Nakon deset godina, Apple Watch pred prvim velikim

poruka: 9
|
čitano: 2.018
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nakon deset godina, Apple Watch pred prvim velikim".
10 godina

Noice. 

Zato sto sam prije 6 mj kupio novi Apple Watch Ultra. 

Sada naravno ide redesign. 

0 0 hvala 1
5 godina
suspendiran

Tko normalan uopce kupuje ta njihova smeca od satova koja traju koliko i moj gablec u debelom crijevu

Moj PC  
1 1 hvala 0
22 mjeseca
Re: Nakon deset godina, Apple Watch pred prvim vel
Baš mi kolega ludi , ima neki jaSat i opasno se dao u trčanje, ali drži ugašen sat i onda pali pred trčanje da mu baterija izdrži 🙄

Vidio prastari garmin u mene na ruci gdje baterija traje 10 do 20 dana (ovisi koliko sporta jel) i metriku trčanja, pa pizdi i hoće sad neki garmin.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2026 18:20 (Sirotanovic).
5 godina
suspendiran
Sirotanovic kaže...
Baš mi kolega ludi , ima neki jaSat i opasno se dao u trčanje, ali drži ugašen sat i onda pali pred trčanje da mu baterija izdrži 🙄

Vidio prastari garmin u mene na ruci gdje baterija traje 10 do 20 dana (ovisi koliko sporta jel) i metriku trčanja, pa pozadi i hoće sad neki garmin.

Ma i ja ih imam par, likovi nose ugašen sat

12 godina
Apple watch prvenstveno nije sportski/fitness sat, dok je Garmin osim jednog ili dva modela specijaliziran sat. Čak toliko da su im odredeni satovi specijalizirani za pojedine sportove ili aktivnosti, tako da je nezahvalno usporedivati ih. Realno “all purpose” satove možemo samo jedne s drugim usporedivati, npr apple watch i samsung watch itd.

Npr garmin software je super za sportove, ali žešći treš za svakodnevne stvari, dok apple watch tu briljira. Pogotovo u svom ekosustavu (slično kao i samsung watch). I zato battery life kakav jest.
Ako mislite da Apple ne zna napraviti štedljive uredaje, pogledajte im samo laptope i ostale uredaje. Kod watcha su napravljeni kompromisi.

Jel ću uzet apple watch na neki hike i slično - ne.
Garmin za svakodnevne gluposti i integraciju sa ostalim uredajima - ni u ludilu.
Nadglednik dina
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Boris grozni kaže...

Tko normalan uopce kupuje ta njihova smeca od satova koja traju koliko i moj gablec u debelom crijevu

Sulud komentar Stjepane, sulud.

Satovi su super i zavisno za što ti treba radi super. Baterija može biti bolja, slažem se, ali integracija i sve što mi nudi u kombinaciji s iPhonom je vrijedna kompromisa baterije.

Što mi vrijedi Garmin kad su im integracija, aplikacija ostala na dizajnu Android Ice Cream Sandwicha?

Ultra 2 s 96% zdravlja baterije mi sad drži po 4-5 dana (bez aktivnosti). Cjelodnevni hike - nije problem.
Ovaj slučaj da ga drži ugašenog prije trčanja mi djeluje jako nategnuto.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
10 godina
Sirotanovic kaže...

Vidio prastari garmin u mene na ruci gdje baterija traje 10 do 20 dana (ovisi koliko sporta jel) i metriku trčanja, pa pizdi i hoće sad neki garmin.

Ne znam iskreno. Ovo sto imam ladno kuca 4 dana bez navijanja. I stalno je na bluetoothu i wifiju itd

Prilicno sam zadovoljan. Zapravo vrlo jer nemam sto prigovoriti zaista.

Jedino da je malo veci izbor wallpapera, al' ajde.

22 mjeseca
Kako nije usporedba dorbo , zar Apple ili Samsung satovi ne nude sportske mogućnosti i što se onda reklamiraju ako nisu za to kao što kažete.
Mnogi ljudi uz to što su htjeli upariti istu marku sata i mobitela su pali upravo na tu reklamu i kupili sat upravo za to što reklamiraju, kao sportske aktivnosti , a za garmin nisu niti znali da je toliko superiorniji za to, pogotovo neka metrika i analize , kao pravilno trčanje sa dinamikom trčanja pa vidiš gdje griješiš , ili analizu Dali napreduješ ili propadaš za par mjeseci , godinu, dvije ili tri.

Razumije se, može se navesti desetak nnekih manje korisnih mogućnosti , ali koje su to bitnije mogućnosti svakodnevnog korištenja gdje apple dominira, možda upravljanje kamere na mobitelu no ima li što bitno? Znamo da garmin odrađuje sve osnovno no možda malo sirovo naspram popularnih pametnih satova.

Zaista prika je upalio jaSat pred trčanje i naveo razlog , no nije najnoviji model i nije pro.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
12 godina
Sirotanovic kaže...
Kako nije usporedba dorbo , zar Apple ili Samsung satovi ne nude sportske mogućnosti i što se onda reklamiraju ako nisu za to kao što kažete.
Mnogi ljudi uz to što su htjeli upariti istu marku sata i mobitela su pali upravo na tu reklamu i kupili sat upravo za to što reklamiraju, kao sportske aktivnosti , a za garmin nisu niti znali da je toliko superiorniji za to, pogotovo neka metrika i analize , kao pravilno trčanje sa dinamikom trčanja pa vidiš gdje griješiš , ili analizu Dali napreduješ ili propadaš za par mjeseci , godinu, dvije ili tri.

Razumije se, može se navesti desetak nnekih manje korisnih mogućnosti , ali koje su to bitnije mogućnosti svakodnevnog korištenja gdje apple dominira, možda upravljanje kamere na mobitelu no ima li što bitno? Znamo da garmin odrađuje sve osnovno no možda malo sirovo naspram popularnih pametnih satova.

Zaista prika je upalio jaSat pred trčanje i naveo razlog , no nije najnoviji model i nije pro.

Reklamiraju da možeš, a ne da je to sad upravo za to. Znači možeš fitness raditi, ali to nije fitness sat. I tu je ta razlika.

Nadglednik dina
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice