44k za auto dimenzija Golfa! Nemres belivit kak je jeftini. Za te novce dobijem Teslu Y sa leasing kamatom ispod 2%.
Ciljana publika su ljudi bez ociju i mozga?
44k za auto dimenzija Golfa! Nemres belivit kak je jeftini. Za te novce dobijem Teslu Y sa leasing kamatom ispod 2%.
Da li znaš kako je riješen servis Tesle, gdje su locirani, koliko koštaju i kako to sve izgleda sa tim brendom?
Iskreno sve ljude koje znam da voze electric su ljudi kojima je to drugi ili čak treći auto.
Da li znaš kako je riješen servis Tesle, gdje su locirani, koliko koštaju i kako to sve izgleda sa tim brendom?
Iskreno sve ljude koje znam da voze electric su ljudi kojima je to drugi ili čak treći auto.
Znam. Ducan i servis je 5 minuta od moje kuce a auto na leasing niti servisiram niti me briga za auto jer je kasko osiguran.
Znam. Ducan i servis je 5 minuta od moje kuce a auto na leasing niti servisiram niti me briga za auto jer je kasko osiguran.
Tesla u Hrvatskoj ima čitavih 1 servisni centar. Više sreće će većina hrvata imati s nekim kineskim autom nego s Teslom...
Oni bez ociju i mozga su jedino ljudi koji voze teslu
Nema ovaj niš koristi špicasti dizajn veze s robusnoscu i maksimalnom iskoristivosti dimenzija Golfa pogotovo unutra, tesko njesra od auta kao i vecina koja ovako izgledaju od Toyote, mozda za 4 kineza od 39kg i 147cm
44k za auto dimenzija Golfa!Nemres belivit kak je jeftini. Za te novce dobijem Teslu Y sa leasing kamatom ispod 2%.
Tesla i Toyota ne idu u jednu rečenicu.
Naj biti pijan, znaš i sam zašto Tojotice koštaju više=nude ili imaju najbolji Hibridni sustav na tržištu.Pusti dimenzije i dizajn, to je druga priča fučkaj ga sad.
Pametni kojima treba jedan auto, ako imaš love a štaš drugo kupit ako hočeš odavno provjereni i dotjerani hibridni sistem.
Pametni kojima treba jedan auto, ako imaš love a štaš drugo kupit ako hočeš odavno provjereni i dotjerani hibridni sistem.
od prvih priusa, koje sam testirao prije nekih 20 godina, do novog chr kojeg je kupio punac prošle godine, jedina stvar na koju se ne mogu naviknuti je usrani cvt mjenjač
ko za kujac, kad god se odlučiš voziti na nekoj određenoj brzini - 50-60 u naseljenom mjestu, 80-90 van naseljenog ili 120-130 na autocesti, mjenjač odluči kako će držat motor na soma okretaja više nego što bi ja to htio... i onda to zvuči tako da 80% vremena imam osjećaj da bi trebao prebaciti u brzinu više, a toga kod toyote nema... pa bruji i zuji kako njemu paše
ljubitelj sam toyota, godinama i godinama sam vozio corollu, nedavno sam vozio i novu corollu non-hybrid i super je autić, ali ovi hibridi su im zakurac samo zbog tog usranog skuter mjenjača, on komandira i moš se jebat, ko se navikne njemu super, meni je to sranje
Zasto i kome je ovo najzanimljiviji model toyote?
pa baš zato što nema brzine meni ne paše, jer se vozim umjereno, a motor se dernja
Novi CH-R je možda prvi Toyotin PHEV koji koristi baš ZF-ov FSC, međutim, Toyota koristi razne varijante adaptivnog/aktivnog ovjesa od 1983.
A cijene su apsurdne (općenito, ne samo kod Toyote).
Haha, za te pare se nekad kupovala wrx sti