ne znate ili ne želite znati da nas je Ruska Federacija priznala dva mjeseca prije USA, te su otvorili hangare sa oružjem diljem ex-Varšavskog pakta, kako bi se HR naoružala.

Ni jedan metak nije došao sa Zapada.

E se sjećate one parade između akcija Bljeska i Oluja na Jarunu? E, na toj paradi smo imali S-300, doduše neispravni ali je poslužio kao oružjeza odvraćanje. E, to smo dobili od Rusa.

Rat nikome nije brat.

Ne napadajte Profesora, jer vam piše ono što ne želite pročitati. 

Mnogi od vas nisu vidjeli rata, te su bili dezerteri. Kao i vaši roditelji.

Ajde jedi govna majmune

Sve što imam u životu sam ukro, jedino sam vozačku kupio
16 godina
evincar kaže...

I dalje nema odgovora...Bravo pravi istinski istočni Trol na kvadrat koji gnoji temu.

Ideš lagano na ignore listu.

Koji odgovor?

Reci mi sa cim se tocno ne slazes u moji upisima sa hipoteteskim pitanjem?

Zar bi doista zrtvovao dio hrvatske radi nekih tvojih politickih uvjererenja?

Koliki egocentric moras biti da na forumu na kojem si anoniman moras mariti za svojim virtualnim statusom.

Jos jednom,da li bi odobravio preventivni napad RH na Republiku Srpsku u slucaju da oni krenu gomilati rusko naouruzanje na nasoj granici?

16 godina
Yebote k.rac, morao sam skrolati gore nakon svake stranice da vidim koja je tema uopce. Niceee...
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice