Nakon Ozempica kilogrami se vraćaju četiri puta br

poruka: 25
|
čitano: 12.147
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nakon Ozempica kilogrami se vraćaju četiri puta br".
8 godina

Doc je napisao "Kada osoba gubi na težini, bez obzira na metodu, tijelo to interpretira kao krizu i prijetnju gladovanjem." Tijelo se naravno brani i sve mi je to jasno. Interesuje me da li je neka studija proucavala slijedece:

Recimo da imam cilj da izgubim 10kg i uspijem u tome za tri mjeseca. Koliko jos vremena treba proci da se tijelo prestane "buniti" i da prihvati novu kilažu? 

4 0 hvala 0
14 godina

jednostavno, nemojte jest ko svinje i uvijek će te bit fit

8 3 hvala 0
17 godina

Trebali su duže to pratiti pa vidjeti da li se ljudi možda čak udebljaju još više (a ne samo vrate na staru težinu) jer, sasvim sigurno, ovakva "terapija" ostavlja nekakav trag u organizmu.

Amenoum
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2026 12:02 (PaleRider).

6 0 hvala 0
13 godina

Čovječanstvo je u problemu dok kod na treći kat idemo liftom da bi gore u 'džimu' onda trošili kalorije na 'simulatoru stepenica'.

24 1 hvala 2
9 godina
Re: Nakon Ozempica kilogrami se vraćaju četiri put
Majkarica kaže...

Doc je napisao "Kada osoba gubi na težini, bez obzira na metodu, tijelo to interpretira kao krizu i prijetnju gladovanjem." Tijelo se naravno brani i sve mi je to jasno. Interesuje me da li je neka studija proucavala slijedece:

Recimo da imam cilj da izgubim 10kg i uspijem u tome za tri mjeseca. Koliko jos vremena treba proci da se tijelo prestane "buniti" i da prihvati novu kilažu? 

Neka me netko ispravi ako grijesim naravno, sli Ozempic nije ni napravljen da bude "Wunderwaffe" za mrsavljenje. On je tu da pomogne pri lijecenju dijabetesa. 

Sto je bitno kod dijabetesa tipa 2? Promjena stila zivota da se omoguci tijelu/gusteraci da se zalijeci i povrati funkcionalnost. 

Znaci da prestanem/prestanes s losim hranidbenim navikama, smanjis unos kalorija, povecas fizicku aktivnost itd.

Imali smo prije neki dan temu na kojoj smo se dotakli intermittent fastinga. Ajde buidi na Ozempicu i imaj rezim 20/4 za hranjenje, guraj ga godinu dana, prestani onda s Ozempicom, nastavi se hraniti tim rezimom i vratit ces 10 kg tesko i nikad, ako se bavis prehranom kakvu si usvojio tijekom tih godinu dana.

18 godina

Mislim da je malo predug tekst za nesto toliko logicno i ocigledno.

Ako je neko pretil i ima 30-40 kg viska, valjda mu je lakse inicijalno doci na normalnu tezinu Ozempicom i sl. a zatim odrzavati tu tezinu bez lijekova, nego izgubiti toliko kalorijskim deficitom i "behavioralnim pristupom". Cinjenica je da ce u tom slucaju vec u procesu mrsavljenja izgraditi navike, ali to zahtijeva daleko vecu snagu volje i mentalni napor, nego samo odrzavanje i mnogi nikad ne uspiju u tome.

4 0 hvala 0
16 godina
Speed i meth...
Em mrsavis em ti je top..

Ok ode malo psiha al...
R33mba#2892
Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina

sudeci po poplavi ovakvih clanaka u kojem svaki nadoda na prethodni, jos malo pa ce se ozempic koristiti za debljanje.

0 3 hvala 0
16 godina

A?

0 0 hvala 0
17 godina
@R3nchi meth definitivno kao top pick samo je bitno hidrirati se.
17 godina
Pa ako već pričate o drogama, mislim da je kokain najpoznatiji po tome da ljudi nemaju potrebu za hranom. Možda da naprave isto što daje žvakanje lišća koke, a da nije narkotik.
17 godina

Ali amfetamini su jeftiniji 

Baš slušam dosta o drogama i kako je bolestan bio taj Hollywood poebno u doba zlatnog doba. Od trinaeste godine su šopali Judy Garland (Wizard of OZ) jutarnja doza amfetamina da može duže snimati i navečer barbiturate da može navećer zaspati. Stalno su joj doze povečavali.

Pa kad bi pila više amfetamina onda je bila mršavija i tad su radili plakate za filmove a kade je pila više barbiturate  bila je deblja tad su raznom magijom skrivali debljinu

18 godina

Kada bi ljudi kruha bez pogače... 

Svakome tko kuka da treba ići vježbati da smršavi kažem da si nabavi psa i neka šetaju 2-3 sata dnevno, svaki dan. I da vidiš kako će kile otići dolje.

E, ali greda je da svaki dan treba šetati, sa pesom nema zabušavanja...

Imao sam cca 105 kila prije 2 godine, nabavili pesa, naravno ja ju šećem većinu vremena i eto, nakon nekih 6 mjeseci spao na 80 kila. Bez ikakvih teretana i kemija. Samo svaki dan treba napraviti 10 000 - 15 000 koraka. 

Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
Solo761 kaže...

Kada bi ljudi kruha bez pogače... 

Svakome tko kuka da treba ići vježbati da smršavi kažem da si nabavi psa i neka šetaju 2-3 sata dnevno, svaki dan. I da vidiš kako će kile otići dolje.

E, ali greda je da svaki dan treba šetati, sa pesom nema zabušavanja...

Imao sam cca 105 kila prije 2 godine, nabavili pesa, naravno ja ju šećem većinu vremena i eto, nakon nekih 6 mjeseci spao na 80 kila. Bez ikakvih teretana i kemija. Samo svaki dan treba napraviti 10 000 - 15 000 koraka. 

ovo je zaista jako pohvalno za tebe, ali napraviti 10-15k koraka svakog dana za vecinu ljudi je sve samo ne 'samo', iz raznoraznih razloga...

15 mjeseci
Gajotres što se tiče droge i prečaca čitao sam kako su nekad davno trkače olimpijce krkali mikro dozama otrova za štakore. Maratonci nisu smjeli uzimati vodu kao nije bila dobra nego su samo spužvu namočenu burbonom vlažili usne. A otrov u većoj dozi je grčio mišiće i na taj način ubijao štakore pa im srce stane ali u mikro dozi kao pomogne 🫣

A tek one biciklističke utrke od 24 sata gdje se na velodromu vrte beskonačno a trener te kljuka kokinim derivatima , ljudi se jadni rušili po utrkama.

Ma lud svijet definitivno, trenutno u holivudu nije normalno što se tiče testosterona i slično, na što mužjaci liče , ima li i jedan da ne uzima zabranjene stvari.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2026 6:11 (Sirotanovic).
16 godina
Solo761 nisi u pravu .
Ne mozes nikad potrosit kalorija koliko mos unjet u sebe.
Prvo ide lock na usta a onda tjelovjezba. Inace Pisas u vjetar. I sad ne znam ko je pisao al znam hrpu kokainskih korisnika koji su chubby..Mada znam i par zagorjelih likova koji su jeli na speedu .Al opet oni se nisu skidali s speeda .Da ih ne znam osobno, nebih vjerovo.
R33mba#2892
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Zašto ne možeš nikad unijeti manje kalorija nego ih potrošiš?
16 godina
Ko je to reko?
Ja sam rejo da prvo treba ograniciti unos kalorijski .. Nemos nikad potrosit onoliko koliko mos unjet u sebe
R33mba#2892
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
R3nchi kaže...
Ko je to reko?
Ja sam rejo da prvo treba ograniciti unos kalorijski .. Nemos nikad potrosit onoliko koliko mos unjet u sebe

Pa možeš. 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
16 godina
Jesi ti zavrsio osnovnu skolu?
Ne nemozes..
Pitaj bilo koga ko ima mozak.
R33mba#2892
10 godina
R3nchi kaže...
Jesi ti zavrsio osnovnu skolu?
Ne nemozes..
Pitaj bilo koga ko ima mozak.

Tebe onda necu pitat. 

Ak pojedeš 2000 kalorija možeš potrošit 3000. Ak pojedeš 3000 kalorija možeš potrošit 4000...

Iskreno ne znam kolko je rekord potrošenih kalorija u danu, al sigurno je debelo preko 10k 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
8 godina
Za potrošiti 10 tisuća kalorija u jednom danu moraš imati neki genetski defekt.
10 godina
robogo kaže...
Za potrošiti 10 tisuća kalorija u jednom danu moraš imati neki genetski defekt.

Ili završiš Iron Man-a (triatlon) 

Jasno je da treba smanjit unos kalorija, ako hoces smršavit, al isto tak je netocno da se ne moze vise potrošit nego kaj se pojede. 

Ja bi recimo zabranil prodaju i proizvodnju majoneze. Ljudi mogu zivjet bez tog govna. Preko 700 kalorija na 100g. Nutella je oko 550 kalorija na 100g
Zamisli kolko malo toga moraš pojest da premašiš idealan unus kalorija.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2026 22:44 (Santana).
18 godina
R3nchi kaže...
Solo761 nisi u pravu .
Ne mozes nikad potrosit kalorija koliko mos unjet u sebe.
Prvo ide lock na usta a onda tjelovjezba. Inace Pisas u vjetar. I sad ne znam ko je pisao al znam hrpu kokainskih korisnika koji su chubby..Mada znam i par zagorjelih likova koji su jeli na speedu .Al opet oni se nisu skidali s speeda .Da ih ne znam osobno, nebih vjerovo.

A gle, dok si vani sa dlakavcem zubalo ne stigne raditi 😅

7 godina
Gajotres kaže...

Ali amfetamini su jeftiniji 

Baš slušam dosta o drogama i kako je bolestan bio taj Hollywood poebno u doba zlatnog doba. Od trinaeste godine su šopali Judy Garland (Wizard of OZ) jutarnja doza amfetamina da može duže snimati i navečer barbiturate da može navećer zaspati. Stalno su joj doze povečavali.

Pa kad bi pila više amfetamina onda je bila mršavija i tad su radili plakate za filmove a kade je pila više barbiturate  bila je deblja tad su raznom magijom skrivali debljinu

47 godina, još je dobro i poživjela na takvom režimu, sirota.

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice