Najzanimljivija Toyota u svojem top izdanju je vrl

poruka: 4
|
čitano: 8.932
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najzanimljivija Toyota u svojem top izdanju je vrl".
16 godina
Najzanimljivija Toyota u svojem top izdanju je vrl

44k za auto dimenzija Golfa! Nemres belivit kak je jeftini. Za te novce dobijem Teslu Y sa leasing kamatom ispod 2%. 

Ciljana publika su ljudi bez ociju i mozga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Najzanimljivija Toyota u svojem top izdanju je
NEW_MAN kaže...

44k za auto dimenzija Golfa! Nemres belivit kak je jeftini. Za te novce dobijem Teslu Y sa leasing kamatom ispod 2%. 

Da li znaš kako je riješen servis Tesle, gdje su locirani, koliko koštaju i kako to sve izgleda sa tim brendom?

Iskreno sve ljude koje znam da voze electric su ljudi kojima je to drugi ili čak treći auto.

16 godina
UncleJimbo kaže...
NEW_MAN kaže...

Da li znaš kako je riješen servis Tesle, gdje su locirani, koliko koštaju i kako to sve izgleda sa tim brendom?

Iskreno sve ljude koje znam da voze electric su ljudi kojima je to drugi ili čak treći auto.

Znam. Ducan i servis je 5 minuta od moje kuce a auto na leasing niti servisiram niti me briga za auto jer je kasko osiguran.

4 godine
NEW_MAN kaže...
UncleJimbo kaže...
NEW_MAN kaže...

Znam. Ducan i servis je 5 minuta od moje kuce a auto na leasing niti servisiram niti me briga za auto jer je kasko osiguran.

Tesla u Hrvatskoj ima čitavih 1 servisni centar. Više sreće će većina hrvata imati s nekim kineskim autom nego s Teslom...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice